Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τι περίεργη χειραψία....


Πλακωτό με τις παλάμες παίζουν;;;Α ρε μασoνία κάργα...
περισσότερα εδώ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aksiopoustes o allos einai o euxaristw tous filous mas,tous amerikanous???

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνονται πως είναι και ανώτεροι οι φοβικοί, μισάνθρωποι, μάγιστροι της απολήξεως του ορθού.

Ανώνυμος είπε...

παλιοπροδοτες βρωμομασονοι κεραταδες εβραιοι την φαγατε την Ελλαδα , αλλα περιμενετε και θα δειτε λογαριαζεται χωρις τον ξενοδοχο.

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες ακούω δηλαδή αν σφίξω το χέρι ενός φίλου μου είμαι Αρχιμασώνος?? Πολύ καθηστερημένα άτομα είστε εδώ μέσα! Επίσης θα ήθελα να σας πω καλύτερα να βγάλετε τις φωτογραφίες που συχνάζουν σε στοές παρά να βγάζετε χειραψίες καταντάτε γραφικοί!!!!!!

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

20 Ιουνίου 2011 4:27 μ.μ. ειναι ο κλασικος χαιρετισμος της μασωνιας.καλα πλακα μου κανεις δεν ξερεις αυτο?εβραιομασωνοι σαπουνια και οι δυο προδοτες της χωρας

Ανώνυμος είπε...

Καλά 4.27
μάθε να συντάσεις κείμενο και ύστερα θα μας πείσεις για την οξυδέρκειά σου! Το ότι είναι μασωνάκια το ξέρουν όσοι ασχολούνται μ' αυτά, δεν χρειαζόμαστε τη δική σου επιβεβαίωση. Μπράβο, ωραία φώτο ακόμα και για το συμβολισμό της...

Ανώνυμος είπε...

Γραφικοί !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ κ ο καθε βολεμενος στην ζωουλα του, φοβαστε να δειτε την αληθεια. Φοβαστε καθε τι διαφορετικο και καθε ιδεα και ιδεολογια που μπορει να ειναι αντιθετη στα πιστευω σας. Γι'αυτο αποκαλειτε τα παντα γραφικα και παρατραβηγμενα, μονο και μονο για να δικαιολογησετε στον ταπεινο και μικρο εαυτο σας την πραγματικοτητα του κοσμου.
Εσεις ειστε αυτοι που καθεστε στον καναπε σας και περιμενετε απο τους αλλους να σας βγαλουν απο την λασπη. Ειστε εσεις που δεν εχετε μαθει ποτε στην ζωη σας να παλευετε, αλλα τα περιμενετε ολα ετοιμα, ειτε απο την μαμα και τον μπαμπα οταν εισασταν παιδια, ειτε απο συναδελφους στην δουλεια τωρα που μεγαλωσατε. Εγω θα ελεγα να ξυπνησετε απο τον ληθαργο, να ανοιξετε ματια και μυαλο, ψαχτητε, μην φοβαστε...δεν θα τρελαθειτε. Βγειτε απο το καβουκι σας, γινετε ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματικοι. Δεν χρειαζομαστε τετοιους φοβισμενους και μιζερους ανθπωπους. (Αν και υπαρχουν παρα πολλοι)...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια απλη χειραψια ειναι ,,,οτι ειναι μασωνοι ειναι σιγουρα φιανετε απο το αποτελεσμα τους στα πολιτικα,,,αλλα η χειραψια μου φαινετε νορμαλ..οταν σφιγγεις το χερι του φιλου σου ο αντιχειρας παντα απο εξω ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε μου εάν παρατηρήσεις τα χέρια τους είναι σχεδόν οριζόντια και ο αντίχειρας πιέζει επιδεικτικά το επάνω μέρος του χεριού - δεν ξέρω τι σημαίνει και ούτε με ενδιαφέρει εάν υπάρχει κάποιος συμβολισμός ..

ξέρεις αυτά τα άτομα πέρα απο το γεγονός ότι υποφέρουν απο συνδυασμό, μεσσιανικού συνδρόμου
και ψευδαίσθηση μεγαλείου έχουν και εμονή με τους συμβολισμούς γιατί δεν θέλουν τα γελάδια
να τους αντιλαμβάνονται.

Ανώνυμος είπε...

"Όχι φίλε μου εάν παρατηρήσεις τα χέρια τους είναι σχεδόν οριζόντια "

κανε καθιστος χειραψια και θα σου βγουν κ εσενα οριζοντια.

ειπαμε αλλα οχι και ετσι.