Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χ.Γεραρής στο Δικαιοσύνης και Φ.Φραγκούλης στο Αμυνας

Χ.Γεραρής στο Δικαιοσύνης και Φ.Φραγκούλης στο ΑμυναςΤα ονόματα του πρώην πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρήστου Γεραρή, για το υπουργείο Δικαιοσύνης και του Φράγκου Φραγκούλη για το υπουργείο Αμυνας, είναι τα πρώτα που επιβεβαιώνει και η κρατική τηλεόραση για τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμμένου. Για το υπουργείο Οικονομικών έχει ακουστεί το όνομα του κ. Βασίλη Ράπανου, για το Προστασίας του Πολίτη του κ. Λ. Λευτέρη....
Οικονόμου και του κ. Α.Ρουπακιώτη για το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, στις προθέσεις του κ. Πικραμμένου είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ολιγομελές. Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα γίνει αύριο στις 10.00, ενώ για απόψε στις 20.00 είναι προγραμματισμένη η ορκωμοσία του κ. Πικραμμένου.

tsantiri.

2 σχόλια:

  1. θα προτιμουσα τον Γραψα στο ΥΕΘΑ ,ι
    κανος στρατιωτικος και ο φραγκουλης
    αλλα μετα τα τελευταια παρε δωσε με το σαμαρα μας χαλασε την καλη εικονα που ειχαμε γι αυτον ,ας ελπισουμε οτι για οσο χρονο μεινει να σταθει στο υψος των περιστασεων γιατι οι καιροι ειναι πονηροι και οι εχθροι πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεμα: καταγγελία
    Θέλω να θέσω υπό’ όψιν σας το εξής ζήτημα που ανέκυψε μετά την ψήφιση του ν. 3904/2010 : Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 5 του ως άνω νόμου αλλάζουν οι ώρες και η προθεσμία παροχής κοινωφελούς εργασίας , οι διατάξεις του άρθρου αυτού ως ουσιαστικού δικαίου είναι ευμενέστερες σε σχέση με τις προϊσχύσασες διατάξεις του άρθρου 82 παρ. 6,7 Π.Κ που ρυθμίζουν την μετατροπή της στερητικής της ελευθερίας ποινής σε παροχή κοινωφελούς εργασίας και σε συνδιασμό με το άρθρο 2 παρ. 1 Π.Κ θα έπρεπε να γίνεται δεκτό το αίτημα να καθορισθούν εκ νέου οι ώρες και η προθεσμία παροχής κοινωφελούς εργασίας παλαιών αποφάσεων, παρόλα αυτά σχετικές αιτήσεις απορρίπτονται από τους Εισαγγελείς τόσο του Πρωτοδικείου όσο και του Εφετείου Θεσ/νίκης κατά πάγια τακτική, ενώ την ίδια στιγμή παρόμοια αιτήματα γίνονται δεκτά στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά και σε άλλα Πρωτοδικεία της χώρας. Πιστεύω ότι θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα ώστε να παύσει αυτή η διακριτική μεταχείριση σε βάρος πολλών δεκάδων συνανθρώπων μας που παρέχουν σήμερα κοινωφελή εργασία. Δεν πιστεύω ότι άλλος νομός εφαρμόζεται στην Αθήνα και σε αλλά Πρωτοδικεία και άλλος στην Θεσσαλονίκη?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή