Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αποκρυπτογράφιση της Μυθωδείας (Βαγγέλης Παπαθανασίου)


Δείτε το βίντεο!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ..... Δ-Ι-Α Ε-Λ-Α ΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Παλλάδα Παρθένος - Παναγία Παρθένος

Καμία δυστοκία - καμία διένεξη - Μια ευθεία γραμμή.

Ζήτω η Ελλάς!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ;;;
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;; ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Η ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!! ΤΟ 2012 - 13 - 14 ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συν αθηνά και χείρα κίνει

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μάτι στην αρχή, «βγάζει μάτι»..
Ρε μπας και είναι και αυτός μασώνος;

iapetos είπε...

εσύ που μιλάς για τους θεούς των ελληνων πίστευε τον Μιθρα γιατί αυτό γιορτάσουμε στης 25 Δεκεμβρίου την γέννηση του Μιθρα (Χρίστος) τον περση αυτόν θεό. Και μην ξεχνάς κάτι άλλο δεν ήταν οι θείοι αλλά ήταν μόνο ένας ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΔΙΑΣ που έχουν βρεθεί παμπολοι ναοί από τους αρχαιολόγους αλλά μόλις το αναφέρουν δεν ξανακουμε για αυτούς. Και εάν δεν ξέρεις ύψιστος σημαίνει ο ΕΝΑΣ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο όνομα έχεις Ιαπετέ. Βοηθειά σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Διόνυσος είχε ημερονηνία γέννησης τις 25 δεκεμβρίου και πέθανε και αναστήθηκε. Και πολλοί άλλοι θεοί διαφόρων θρησκειών. Μην κολλάτε με αυτά. Η ουσία είναι να ασπαστούμε ξανά την Ελληνική Κοσμοθέαση και σε αυτή δεν χωρούν τα διδάγματα του γιαχβέ. Θέλετε να επιμένετε να αποκαλείτε τον Γιεσούα, Χριστό ή Χρήστο δικαίωμα σας. Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Nεοέλληνες πόσο καραγκιόζηδες εγωπαθείς, εξυπνάκηδες είστε ;
Ρε ξεφτίλες σε ορφανοτροφείο μεγαλώσατε ; Αφήνετε τον καθένα να σας κουρντίζει ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΖΕΙ !!
Μαμά μπάμπά ;; Παπού γιαγιά ;
Που τα μάθατε ρε ζώα τα δωδεκάθεα και ότι πιο παράξενο στηριγμένο μόνο και μόνο στο ναρκισισμό σας. Για να ξεχωρίσετε και να κάνετε τους ψαγμένους και τους διαφορετικούς. ;!
Έρχεται ο Τούρκος μαλάκες και θα έχει και το συνεργάτη του τον Αλβανό !!! Τον θυμάστε τον Αλβανό που σας γαμούσε ; ΕΕΕΕ έρχετε πάλι .....
Συνεχίστε να μαλακίζεστε ιντινάδος ξεφτίλες.

http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8