Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Αρχιλαμόγιο


Αυτός ο (άνθρωπος) που έφτιαξε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών , δηλαδή ότι και να κάνει , όσα και να φάει ένας υπουργός , να μην του κάνουν τίποτα , αυτή η φάτσα που έχει τρία εκατομμύρια καταθέσεις στον λογαριασμό του , και μας είπε ότι είναι χρήματα που έβγαλε
σαν καθηγητής !!! ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ότι όσοι χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ θα πηγαίνουν φυλακή .
Αυτά δεν τα έκανε...
ούτε η χούντα το 67-74 ακούς Μπενι ?
Ο Παπαδόπουλος Μπενι πέθανε άφραγκος , ακούς Μπενι ?
Μπενι , εάν οι χουντικοί πέθαναν στην φυλακή για εσχάτη προδοσία , με εσάς τι πρέπει να γίνει ? θέλετε να γίνει ένα δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για την τύχη σας ?
ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.....ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΟΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Στήσιμο στο ένα μέτρο θέλουν τα τέρατα

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ακομα ειναι παρα μα παρα πολλα τα προβατα ,αυτοι θα αλωνιζουν και θα κατασπαραζουν οποιον θελουν.Επειδη τα προβατα πρεπει να τα κυνηγησει ο λυκος για να τρεξουν , οταν θα ερθουν τα χρεη & χτυπησουν την πορτα και τα φαγητο λιγοστεψει τοτε
ΚΟΡΙΤΣΙΑ θα ειναι αργα.
Πιστευω οτι καταστρεφουν καθε τομεα και κλαδο χωρις να εχει συνεπειες για το ΜΠΑΤΣΟΚ για ενα μονο λογο γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

οι λαλακιδες οι δικαστες καιοιεισαγγελεις που ειναι

Ανώνυμος είπε...

MEGADEATH OF GREEKS IS COMING SOON........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ,ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΩΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΛΟΓΩ ΠΑΧΟΥΣ ΡΕ ΝΑΙ ,ΛΟΓΩ ΠΑΧΟΥΣ ΤΟ ΒΟΔΙ.ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ? ΞΥΠΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ Π.Χ. ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ?? Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

ΖΕΥΣ είπε...

Να μην πληρώσει κανείς πολίτης ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά τα χαράτσια που ετοίμασαν και θα δεις για πότε καταρρέει το σύστημα.Εγώ κάνω την αρχή απο τώρα.Άλλωστε δεν έχω να δώσω.Με 470 ευρό το μήνα τι περιμένεις.Κυρήττω ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΜ πρός άπαντες.
Ας με βάλουν φυλακή.Καλύτερα θα περνάω !!!

ΖΕΥΣ είπε...

....Κατά τα άλλα η επταετία ήταν πολύ πιο δημοκρατική απο την σημερινή "χουντοδημοκρατία" !!! Τουλάχιστον δεν φοβόσουν να βγείς έξω μετά τις εννιά το βράδυ.Και δεν υπήρχαν μεγαλοεργολάβοι να "τρώνε" λεφτά απο τα δημόσια έργα.Ας ήταν καλά η ΜΟΜΑ !!!! Τελικά μου φαίνεται οτι ο ΓΑΠ κατάφερε να κάνει τους Έλληνες να νοσταλγούν την επταετία ....... μπράβο του !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΕΙΔΕΣ ΑΝΑΠΥΡΟ ΑΡΧΙ(ΔΟ)ΛΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι αλήθεια, οτι έβγαλε 3 εκκ. οταν ηταν καθηγητής,
1. Θα άλλαξω επάγγελμα
2. Θα ρωτήσω καμια 50 καθηγητές που ξέρω, πόσα έχουν βγάλει...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ......ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.......ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

krima gia authn thn yperoxh xwra...krima...:(

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΖΕΥ ,ΕΙΜΑΙ Ο 10,29 ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ , ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ME TA LOGIA KAI TIS APEILES DEN GINETE TIPOTA AGAPITOI SYMPATRIOTES!! MIA EPANASTASI SWZEI TIN ELLADA ! KSESIKOTHITE KAI EPANASTATISTE KATA TIS KYVERNISIS KAI KATHE PRODOTI. TO NA PEIGENOUME KATEH KYRIAKI STO SYNTAGMA GIA ´´XAVALE´´ DEN YDRONI TO AUTI TOUS.OSO GIA TO G.PAPADOPOULO TON EZISA ITAN HRWAS EKANE GIA AUTO POU PISTEVE KAI PETHANE STI FILAKI OPWS KAI KOLOKOTRWNIS! TWRA DEN YPARXOUN HRWES TWRA EINAI H WRA TOU LAOU

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΞΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΡΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ..