Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς

Προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο ΓκέμπελςΔιαβάστε το άρθρο-προτροπή των Financial Times Deutschland στα ελληνικά! Οι Γερμανοί παίζουν τα «ρέστα» τους δύο ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στη χώρα μας και στο πλαίσιο αυτό προχώρησαν σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση με σκοπό να επηρεάσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Η γερμανική εφημερίδα Financial Times Deutschland, παρεμβαίνοντας με...
ωμό τρόπο στα εσωτερικά της χώρας μας, έφτασε να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της κεντρικό άρθρο, γραμμένο στα Ελληνικά (!) με τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό», και υπότιτλο «Σύσταση προς τους ψηφοφόρους» και φωτογραφία από προεκλογική συγκέντρωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο («Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες») και τους καλεί να φροντίσουν «για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις» και να ψηφίσουν «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης». Και επειδή ελάχιστοι Γερμανοί γνωρίζουν Ελληνικά, είναι προφανές ότι οι προπαγανδιστικές αυτές συστάσεις απευθύνονται ξεκάθαρα στους Έλληνες ψηφοφόρους. Πρακτικές, δηλαδή, που θα τις ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς. Ο κάθε Έλληνας είναι ελεύθερος, φυσικά, να ψηφίσει ό,τι θέλει στις μεθαυριανές εκλογές με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και της οικογένειας του. Είναι ανεπίτρεπτο, όμως, οι Γερμανοί να μάς κάνουν τέτοιου είδους συστάσεις! Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ενός κράτους. Πιο ξεκάθαρη δε γίνεται… Ακολουθεί το άρθρο:





3 σχόλια:

  1. Οι απόγονοι των ναζί δεν έβαλαν μυαλό από τα λάθη των προγονών τους και αυτό θα το ξαναπληρώσουν πολύ ακριβά. Τους το υποσχόμαστε εμείς, οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Θεμιστοκλή και του Λεωνίδα.
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΧΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ,ΒΡΩΜΕΡΑ ΛΕΥΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ.
    Η ΣΑΚΑΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ,ΣΚΕΠΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ.
    Η 17η ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....Το πείραμα της λευκής Αρκούδας το γνωρίζεται;.Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή ,μέσω των Μ.Μ.Ε., στην χώρα. Όλοι λένε να μην ψηφίσουν οι Έλληνες Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α., ενώ στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς θέλουν να ψηφίσουμε.Αυτό λέγετε χει-ρα-γώ-γη-ση. Και δεν το ζητάνε άμμεσα γιατί αυτό θα ήταν λόγως για επανάσταση (ως λόγω δεν εννοώ την άμμεση παρέμβαση, άλλα ότι αυτή η άμμεση παρέμβαση θα σήμαινε το πόσο άχρηστες είναι για την χώρα και το Έθνος οι εκλογές).Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΊΝΑΙ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.Δεν υπάρχει κανένας λόγως να μην αρέσει στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή