Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Πρωτοσέλιδο Spiegel με «επικήδειο» για το ευρώ


Με πρωτοσέλιδο τίτλο τον επικήδειο για το ευρώ, κυκλοφορεί τη Δευτέρα το νέο τεύχος της εβδομαδιαίας πολιτικής επιθεώρησης «Der Spiegel».
«Ξαφνικά και αναμενόμενα» είναι ο τίτλος της έκδοσης και ο υπότιτλος «Επικήδειος για ένα κοινό νόμισμα». Στο εξώφυλλο απεικονίζεται το ευρώ με μαύρη ταινία πένθους πάνω σε ....
φέρετρο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία.


Το Spiegel υποστηρίζει ότι «η ΟΝΕ εξελίσσεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο για το μέλλον της Ευρώπης».

Στο σχετικό δημοσίευμα επισημαίνεται ότι «το ευρώ αλυσοδένει μεταξύ τους εθνικές οικονομίες που δεν ταιριάζουν. Ωστόσο, οι πολιτικοί ποντάρουν σε ολοένα νέα προγράμματα. Πρόκειται για λάθος δρόμο».

Επίσης, το Spiegel εκτιμά ότι «η Ευρώπη κλυδωνίζεται οικονομικοτεχνικά και ως ιστορικό εγχείρημα έχει ήδη χρεοκοπήσει», ενώ προειδοποιεί ότι «οι πολίτες, ιδιαίτερα οι νέοι, δεν ξέρουν πια τι να κάνουν με την ΕΕ, είναι ανάστατοι με το τι κάνουν οι κυβερνήσεις με τα χρήματά τους και βγαίνουν κατά εκατομμύρια στους δρόμους».
Πηγη

5 σχόλια:

STYLIANOS είπε...

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ,ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.

STYLIANOS είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΦΤΗΣ,ΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ.ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΜΟ.ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΛΕΞΕΙΣ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩΜΑΙ ΑΔΙΚΑ;ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.

STYLIANOS είπε...

ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ EROR 503,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΒΕΝΗΣΗ.ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΧΛΕΙ,Η ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙ;,-ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

είναι θέμα χρόνου...
ότι κι αν κάνουν η ονε διαλύεται και η ελλάδα θα έιναι το βαρόμετρο στις εξελίξεις!
μας πήρε η κατηφόρααα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟ ΕΡΩ!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!! ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!