Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Βιάζεται να… φύγει ο Μαγκριώτης


Το πόσο απελπισμένοι είναι στην κυβέρνηση και πόσο γρήγορα θέλουν φύγουν, εξηγούσε στην παρέα του, το Σάββατο το μεσημέρι, ο Γιάννης Μαγκριώτης. «Όσο πιο γρήγορα μας πάρουν την εξουσία, τόσο πιο γρήγορα θα λυτρωθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο έμπειρος
υφυπουργός του Παπανδρέου, βλέπει τα αδιέξοδα και βιάζεται για να έχει τουλάχιστον μια.... ελπίδα να μπορεί να περπατήσει ξανά στη Θεσσαλονίκη. Γιατί γνωρίζει καλά ότι το κλίμα στην κοινωνία είναι εκρηκτικό κι αν ξεσπάσει θύελλα τότε όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαό μας μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά!!!
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι δουλειά έχει αυτός με τα χλωρά;;;;;
Ρε οοουυυυυυυύστ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΓΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ Ο ΑΛΛΟΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤ ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΧΑΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

το μεσοπροθεσμο το ψηφισε το αρχι........
τον πουλο ρε πουστ......

Ανώνυμος είπε...

Μέγας αεριτζής αχυρολόγος πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

O ίδιος ΄΄κύριος΄΄ για να υφαρπάξει ψήφους μιλο΄θσε για την επάρατο δεξιά κ το κακό που προκάλεσε στον τόπο...και οι ομοιδεάτες του.Για το μεταστατικό καρκίνωμα που ακούει στο ονομα Πασοκ ή Μπατσοκ ή Μπαφόκ τι έχει να πει?Είστε υπόλογος ΄΄κύριε΄΄ για τις πράξεις σας και είμαι σίγουρος πως κάποτε θα πληρώσετε ακριβά για όλα όσα ψηφίσατε όσα υποστηρίξατε κ όσα κάνατε.Αυτά και καλό βράδυ....όσο μπορει να είναι για έναν προδότη!!!

Ανώνυμος είπε...

παλιομπασταρδιολα το ψηφισες το μνημονιο και παριστανεις την αθωα περιστερα.σκουλικια.αντε στο αναθεμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΑ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ,,,,,ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ ΠΑΙΟΧΑΜΟΥΡΑ????