Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ"!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:



Βλέποντας κανείς τη σύνθεση του συγκεκριμένου πλήθους,διαπιστώνει πως τουλάχιστον οι μισοί είναι ή ήταν... (;) ψηφοφόροι του Πασοκ,δηλαδή του κόμματος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για τη σημερινή κρίση σε οικονομικό,κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο.

Μάλιστα,οι περισσότεροι εξ αυτών παραμένουν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ θαυμαστές του καταστροφέα της Ελλάδας Αντρέα Παπανδρέου,πλάνα από τις συγκεντρώσεις του οποίου επίτηδες δείχνουμε,για να υπενθυμίσουμε σε όσους χτυπάνε σήμερα κατσαρόλες διαμαρτυρόμενοι για το Μνημόνιο,πως κάποτε κούναγαν πλαστικά σημαιάκια του Πασοκ (όπως σήμερα κουνάνε ελληνικές σημαίες) και περίμεναν "μια Ελλάδα νέα" από τον πατέρα του Γιωργάκη!

Οι περισσότεροι από εκείνους τους παλαιοπασόκους,ψήφισαν και τον Τζέφρυ το 2009,πιστεύοντας (;) τις υποσχέσεις του για λεφτά (αυτό είναι άλλωστε το μοναδικό πράγμα που τους ενδιαφέρει):Σήμερα,τον σκυλοβρίζουν επειδή τους έκοψε τα επιδόματα,τα δώρα κι ετοιμάζεται να τους διώξει από το τέρας του Δημοσίου,που αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο υπαλλήλους,πρασινοφρουρούς στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

Όλοι αυτοί,πρέπει να λογοδοτήσουν για τη σημερινή κατάντια της χώρας και να μη ζητάνε και τα ρέστα,όπως θρασύτατα κάνουν:Διαφορετικά,αν όντως "άλλαξαν" και απαρνήθηκαν τον Αντρέα και τους...απογόνους του,ας επιστρέψουν πίσω τα όσα έφαγαν-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ-από το 1981 μέχρι σήμερα,στα 22 χρόνια διακυβέρνησης των σοσιαλΗστών!

Δεν θεωρούμε εκείνους που τόσα χρόνια ζούσαν σε βάρος των υπολοίπων,πως έχουν δικαίωμα να μιλάνε για Ελλάδα,ακόμα κι αν θυμήθηκαν ξαφνικα τον "πατριωτισμό"!

πηγή

14 σχόλια:

  1. Δλδ μετα απο τοσες μερες στο συνταγμα,αυτο που εχεις καταλαβει εσυ ειναι οτι ο κοσμος που ειναι εκει ειναι αυτος που εχει χασει την βολεψει του και τα επιδοματα του.
    Ευχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙΙΙ....
    θα το πιουν το πικρο ποτηρι μεχρι τελους..
    βεβαια θα υποφερω και εγω και αλλοι μη πασοκοι αλλα θα ξεμπερδεψουμε οριστικα απο δαυτους...
    και οσοι ακομα ειναι πασοκ μετα το μεσοπροθεσμο και την πωληση των παντων και οταν οι μισθοι θα ειναι 300-400 ευρω και η χωρα πολυ μικροτερη και χωρος σεξοτουρισμου των ευρωπαιων τοτε και οι τελευταιοι πασοκοι θα ευχονταν να μην ειχαν χερια για να ψηφησουν.....
    θυμηθείτε ο καιρος ερχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ,μιλαμε για πολυ ηλιθιο ον!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πλειοψηφία ναι αυτό είναι. Ιδεολόγοι αγωνιστές Αριστεροί , Πασόκοι , δημοσίοι υπάλληλοι που έρχονται φρέσκοι και ξεκούραστοι. Ο κόσμος που πραγματικά υποφέρει δεν έχει ούτε χρόνο αλλά ούτε και εισητήριο για να κατέβει. Κατέβηκαν ως πρόβατα για το ντουρντουλούκι. Ανάθεμα κι αν οι μισοί έχουν καταλάβει τι συμβαίνει πέρα απο τις επιπτώσεις στο δικό τους μικρόκοσμο. Και ως πιστά μια ζωή τσουτσέκια αποδέχονται πλήρως τον παγκόσμιο χαρακτήρα της φιέστας αποδεχόμενοι τις συστάσεις των ινστρουχτόρων Ιντινάδος.
    Ασεεεεεε μας ρε φίλε με τους νεοέλληνες τους εαυτούληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άκυρος ο συγγραφέας του άρθρου,σύμφωνα με δημοσκόπηση πρώτο κόμμα για τους αγανακτισμένους στις προηγούμενες εκλογές ήταν η Ν.Δ.Από προβοκάτσιες και λασπολογία χορτάσαμε τόσες μέρες,δεν έχετε άλλοθι για τον καναπεδισμό και τον εκφυλισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

    ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΝΤΕΣΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ο Καραμανλής και Μητσοτάκης και ξανα Καραμανλής ήταν οι σωστοί;
    Είσαι κοντόφθαλμος και ορκισμένος Δεξιοφασίστας!!!
    Μήπως ζητάς και την επιστροφή του Βασιλιά ;;;;
    Ή μήπως της Χούντας.
    Οι πολίτες έχουν το Δικαίωμα να ψηφίζουν όποιον και όποτε τους αρέσει και αυτό το λέμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
    Οι απαγορεύσεις και οι απειλές είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!
    Στην πλατεία δεν υπάρχουν κοματόσκυλα σαν και εσένα, υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ.
    Εσυ και οι όμοιοί σου φασιστοκουβεντιάστε όσο τραβάει η ψυχή σας. Πάντα αυτό κάνατε, απειλές, εκφοβισμό και πικρόχολο Φασισμό.
    Η Δημοκρατία έχει και εσάς μέσα και έχουμε μάθει να σας ανεχόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι φιλε..Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις!
    Εγω πιστευω οτι ολοι οι αγανακτισμενοι Πασοκοι εαν αναστηνωτανε ο Σκατοψυχος παλι θα τρεχανε στις πλατειες οι οποιες ελεω και Μεγακλη Βιντιαδη γεμιζανε.Λες να βαλανε μυαλο???
    Συγχαρητηρια για το αρθρο σου.
    Μαρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ....ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ ....ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κύριος/α που έγραψε αυτές τις γραμμές ποιό κόμμα ψήφισε τότε; Τώρα στις τελευταίες εκλογές τι ψήφισε ; Το θέμα μας είναι ποιό κόμμα και ποιό χρώμα ψηφίζουμε ή ότι αυτοί οι 300 μασκαράδες καταστρέψανε την πατρίδα και το αύριο των παιδιών μας ;;; Από κάτι τέτοια άτομα, καταστρέφονται και ισοπεδώνονται όλες οι προσπάθειες απελευθέρωσης της χώρας μας . Μήπως δουλεύει σε κάποιο γνωστό κανάλι ο κύριος/α;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνω με τον 1:06 μμ. Ετσι ειναι. Οι περισσοτεροι ειναι πασοκοι και νεοδημοκρατες δημοσιοι υπαλληλοι, που εχασαν καποια επιδοματα, οπως για να ψηνουν καφε ή να πηγαινουν για ψωνια εν ωρα εργασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή