Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Είσοδος των 30 Σπαρτιατών στο Σύνταγμα


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τα πανηγύρια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

καρναβαλια

Ανώνυμος είπε...

Όντως η όλη προσπάθεια αξιέπαινη αλλά είχε μούφα τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι περιμενατε να κανουν ρε παιδες να μπουνε με δωρατα κ ασπιδες μεσα στη βουλη?
Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα στα παληκαρια που περπατησαν 240 χιλιομετρα να ερθουν στην πλατεια,την ωρα που αρκετοι απο εμας δεν κουναμε τον κωλο μας ουτε απο τις γυρω συνοικιες για να παμε.
Ευγε κ στο anti-ntp για τα βιντεο κ τις πληροφοριες που μας δινει.
Ενωθειτε αδερφια ολοι μας κοινο εχθρο εχουμε,ξυπνατε επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα τι σας πήραξε απο το βίντεο.
Μάλλον είστε αυτοί που κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Είναι στον χαρακτήρα σας αυτό και είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξετε το καταλαβαίνω.
Συγχαρητήρια στους Σπαρτιάτες γιαυτήν την πολύ όμορφη και συμβολική προσπάθεια.
Όποιος δεν καταλαβαίνει το συμβολισμό της ας συνεχίσει να κρίνει και να κατακρίνει απο τον καναπέ του σπιτιού του. Αυτοί ήρθαν με τα πόδια απο τη Σπάρτη κι εσείς πέρνετε μηχανάκι για να πάτε στο περίπτερο.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαγκες κολησατε σε ενα βλακα ο οποιος ειχε την σημαια του τσε στην πλατη που ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι γινεται στο ολο σκηνικο... ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εκαναν αυτη την κινηση..για μενα απεδειξαν οτι εχουν αρχιδια να περπατησουν τοσα χιλιομετρα για ενα σκοπο... και θα συμφωνησω με τον 2.44 οτι εσεις εισαστε μεγαλες κοπριες..

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Υποκλινομαι στους 30 Σπαρτιατες...
Εκαναν κατι πολυ ωραιο, που το πιστευαν...
Αν ζουσα εκει θα τους ακολουθουσα στην πορεια τους.
Μαζι σας αδερφια, απο τα Γιαννενα...

εξ-αφανιστε-τους. είπε...

και τα πουλια ταξιδευουν πολλα χιλιομετρα.στο δια ταυτα.καποτε ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ κατεβηκε με τους 300 οπλισμενος τωρα το οπλο μας ειναι το σουβλακι.παρτε τα πανω σας ρεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν να χορεύουν καλαματιανά, έρχονται περπατώντας απο την σπάρτη, να κάνουν θεατρικές παραστάσεις, να κάνουν λαϊκές συνελσεύσεις (κάτι σαν την βουλή), να τρώνε σουβλάκια, να αγοράζουν απο πακιστανούς Layzer (δώστε όλα τα λεφτά σας στους Λαθραίους) και στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα....για τα πανηγύρια!!!! Αν θέλετε να κάνετε επανάσταση να μην τους ξαναψηφίσετε γιατί μην μου πείτε ότι δεν τους ψηφίσατε;;;