Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Βίντεο από την διαμαρτυρία έξω από το ΣΚΑΪ 22/2/2010

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.. ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ!!!

9 σχόλια:

  1. αλβανικές σημαίες??? ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παβτως δεν εχει νοημα ολο αυτο, τα πρωτα 2-3 επεισοδεία λέγαν μαλακίες για να γίνει ντόρος και μετά πάει μια χαρά η σειρά, χθές έλεγε πως ο κολοκοτρώνης τους γάμησε στα δερβενάκια... τώρα οκ μήπως τους χαλάει που τους έπερνε τα λάφυρα? τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE ΤΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΩΡΕ??? ΣΗΝΑΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H σημαία του Βυζαντίου είναι ο δικέφαλος αετός σε Κίτρινο φόντο.Αν πας σε μια εκκλησία που εορτάζει θα δείς τι εννοώ.Εκτός αν μπερδεύτηκε ο κάτοχος της σημαίας και την πηρε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 11:30 καλό θα ήταν άμα δεν ξέρεις μη μιλάς. Η σημαία με τον δικέφαλο και το κόκκινο φόντο είναι η πολεμική σημαία του Βυζαντίου. Όπως και στην νεότερη ελλάδα έχουμε (ή τουλάχιστον είχαμε) 2 σημαίες (Στρατου ξηράς-θάλασσας). Την σφετερίστηκαν αργότερα οι Τουρκαλβανοί, όπως κάνουν τώρα οι Σκοπιανοί με το όνομα Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο με τίτλο "Πολεμική σημαία του Βυζαντίου" μπορούν όλοι να διαπιστώσουν τι είναι η κόκκινη σημαία που φαίνεται η οποία έχει διαφορά απο την αλβανική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμα ξερατε ιστορια θα γνωριζατε οτι οι αλβανοι ηταν μισθοφορικος στρατος του βυζαντιου. Απλα κατα την οθωμανικη αυτοκρατορια καπιοι πηραν το μερος του εχθρου και εξισλαμιστηκαν. Αλλα η σημαια τους παρεμεινε αναλειωτη απο το βυζαντιο μεχρι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.troktikaras.com/2010/08/blog-post_3975.html


    ΔΕΙΤΕ ΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ....ΕΚΕΙΝΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!ΚΑΙ ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 2 :36 ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ.ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή