Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κινήθηκε απειλητικά εναντίον Αγανακτισμένου ο Κεγκέρογλου


Φαίνεται ότι οι πολιτικοί έχουν αρχίσει να αντιδρούν στις αποδοκιμασίες των Αγανακτισμένων πολιτών, αφού μετά τον κ. Σηφουνάκη στη Μυτιλήνη, τώραο Βασίλης Κεγκέρογλου προσπάθησε να «απαντήσει» σε ηλικιωμένο που τον γιούχαρε σε εεκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης.



Ο ηλικιωμένος άνδρας φώναξε «Έξω οι κλέφτες», τη στιγμή που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέθετεστεφάνι στο Μνημείο για τους 62 μάρτυρες της γερμανικής κατοχής, στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων, στο Γάζι Ηρακλείου.

Ο κ. Κεγκέρογλου εξαγριώθηκε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Κατέθεσε πρώτα άρον άρον το στεφάνικαι κατευθύνθηκε προς τον ηλικιωμένο, με άγριες διαθέσεις.

Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και ηρέμησαν τον εξαγριωμένο βουλευτή, απομακρύνοντας παράλληλα τον Αγανακτισμένο ηλικιωμένο.
πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kεγκερογλου σε έθιξε εεεεε
ΑΕΙ στον αγυριστο λαμογιο προδοτη ψεύτη κλεφτη

Ανώνυμος είπε...

σκατοφατσα μογγολε μπουνιες που θες να χορτασεις εχεις το θρασος να πουλας τσαμπουκα σε ηλικιωμενους πουστομασωνε προδοτη.θα ερθει η ωρα σας που θα παει.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τους νταήδες.
Ξέρουν να κάνουν τον άντρα στα γεροντάκια.
Μήπως ήθελε και καμμιά διμοιρία ματ παρέα για να παίξει ξύλο με τον ηλικιωμένο?
το πασοκ είν'εδώ για να δέρνει το λαό.

Ανώνυμος είπε...

Πήγες να δείρεις τον παππού ρε άντρακλα? Τόσο μεγάλα μπαλάκια έχεις?

Ε αμα βρεθούν 5 νταγλαράδες και σε τουλουμιάσουνε, εγώ τι να πω? Οτι ήταν άνανδροι?
Και οτι σε λυπάμαι?

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

@20 Ιουνίου 2011 5:54 μ.μ. Πες τα ρε φιλε.Σε λιγο θα μας ζητανε και τα ρεστα.Τετοιο θρασος.Πραγματικα αμα ημουνα στην θεση του γεροντα δεν ξερω πως θα ειχα αντιδρασει.Εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και στο βοδι.Αι στο διαολο βρωμοπροδοτες.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μιλάνε στα ΚΑΠΗ !
και δέρνουν στα ΚΑΠΗ !
Δεν κατεβαίνει μια βόλτα από πλατεία μεριά...;;;

Ανώνυμος είπε...

αυτη ειναι η φυση του πασοκ
καταθετει στεφανια στην μνημη αυτων που σκοτωθηκαν στο πλαισιο τησ πανεθνικης αντιστατης κατα των γερμανων,και απο την αλλη μερια στηνει κωλο στα τεσσερα στους γερμανους και ειναι ετοιμο να τους παραδωσει ολες τισ υποδομες της χωρας,πραγμα που ουτε οι κατοχικες κυβερνησεις τσολακογλου-λογοθετοπουλου-ραλλη-τσιρονικου δεν επρσαξαν......
μπορουμε λοιπον να αναφωνησουμε.....
ΠΑΣΟΚ το κομμα της πουστιας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ασέβειας προς τους μεγαλήτερους
είναι τρανή απόδειξη παντελούς έληψης Ελληνικής αγωγής.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ,ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΠΟΛΕΦΑΔΙΑ ,Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΕΚΕΡΟΓΛΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ;;; ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΜΑΤΑΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

στον ηλικιωμενο ε πουσταρα μπραβο ρε φλορε............

ερχεται πολυ ξυλο μουνοπανο

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .ΕΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΠΑΛΙΟ ΧΕΣΤΗ ΠΑΤΕ ΜΕ 100 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ...ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΟ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

Kostas είπε...

Κεκέρογλου, το να αντιδράς είναι φυσιολογικό, αλλά ρε λαμόγιο στην βουλή της μαγκιές σου και στον αρχηγό σου, εάν έχεις αρχίδια!!!!!
Κατέβα στο Σύνταγμα για να δείξεις το Μπόι σου, αλλά χωρίς φουσκωτούς και αυτό γιατί τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτε να φάνε αυτοί το ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

Ε νά μήν πουλήσει καί λίγη μαγκιά αυτός ό ΜΑΣΣΏΝΟΣ
ό Κεγκέρογλου ??
Κεγκέρογλου δέν μάς τά λές καλά !!!!!!!!