Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Καζάκης - Κακλαμάνος ΑΕ 16.05.2012



Watch live streaming video from epamwebtv at livestream.com

2 σχόλια:

  1. Fund από τα νησιά keyman πήραν τα 324 εκατομμύρια Ευρώ του ομολόγου που πληρώθηλε..

    anti-ntp.net
    Συγκεκριμένο fund με την ονομασία dart (βέλος) που αγοράζει ομόλογα χρεοκοπημένων χωρών, είναι αυτό που πλήρωσε ο Παπαδήμος εχτές τα 325 εκατομμύρια Ευρώ!

    Στα νησιά keyman βρίσκεται παρακαλώ το συγκεκριμένο fund και παλαιά αγόραζε και ομόλογα της Αργεντινής (πριν χρεοκοπήσει!)

    Λάθος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του ΤΣΙΠΡΑ και όλων τον αντίμνημονικών .. Αρχίζω να ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΆΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ...

    ΕΞΗΓΏ ..Πείσω από αυτό φανς που είχε το ομόλογο είμαι σίγουρος ότι κρύβονται πολιτικοί..

    κ. Τσίπρα επειδή κάποιοι διαβάσουν τα πρακτικά θα σου πω ο ιπποπόταμος Βενιζέλος σου έδωσε την ευκαιρία να δείξεις τα @@@@@ σου, σου είπε να μην πληρωθεί ξέρεις γιατί; ρε γαμώτο; ΓΙΑΤΙ!!..

    1}Η χώρα βρίσκετε σε αναγκαστικό PSI; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;...ΝΑΙ, ωραία άρα δεν υπάρχει κατάσταση χρεωκοπίας της ΧΩΡΑΣ αν δεν ΠΛΗΡΩΝΌΤΑΝ ..

    Αυτό το ΦΑΝΣ τι θα έπρεπε να κάνει; να πάει σε δικαστήριο, ας είναι και Αγγλικό αφού δεν δέχτηκε να μπει στο υποχρεωτικό PSI, όπως λένε οτι θα κάνουν και οι νόμιμοι Ελληνες ομολογιούχοι ..

    Θα περάσουν κάποια χρονιά και εκεί θα μαθαίναμε ποιοι το διαχειρίστηκαν ΑΛΛΑ και ποιοι είναι οι πραγματικοί δικαιούχοι, ΤΙ εξυπηρέτησε στην χωρά; με λίγα λόγια από που ξεκίνησε ποσά χέρια άλλαξε και έτσι ξετινάζουμε ολο το μίτο της ΑΡΙΑΔΝΗΣ ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ...Και τι κάνουν οι μέγα οικονομολόγοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α; ΤΑ ΞΎΝΟΥΝ ; ΈΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ..

    Να γιατί ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΛΉΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ , ΌΛΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΘΑ ΠΉΡΕ... Όσα ομόλογα πληρώνονται στο ακέραιο ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ PSI είναι βρωμιά ΑΠΟ πείσω ...

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΙ; ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α; η και των άλλων πατριωτικών κομμάτων; έχω δίκιο;;

    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ; ΤΟΥ ΣΚΑΪ; στον κύριο Μπαμπη , ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ; ... θέσετε τους το ερώτημα να γελασωμαι ΑΥΡΙΟ .. ΚΑΖΑΚΗ ΣΟΥ ΒΓΆΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΆΩ...ΚΡΙΜΑ ΤΑΙΤΙΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...ΚΑΙ ΕΧΩΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ακούστε αυτή την στιγμή δυο πολιτικές υπάρχουν του ΚΚΕ που λέει ΟΧΙ σε όλα και του Μνημονίου..

    Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει το μνημόνιο ούτε να το ακύρωση ΚΑΝΕΝΑΣ..

    Το χρέος- μνημόνιο αλλάζει ανατρέπεται μόνο όταν μια χώρα απόδειξη ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΆΝΕΙΩΝ πήγαν σε ένα καθεστώς ότι τα έφαγαν οι πολιτικοί και με αναταραχές του ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΣΕΤΕ απεχθείς το χρέος , αυτό έγινε με το ΙΡΑΚ ... Ο πονηρός Πάγκαλος γιατί είπε {μαζί τα φάγαμε} τυχαία νομίζετε ότι το είπε; ήθελε να βάλει όλο τον ΛΑΟ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ..

    Κρατήστε αυτό το κείμενο στο υπολογιστή σας , μελέτησετο δεν παν να λει Ν.Δ ,Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Η ΔΥΜ.ΑΡ ΑΝ.ΕΛ.όλοι όλοι .. Και μετά της εκλογές δεν αλλάζει ΤΊΠΟΤΑ..

    Θα πάνε στης Ε.Ε και θα λένε για επαναδιαπραγματευσεί και όλες αυτές μπούρδες ..

    Και θα τους πουν δεν ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , τι θα κάνουν; μονομερή καταγγελία; πάμε αμέσως σε πτώχευση..Αν πάμε δάνειο στο δάνειο μια ωραία μέρα πολύ σύντομα θα μας πουν αυτά είναι ΔΙΚΆ ΜΑΣ...

    Η Λογική του Κ.Κ.Ε είναι πιο καθαρή τα κρατικοποιούμε ΟΛΑ .. Όμως αυτό θα φέρει αίμα άμεσα ,ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο ,ο,ο,ο,ο,.. θα τους πούνε περάστε; δεν νομίζω!!! Ακούω κάτι πολιτικούς που είναι ΨΕΥΤΕΣ που λένε ότι εμείς , εμείς, εμείς θα διαπραγματευτούμε καλύτερα από εσάς και λέω ΑΥΤΟΊ!!!

    Να κάνω μια σκέψη; ΤΟ ΔΟΛΆΡΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ και με ένα ακόμα άστρο στην σημαία της ... και εδώ πάλι με αίμα γιατί θα κάνουν κάποιοι τους δύσκολους αλλά εδώ δεν είναι κανένα σοβαρό κράτος σε μια δυο μέρες έχουν καθαρίσει...

    ΣΊΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΛΆΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    υ.γ ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .. Όμως βλέπω τόσο ΨΈΜΑ ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...που αρχίζω και λέω ΔΕΝ είναι δυνατών να ειναι τόσο μαλάκες κάπου το πάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή