Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Λέτε να γίνει;


14 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.....

    ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

    ΑΜΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί να γίνει ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε συνεχεια προηγουμενου σχολιου με το Link: παρεπιπτοντως, η εποχη για τα "σπανακια" ειναι από Μάρτιο έως τέλος Μαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος! Ρωτήστε και κανένα στρατιωτικό τι προσέφερε ο συγκεκριμένος στο στράτευμα. Επίσης έχω βαρεθεί να γράφω ότι ο πατήρ Παΐσιος δεν είπε ποτέ ότι με αυτόν τον ανεκδιήγητο θα πάρουμε την πόλη, όποιος διαφωνεί να έχει την καλοσύνη να μου παραθέσει συγκεκριμένα την πηγή που αναφέρεται-δεν πρόκειται να την βρει. Σταματήστε αυτή την καραμέλα με τον αποτυχημένο που πήρε άρματα χωρίς πυρομαχικά, που παρατρίχα να διαλύσει τις δυνάμεις πεζοναυτών και που ποτέ δεν υπερασπίστηκε το προσωπικό του, πώς γίνεται στην Ελλάδα ο Σωκράτης να καταδικάζεται και οι ανεπαρκείς να γίνονται ήρωες δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ δεν κατάλαβα. Τί να γίνει; Μήπως έχω IQ ραδικιού;...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεληνιασμένοι νεοέλληνες ξυπνάτε!!!!!
    Μην ΑΦΗΣΕΤΕ να γίνει θα είναι το τέλος σας (και το δικό μου) ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

    http://hellasleaks.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΩΝ.ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ,ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ!ΑΡΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑ-ΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ!!!ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ,Ο ΝΟΟΣ ΝΟΗΤΟ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως έχει ξανασυμβεί η επαναφορά συνταξιούχων στρατιωτικών στην υπηρεσία ως αρχηγών ΓΕΕΘΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια αληθεια λεω,περυσι βρεθηκα στο κελι παναγουδα του παισιου και εκαμα την ερωτηση στον πρωην υποτακτικο του γεροντα παισιου γιατι ειχα και εγω επιφιλαξεις και μου ειπε οτι πραγματι ο συγκεκριμενος θα οδηγηση σε πρελαση το στρατο στην ΠΟΛΗ.Οποιος θελει τα πιστευει εξαλου κοντη γιορτη.να στε καλα και πιστη πανω απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή