Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πέντε μήνες θα χρειαστεί η ΔΕΗ να στείλει τα ραβασάκια με το χαράτσι λέει η ΓΕΝΟΠ!


Μετά την ειρωνική ατάκα Σόιμπλε στον Βενιζέλο μέσα στο Ecofin ότι τον μόνο που γνωρίζει στην Ελλάδα είναι τον κ. Φωτόπουλο, η ΓΕΝΟΠ έβαλε σήμερα για μια ακόμα φορά φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης για το χαράτσι στα ακίνητα. Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ,...
το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων θα χρειαστεί πέντε μήνες! Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το τέλος για το 2011 θα πληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2012… Συνεπώς, το μέτρο δεν θα είναι και τόσο ..άμεσης δημοσιονομικής απόδοσης, ενώ κόλλημα υπάρχει και στην διακοπή ρεύματος! Όπως λέει, αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, αφού σε παρά πολλά ακίνητα είναι ανέφικτη η είσοδος σε συνεργεία της ΔΕΗ, επειδή οι μετρητές βρίσκονται σε εσωτερικούς απροσπέλαστους χώρους κλπ.» και «εφόσον πολλοί καταναλωτές αρνηθούν την είσοδο σε συνεργεία της ΔΕΗ για αποκοπή των παροχών ρεύματος θα χρειασθούν ‘στρατιές εισαγγελέων’ και απεριόριστες διμοιρίες ΜΑΤ». Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των εργαζομένων, σε ημερήσια βάση η ΔΕΗ δεν μπορεί να αποστέλλει περισσότερους από 190.000 λογαριασμούς σε πελάτες της, δηλαδή θα χρειασθούν σχεδόν 40 μέρες για να αποσταλούν οι λογαριασμοί από την ημέρα που θα ξεκινήσει η αποστολή. Άρα θα χρειασθούν περίπου 2,5 μήνες για να εισπραχθεί η πρώτη δόση του 2011, και άλλους 2,5 μήνες η δεύτερη δόση, με αποτέλεσμα να χρειασθεί να πραγματοποιούνται καταβολές ακόμη και κατά τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους, μεταφέροντας την τελική είσπραξη του τέλους στα ακίνητα το 2013!
Πηγη 

9 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

τι σημερα τι αυριο τι τωρα;;;
'οποτε και να γινει, απο τη στιγμη που δεν θα πληρωσουμε, στα παπαρια μας...

Ανώνυμος είπε...

NOMIZETE OTI ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ?? ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ Ο Χ. ΚΩΝΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ "Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ??

Ανώνυμος είπε...

πιπερι θα σε βαλω που κατηγορεις την κυβερνηση οτι εκανε πελατειακες σχεσεις με το δημοσιο που το ειδες αυτο...φιλε μου αν δεν φυγει αυτο το καρκινωμα ριζικα δεν θα αλλαξη τιποτα. ολα απο την αρχη τελος.[γρηγορης]

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ <> ΑΦΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ!

fnous fnous είπε...

Μας δανείζουν δηλαδή με 5% αυτά, τα οποία μέχρι πριν λίγους μήνες δανειζόμασταν μόνοι μας με 4%.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε;

Προκάλεσαν την κρίση δανεισμού, για να μας "πουλήσουν" αυτά, τα οποία δεν τα παίρναμε ούτε τζάμπα.

Τα "πακέτα", τα οποία δήθεν θα μας "δώσουν", είναι τα δάνεια που εμείς θα παίρναμε μόνοι μας με βάση τις πραγματικές πιστοληπτικές μας δυνατότητες.

====================================
Η Megaλη παράσταση του τρόμου
http://www.ydrohoos.gr
http://www.eamb.gr
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Βενιζέλο έλα να εισπράξεις εσύ το φόρο.Έλα με την χοντρόκωλο σου όμως γιατί θα πέσει ματσακόνι.Και θα σ' αρέσει μωρή πουστάρα!

Ανώνυμος είπε...

Το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα που δημιουργεί και χρηματοδοτεί πολέμους...θα κάνει ΤΣΑΦ εάν κάποιος παντελονάτος ασχοληθεί με τη σημερινή είδηση:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=383198&cid=4

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒAΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ "ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα που δημιουργεί και χρηματοδοτεί πολέμους...θα κάνει ΤΣΑΦ(Αφου ειναι αποδεδειγμενα φουσκα γιατι μας εχουν νομιζεις με το μαστιγιο,καροτο,αν ειχαμε ενα αρχηγο με παντελονια γιατι αυτοι που μας κυβερνουν φορουν φουστες και πλερεζες θα τους ελεγε αι γαμηθητε δεν πληρωνω το απεχθες χρεος, εδω ηδη μας χρεωκοπησανε με συννενοηση
αλλα μολις ακουγετε η ελλαδα εξω απο την ε.ε χεζονται πανω τους γιατι θα αρχισει το ντομινο και το φουσκα συστημα τους θα ξεφουσκωσει εν ριπη οφθαλμων.

Ανώνυμος είπε...

Να μη τα στειλει καθολου επικαλουμενη δηθεν τυπογραφικα λαθη.