Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΜΑΤ ΣΕ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ - ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ Δείτε το βίντεο







Γράψαμε ήδη για τα χθεσινά επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος
Στόχος των ΜΑΤ ήταν να δημιουργήσουν ασφυκτικό κλοιό στην πλατεία και εάν ήταν δυνατόν να μπουν μέσα. Δεν υπήρχαν εκείνες τις ώρες εκεί δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές. Θα τους ήταν εύκολο, λοιπόν. Χάρις όμως στην οργανωτική επιτροπή εκτονώθηκε η ατμόσφαιρα. Είναι το προβοκατόρικο σχέδιο Νο2 για να σπάσει η πλατεία. Θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά άλλα αντίστοιχα τις επόμενες μέρες.
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζουν πως ελεύθεροι άνθρωποι που αγωνίζονται για το μέλλον τους θα φοβηθούν τα ΜΑΤ?
χαχαχα!
οι Ελληνες ενωμένοι δεν φοβήθηκαν στην ιστορία Πέρσες,Οθωμανούς,Γερμανούς κλπ,αυτά τα έχουμε βούτυρο στο ψωμί και δυστυχώς τα παιδιά στα ΜΑΤ θα καταλάβουν ότι είναι σε λάθος μεριά κάποια στιγμή,μα θα είναι αργά!
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα καλα στο τελος πεθανα στα γελια....οτι να ναι....αθανατοι ελληνες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πουστρο μπατσοι θα το πληρωσετε μια μερα καριολες που φυλατε τουσ προδοτες....σε λαθος μερια ειστε ζωα τσιρακια!!!

Ανώνυμος είπε...

το στοιχημα ειναι να δωσουμε στον κοσμο αλλα κ στην αστυνομια να καταλαβει πωσ τα ΜΑΤ δεν ειναι εχθροι μας,αλλωστε κ αυτοι ειναι ελληνες κ ασπαζονται τισ αποψεις μας..οσοι εχουν φορεσει στολη μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει δεχομαι εντολες.μακαρι να μπορουσαμε να τουσ κανουμε να γυρισουν τισ ασπιδες τουσ στhν βουλη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ''αγανακτισμενοι'' και ποια ''οργανωτικη''επιτροπη; ολα στημενα αριστοτεχνικα ειναι απο το σιωνιστικο συστημα, με τον σορος να ελεγχει τους απατριδες αθεους που μισουν ειδικα την ελληνικη σημαια, ''αντιεξουσιαστες'' εδω στην ελλαδα, σε ολα τα ποστα και να τους χρηματοδοτει ..οπως και την προστασια τους, για να επιταχυνθει η μια παγκοσμια εξουσια των σιωνιστων και των νεφελιμ καταργωντας τα εθνη....πρεοεδρος θα ειναι ο αντιχριστος!

Ανώνυμος είπε...

τα ματ δεν ειναι εχθροι μασ?οι γερμανοι ειναι φιλοι μασ?οκ