Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μία από τα ίδια και ο Σαμαράς...



Ο κύριος Σαμαράς παρ’ ότι ως άνθρωπος ή ως πολιτικός είναι απολύτως συμπαθής σε όλους, με εξαίρεση την οικογένεια Μητσοτάκη, στην σημερινή του συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ, δεν έπεισε. Παρ’ όλα τα βαρύγδουπα δημοσιεύματα των φιλικά προς την ΝΔ προσκείμενων εφημερίδων.... ότι ανεβαίνει ως μελλοντικός πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν γενικόλογες και αόριστες. Μόνον εικόνα στιβαρού πρωθυπουργού δεν έδωσε, εκείνου του ηγέτη που θα μπορούσε να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση αλλά κυρίως και να την ΑΛΛΑΞΕΙ από τις σάπιες δομές της και να την εκσυγχρονίσει. Πολλές από τις απαντήσεις του στερούντο πυγμής, κάτι που θα έκανε τον ελληνικό λαό να τον δει με άλλο μάτι.

Πρώτα από όλα μας θύμισε λίγο από τον γνωστό «κωλοτούμπα» της πολιτικής όπου πλέον η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ονομάστηκε επανεκκίνηση της οικονομίας!!!! Αυτή η κωλοτούμπα σε ολυμπιακούς αγώνες θα έπαιρνε άριστα δέκα!!!!

Απ’ έξω-απ’ έξω αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως πχ ότι θα απαιτηθεί χρόνος για να γίνουν τα οράματα του αυτά που είναι γνωστά και ως Ζάππειο 2(και ως τότε τι θα γίνει; θα πονάμε; θα πονάμε;), ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει το μυαλό των ξένων (και αν δεν το καταφέρει τι θα γίνει;) ότι εκείνος θα κάνει αποκρατικοποιήσεις (χωρίς να απαντά αν αύριο γινόταν πρωθυπουργός ποια θα ήταν η πρώτη εταιρεία που θα αποκρατικοποιούσε), ότι, ότι….

Και εκεί που έχασε πολλούς πόντους ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ήταν στη απάντηση που έδωσε στον δημοσιογράφο της τηλεόρασης του ALPHA κο Βλάχο. Ήταν μια ερώτηση που τον αιφνιδίασε μια και έθιγε το θέμα της διαπλοκής, των ΜΜΕ και της δυνατότητας επηρεασμού που έχουν της κοινωνίας. Μάλιστα η ερώτηση αυτή ξυπνούσε και άλλες μνήμες στο μυαλό όλων. Μνήμες του 1993…… Η απάντηση του προέδρου της ΝΔ ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε….

Και μια παραπολιτική παρατήρηση. Το ότι ο δημοσιογράφος κ. Βλάχος έκανε την ερώτηση για λογαριασμού του καναλιού που εργάζεται, δηλαδή του ALPHA, που έχει Γερμανική διοίκηση, λέτε να είναι τυχαίο; Δεν νομίζουμε… Όχι τίποτα άλλο για να δει ο κύριος Σαμαράς την «υποδοχή» που θα του ετοιμάσουν οι ξένοι όταν θα γίνει πρωθυπουργός και θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο!! (εδώ ακούγονται πικρόχολα γέλια ξένων….)

Κάτι ανάλογο έπραξε σε όλες τις ερωτήσεις που είχαν σχέση με την διαφθορά. Μίλησε για μία εξεταστική που θα κάνει για την οικονομία, αλλά θα πρέπει να έχει πρώτα αποδείξεις και άλλα παρόμοια. Δηλαδή έτσι όπως μας τα είπε ο κύριος Σαμαράς, τα δύο χρόνια τώρα του ΠΑΣΟΚ όλα βαίνουν καλώς; Δεν έχει γίνει κανένα σκάνδαλο επομένως δεν χρειάζεται να διερευνηθεί και κανένα…. Όλοι οι έχοντες την κουτάλα στον δημόσιο βίο της χώρας ήταν αγγελούδια μετά από τόσα χρόνια προϋπηρεσίας!!!! Και τα βιβλία στον ΟΕΔΒ; Γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η σύμβαση και δεν ασχολείται κανείς με αυτό; Τα σκάνδαλα στην Πυροσβεστική; Υποθέσεις που έκαναν ντόρο αλλά ποτέ δεν μάθαμε την κατάληξη τους; Οι «λαδιάρηδες» εφοριακοί που είχαν σβήσει παρανόμως πρόστιμα από εταιρείες, που υπολογιζόταν σε ποσό άνω του 1 δις ευρώ; Ή εδώ ισχύει ο χρυσός κανόνας των πολιτικών: δεν σε ακουμπώ-δεν με ακουμπάς, δεν σε πειράζω-δεν με πειράζεις…. Και μετά περιμένει ο Μαρκογιαννάκης να αποδοθεί στην κοινωνία καθαρός ως αθώα περιστερά ενώ η υπόθεση του για το σκάνδαλο της ενοικίασης των ελικοπτέρων ERICKSON έχει θαφτεί στην Βουλή και δεν συζητείται. Μια ληστρική σύμβαση πάνω, μια κάτω δεν χάθηκε ο κόσμος για τους πολιτικούς.

Δεν πειράζει, εμείς δεν ξεχνάμε και θα τα θυμίζουμε όλα σε όλους!!!!

Απλά να μην ξεχνά και ο κόσμος, ότι αν δεν αναδυθεί κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, ένα νέο πολιτικό σχήμα, τι θα περνά από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας…. Περαστικά μας!!!

πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Eπαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου kαι επανεκκίνηση της οικονομίας" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ άλλ με τον Τοτό το ξέρετε?
Α ρε Αντωνάκη... κάνεις και εσύ σαν τον Γιωργάκη οπως έκανε πριν "βγει" πρωθυπουργος. Σαν τα μικρά παιδιά. Είσαι το σχέδιο "Β" της Μέρκελ, του Ζαν Κλωντ Τρισε, Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ και του Ζαν κλωντ Βαντάμ χαχαχαχα.
Αντε ρε δώστε την σκυτάλη σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο να κυβερνήσει. Και δεν εννοώ Λάος (Καρατζαφέρης), Βιετνάμ και Χο Τσι Μινχ και τέτοιες μαλακίες. Ανθρώπους που ενδιαφέρονται και θέλουν να βοηθήσουν την Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας και όχι τα ρεμάλια που είναι μέσα στην Βουλή και τσακώνονται ποιός θα αρπάξει περισσότερα απο το πτώμα της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_2032.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,....ΔΙΟΓΕΝΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΕΝΟΣ?ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΛΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΘΑ 'ΧΕ ΣΩΠΑΣΕΙ ΤΟΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ 'ΤΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

35 χρόνια σώπαινε και αυτός και όλοι στην Βουλή. Δεν κρίνουμε τον άνθρωπο εδώ. Μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Να έχει τις πιο καλές προθέσεις για τον ελληνικο λαό. Αλλά είναι δυνατόν να λέει επαναδιαπραγμάτεση αντί λέει έξω η Ευρώπη απο την Ελλάδα δεν διαπραγματεύομαι τίποτα. Με ρώτησε κανένας αν ήθελα να μπω στην "Ευρωπαική Ένωση"? Οχι! Μας βάλανε κάποιοι δοσίλογοι και μάλιστα παράνομα, "πλάγια", με πλαστά στοιχεία.
Αυτά όμως τον διατάσουν τα "αφεντικά" του, αυτά θα προσπαθήσει να κάνει. Επαναδιαπραγματεύσεις, επανεκκινήσεις, ξεπουλήματα, παραχωρήσεις στους ξένους, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Rocky 1, 2, 3, 4. Σε λίγο και ο "Εξολοθρευτής". Γιατί εκει θα τον αναγκάσουν να πάει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΟΛΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.ΚΡΥΦΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ,ΣΙΜΙΤΙΔΕΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ,ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ .ΓΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΛΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΤΡΩΠΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ είπε...

ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ'ΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ 'ΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΟΜΥΧΗ ΣΚΕΨΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΟΤΑΝ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΟΤΕΡΙΚΩΝ.Ο ΜΟΥΓΓΟΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΙΞΕ.ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ.ΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΜΙΤΣΟΤΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΤΟ ΜΝΙΜΟΝΙΟ, ΜΕ ΤΙ,,ΑΡΧ......Α

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΗΧΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να λέει ο Σαμαράς από τώρα να βγούμε από το ευρώ,να διώξουμε το δντ;Θα πέσουν να τον ξεσκίσουν όλα τα κοράκια.Τα μμε ανήκουν στη κυβέρνηση,και γενικά όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι καραπράσινος του κερατά!Εύχομαι ο Σαμαράς να κάνει αυτό που έκανε ο Πούτιν μόλις ανέλαβε την εξουσία στην Ρωσία,να κόψει τα πόδια και τα αρχίδια όλων αυτών των ανθελληνικών σκυλιών,αν όχι τότε αντίο Ελλάς!