Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνος Καμμένος στο ANTI-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Απο όταν είχαμε πάρει την συνέντεύξη απο τον Πάνο Καμμένο ξέραμε προς τα που πάει η ''δουλειά'',αλλά ακόμα και απο πολύ πιο πρίν.Τα πράγματα έρχονται τώρα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας επιβαιβεωνουν.Για όσους δεν την έχετε δεί έιναι σε δυο βίντεο. Δείτε και το δεύτερο πατώντας στο διαβάστε περισσότερα.

5 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος, που "ορκιζόταν" ότι υπήρχαν τα χρήματα, έκανε κάτι, το οποίο δεν δικαιολογείται από τη ρητορική του.

Κάτι, το οποίο δεν τόλμησε και δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν.

Ούτε καν η κυβέρνηση Τσολάκογλου, η οποία παρέδωσε τη χώρα στους Ναζί κατακτητές.

Για λόγους "μυστηριώδεις" ο Γιωργάκης έκανε μια γρήγορη απογραφή και αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.

Γιατί να γίνει τέτοια καταμέτρηση και μάλιστα από αυτόν, στον χρόνο που ακόμα "νόμιζε" ότι τα χρήματα υπήρχαν;

Πότε αποφασίστηκε αυτή η καταμέτρηση και πότε φτάσαμε στην αδυναμία δανεισμού; Εδώ δεν επιχείρησαν την καταμέτρηση αυτοί, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι "χρήματα δεν υπάρχουν" —και θα δικαιολογούνταν να ψάχνουν τις "τσέπες" του λαού και του κράτους— και το έκανε αυτός, ο οποίος δεν είχε δικαιολογία;
Άρα;
Άρα όλα ήταν μια παράσταση.
Μας "δούλευε" εξ αρχής ο Γιωργάκης.
Ο Γιωργάκης είχε πράγματι "σχέδιο". Απλά αυτό το "σχέδιο" δεν ήταν υπέρ των Ελλήνων, αλλά υπέρ της οικογένειάς του και των διεθνών τοκογλύφων.
-----------------------------------------
Για ένα ποσό λοιπόν των 250 δις —που εκτιμάται ότι είναι περίπου το ελληνικό δημόσιο χρέος— προκύπτει μια προμήθεια 2,5 δις ευρώ για τον "εισπράκτορα".

Τουλάχιστον 2,5 δις με βάση την "πιάτσα".

2,5 δις γι' αυτόν, ο οποίος θα εξασφαλίσει στους τοκογλύφους τη δυνατότητα να "μπουν" στην περιουσία της δανειολήπτριας Ελλάδας, για να την ξεκοκαλίσουν.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

2,5 δις ευρώ είναι λογικό τίμημα γι' αυτόν, ο οποίος θα τους εξασφάλιζε τη δυνατότητα ν' αρπάξουν τα οφειλόμενα από το θύμα τους.

Γι' αυτόν, ο οποίος θα τους επέτρεπε να στείλουν εκεί τους "υπαλλήλους" τους.

========================================
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Αρχηγός του ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου!

Ανώνυμος είπε...

Πάνο συμπολίτη μου συμπατριώτη μου είσαι μεσα στην καρδιά μας. Ωστόσο η ηλικία μου και η εμπειρία μου δίνει το δικαίωμα να σου κάνω μια δυο υποδείξεις Σήκω και φύγε τώρα από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είσαι ξένο σώμα εκεί μέσα,ξύπνιο παλληκάρι είσαι, δεν το βλεπεις? ΝΔ=ΜΠΑΤΣΟΚ και να σου πω και κάτι άλλο κάνε την υπέρβαση σου είσαι που είσαι αιρετικός εντάξου και στο Ε.ΠΑ.Μ σε εκφράζει πλήρως διάβασε στην ΣΕΣΑΧΘΕΙΑ την ιδρυτική διακήρυξη σε εκφράζει καιθ τέλος να σου πω κάτι δεν θα το μετανοιώσειςκαι δεν θα το μετανοιώσεις

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα κανατε και ξαναβγαλατε αυτη την συνεντευξη.

Ανώνυμος είπε...

Προς την αντινεα ταξη
Μετα 9 μηνες πρεπει να του ξαναπαρετε συνεντευξη. Σιγουρα εχει να πει πολλα περισσοτερα.

marycraft είπε...

Μπράβο του.ΟΜΩΣ να φύγει απ τη βρωμοΝΔ.Με όλα αυτά που έχουν γίνει,εάν κάποιος αποκαλύπτει την αλήθεια,και όμως εξακολουθεί να συντάσσεται με τα μιάσματα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,μπορεί άνετα να κατηγορηθεί οτι τον έχουν εκεί για να τα λέει,να τον ακούν οι ξύπνιοι που θα τον ψηφίσουν,παίρνει τους ψήφους του η ΝΔ,και μετά να μην κανουν τίποτα,ούτε καν να αναφέρονται σε όσα λέει ο Καμμένος επίσημα ως αντιπολίτευση.Η παρουσία του στη ΝΔ,είναι κάτι το παράδοξο,μέχρι και ύποπτο.