Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Παράξενα φυλλάδια στους δρόμους των Εξαρχείων, καλούν σε έφοδο...

  • Το Indymedia έπιασε ήδη δουλειά…
Στην πλατεία Εξαρχείων και στις γύρω οδούς, σήμερα (Τρίτη) από αργά το μεσημέρι έως το βράδυ είχαν πεταχτεί εκατοντάδες μονοσέλιδα διαφημιστικά ασπρόμαυρα φυλλάδια.
Στο κείμενο των φυλλαδίων γίνεται έκκληση για «προλεταριακή έφοδο στον ουρανό», σε ένα προφανές κάλεσμα για την αυριανή ημέρα.
Το φυλλάδιο δείχνει κάποια φιγούρα με προτεταμένο το χέρι και να κρατά κάτι (που δεν μοιάζει με ανθοδέσμη), με σαφή επιθετική στάση του σώματος…, ενώ στο κάτω δεξί μέρος εμφανίζεται ένα κεφαλαίο άλφα (Α)…
Το συγκεκριμένο φυλλάδιο έχει αναρτηθεί και στον γνωστό διαδικτυακό τόπο του
Indymedia.
Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι απολύτως σαφές πως κάποιοι δραστηριοποιήθηκαν νύχτα για ένα κάλεσμα που θα μπορούσε να γίνει και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

15 σχόλια:

  1. μπας και ειναι σχεδιασμενο να πεσει ο πρωθυπουργος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπας και είναι σχεδιασμένο να μας Δημιουργήσουν πρόβλημα τύπου Λιβύης-Αιγύπτου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ MICHAEL JORDAN.
    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα κυνηγετικά ήδη έχουν κατεβή απτο πατάρι λόγω λαθρομεταναστών...Ώρα να οπλίσουμε συνέλληνες εμπρός για νέο βίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1΄48 αυτο ειναι σιγουρο γιατι καταλαβαν οτι ξυπναμε και πανε στο σχεδιο νουμερο 2
    εχουν και σχεδιο 3,4 κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:48 Εδώ

    Το θέμα είναι οτι μας έχουν περάσει για κουτούς,οι εξεγέρσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή στο πλανήτη δεν είναι απο το λαό.Έχουν βάλει άλλοι το χεράκι τους.Ίσως φοβούνται οι ίδιοι ότι πλέον έχουμε ξυπνήσει και πρέπει να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα μεγάλων διαστάσεων.
    Εγώ είμαι υπέρ τους αν το θέλουν.
    Μεγάλη η χάρη του Γέροντα Παίσιου "Οι τούρκοι θα επιτεθούν στην Ελλάδα όταν θα υπάρχει αναμπουμπούλα εσωτερικά".Θα βγεί και αυτη η προφητεία και θα χαλάσουν τα σχέδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλασσικές προβοκατόρικες κινήσεις αριστερών που όπως πάντα πάνε να καπηλευτούν τους αγώνες όλων των Ελλήνων. Σε λίγο θα μας πούνε ότι αυτοί κάνανε το έπος του '40 και του '21. Που ξέρεις μπορεί να μας πούνε ότι και ο Λεωνίδας ήταν αριστερός. Αφήστε τους έχω δει κάτι τέτοιους τσάμπα μάγκες όταν υπηρετούσα στον Έβρο πως κλαίγανε στο τηλέφωνο να τους πάρει η μαμά από εκεί μη σκίσουν κανένα καλτσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kala merikoi den katalabainoun ti blepoun. Einai o Jordan (pidaei psila->ouranos...gke gke) k eidan ton satana i den 3erw k gw i nosiri fantasia merikwn mporei na paragei.Anti na skeftoune e8noenwtika pali bazoun to dillima aristeroi-de3ioi, pao-osfp, paok-aris k otidipote allo. Eleos pia me ton dixasmo...parte xampari oti mas paizoun sta daxtula me to diarei k basileue! 3YPNATE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θελει Μεγαλη προσοχη!Τα νεα απο το Βερολινο δεν ειναι καθολου καλα και η κυβερνηση δεχεται μεγαλες πιεσεις. Υπαρχει ενδεχομενο να δημιουργησουν ανωμαλια με σκοπο να μας φορτωσουν το φταιξιμο για ακομα μια φορα. Συμμετοχη και τα ματια μας ανοιχτα.Θα εχουμε εξελιξεις παντως: http://entryfish.wordpress.com/2011/02/23/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%88%CE%B7-%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2011/02/air-jordan-series-future-2009.jpg <-- μη τρελαινεσαι για το logo, χρονια τωρα ειναι απο τα πιο διαφημισμενα στο χωρο της αθλητικης ενδυσης και οχι μονο. ανηκει στη σειρα air jordan της nike.

    οσο για το μηνυμα δε θελει ιδιαιτερη σοφια για να το καταλαβει κανεις. ο νοων, νοειτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νικος
    φιλε Modestus οπως ολα τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια ετσι και ολοι οι αριστεροι δεν ειναι ιδιοι.Ασε που πιστευω πως μπερδευεις τους αριστερους με τους ψευτοαριστερους.Σε αυτη την κρισιμη στιγμη που η λαικη δεξια και η αριστερα(και δεν εννοω το πασοκ και το συριζα) εχουν κοινους στοχους και κοινους εχθρους δεν χρειαζεται να τρωγομαστε μεταξυ μας αλλο ειναι το προβλημα μας.Εξαλλου αυτοι που αγαπανε την πατριδα και ενδιαφερονται για το λαο δεν σπανε δημοσια περιουσια δεν καινε καδους και δεν σκοτωνουν κοσμο σε τραπεζες.Αυτα τα κανουν οι πουλημενοι παρακρατικοι δηθεν κουκουλοφοροι δηθεν αναρχικοι δηθεν ψευτοαριστεροι σε αγαστη συνεργασια με την εξουσια.Δεν πρεπει να ξαναπεσουμε στην παγιδα τους και ειδικα σημερα,που ειναι τοσο κρισιμη μερα για ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι ο Michael jordan.Ειναι το σηματακι του micael jordan.Και κανει λογοπαιγνιο με τον αριθμο 23,μιας και το 23 ειταν το νουμερο του jordan,και 23 ειναι και η γενικη απεργεια και πορεια..Αυτο που λεει με τον ουρανο,εννοει,οτι οπως ο jordan ειχε ενα αλμα μεχρι τα ουρανια,ετσι και αυτοι θα φυγουν για τα ουρανια μεσα απο αυτη την ημερα.
    Σιγουρα οποιος το δημιουργησε αυτο,εκανε μια τρελλη αμερικανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. file Modestus prepei kapoia stigmi na diabaseis kai kati allo ektos apo auta p diabazes sxoleio...exei diafora o patriotis apo ton e8nikisti,fasista,klp....oi pio polloi aristeroi einai patriotes opote auta p les m fainontai stin kaliteri asteia...an to psa3eis ligo to 8ema eidika gia to '40 8a deis oti megalo meros tou epous autou anikei sto EAM!ef'oson 3ereis ti einai to EAM perito na sinexiso!!telos panton...to 8ema einai pos prepei oloi oi ellines na 3ipnisoume!!!na bgoume oloi stous dromous kai na diekdikisoume ta dikaiomata mas,ti zoi mas kai to mellon mas!!an mesa s autous tous tropous einai kai to na spasoume kati tote NAI!!alla oxi to magazaki tou kir Nikou sti gonia....milao gia polie8nikes kai trapezes pou opoies zimies kai na ginoun exoun ta leuta na tis 3anaftia3oun kai malista grigora etc oste oi ergazomenoi na mi xasoun tis douleies tous!!8a mporousa na grafo gia ores alla leo na stamatiso gt einai kai proi akoma....
    OLOI STIN APERGIA!!NA MIN PERASEI TO DIKO TOUS!NA POLEMISOUME GIA TO MELLON MAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι να ριξουν τον ΓΑΠ?? Τα συμφεροντα των μεγαλων οικογενειων των ΗΠΑ εξυπηρετει δηλ τους μεγαλοτραπεζιτες...

    Μπορει βεβαια να σχεδιασουν μια εξεργεση χρησιμοποιωντας τους αριστερους εθνοπροδοτες ετσι ωστε να μας επιβαλλουν στρατιωτικους νομους με οτι αυτο συνεπαγεται....Ειδωμεν..Πιστευω πως δεν θα γινει τιποτα..Μερικες μολοτωφ θα πεσουν και απο αυριο ολα καλα..Συνηθισμενα πραγματα δηλαδη...Παντα ετσι ηταν ηταν η Αθηνα..Χειμωνα καλοκαιρι μεσα στην φωτια με κοιμισμενους πολιτες που γεμιζουν τα τρισαθλια κεντρα διαδεσκασης....Αμα ειναι να περιμενω απο αυτους επανασταση καλυτερα να παω σε αλλο πλανητη...

    Οι πραγματικες επαναστασεις θελουν οργανωση με μανιφεστα, πατριωτικη ιδεολογια και σωστες κινησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μιλάω για τους γνήσιους αριστερούς αυτούς που πολέμησαν πραγματικά για την πατρίδα χωρίς ανταλλάγματα (και ο παππούς μου ήταν στα ΕΑΜ). Μιλάω για τους ψευτοαριστερούς που καπηλεύονται τον αγώνα όλων των Ελλήνων. Άλλωστε κακά τα ψέμματα οι ιδεολογίες βγήκαν για να διχάσουν το κόσμο γενικώς βάζοντας ταμπέλες. Εγώ προσωπικά είμαι Έλληνας μακριά από τέτοιους χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή