Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΘΑΥΜΑ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ MEGA...

Τους συμφέρει τώρα να λιμάρουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά
.

19 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ !

    ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤ1 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ !

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ 3 !

    ΤΟ ΣΤΑΡ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΙΒΙΖΑ !

    ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Καζάκη δεν το βγάζουν πουθενά κι ο Καμμένος παίζει κάθε μέρα παιδιά... Επιπλέον δε δέχεται συνεργασίες... Αυτά και μόνο πρέπει να μας προβληματίζουν λίγο και να είμαστε κάπως συγκρατημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μένα κάτι δεν μου αρέσει εδώ ρε παίδες..εντάξει λένε φίλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά και δεν ξέρω έχει δίκιο 1:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Καμμενο τον προβαλουν και τον καλουν ολα τα καναλια... Τον Καζακη γιατι οχι ?? τι φοβουνται ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα μπουρδελο εχουν γινει ολα τα κομματα...
    Απ την ΝΔ φευγουν και πηγαινουν στο κομμα του Καμμενου και στην Μπακογιαννη.
    Απ το ΛΑΟΣ φευγουν και πηγαινουν στην ΝΔ.
    Απ το ΠΑΣΟΚ φευγουν και πηγαινουν στο κομμα του Κουβελη.

    Τελικα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Καμμενος,Μπακογιαννη και Κουβελης ειναι τα ιδια σκατα... οι ιδιοι και οι ιδιοι πολιτικοι...

    Ποτε δεν θα δουμε στην πολιτικη νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις οπως φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κανένας σας δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνει επανεκκίνηση την ΝΔ ? θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβετε? ανεξαρτητοι έλληνες στην Ε.Ε. και στο euro? με παλιούς βουλευτές κοράκια τύπου μανωλη και γκιουλέκα,και από κάτω τα ζώα φωνάζουν ΖΗΤΩ!!! άντε καληνύχτα σας κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καμμενος τους τελευτειους 4 μηνες ξυπνησε και θυμηθηκε ξαφνικα οτι οι πολιτικοι κλεβουν και βγαζει στην φορα τα σκανδαλα τους (κυριως του ΠΑΣΟΚ). Οσα χρονια ειναι στην πολιτικη και στην ΝΔ δεν τα γνωριζε αυτα?? Οσα χρονια ηταν στην ΝΔ ο Καμμενος η χωρα δεν χρεωθηκε 150 δισεκατομυρια ?? που ηταν τοτε να βγει να φωναξει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε άσχετα κομματόσκυλα ο Καμμένος είναι βουλεύτης γιαυτό τον προβάλουν. Δεν το θέλουν καθόλου αλλά αναγκάζονται. Έχουν αρχίσει τα ΜΜΕ και ανησυχούν γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει...Μήπως να ξυπνήσετε και εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάτηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ)".

    "Τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά το στέλεχος της ΝΔ και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης που οδήγησε στην καταδίκη του και τελικώς στην αργία του, καθώς μείωνε παρανόμως και κατ'επανάληψη πρόστιμα σε υπόθεση νοθείας και λαθρεμπορίου καυσίμων. Στη συνάντησή του με τον Ψωμιάδη ο Καμμένος έκανε λόγο για «πραξικόπημα» και «πολιτικές διώξεις» " (ναι τον γνωστό επαναστάτη Ζορό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:18 π.μ.
    Άμα δεν ήθελαν δεν θα τον πρόβαλλαν όπως κάνανε μέχρι τώρα. Βουλευτής δεν ήταν ούτως ή άλλως; Καταλαβαίνεις τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πως να μην προβαλουν ενα κομμα που περνει 8%...θα φανε ντοματες μετα..αν και θα ειναι πολυ μεγαλυτερο το ποσοστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΤΟΙΜΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΒΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΗΩΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπον εχουμε και λεμε
    1)Απο Νδουλα > Καμενος
    2)Απο Πασοκ > Κουνελος ε Κουβελος
    3)Απο τΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και απο ΚΚΕ-ΤΣΙΡΙΖΑ-ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ κ.τ.λπ οι απογοητευμενοι συγγενεις πανε σε ΕΠΑΜ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μαματα μια ωραια ομελετα τσιγκολελετα
    αποτι βλεπω.Το μονο που μας σωζει ειναι καμμια κανονικη πτωχευση και αυτο φοβουνται πλεον γιατι μετα δεν τους σωζει ουτε ο θεος ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4:28, και το ΕΠΑΜ περνάει στις κρυφές δημοσκοπήσεις της Β΄Αθηνών το 8%, αλλά δεν το προβάλουν. Έλεος, όποιον δεν τον φοβούνται τον προβάλουν, όποιον θεωρούν κίνδυνο για το καθεστώς τους τον κρύβουν από τον κόσμο.
    Αν είναι δυνατόν, ο υποτίθεται αντιμνημονιακός που θα διώξει τους κατακτητές και τους λακέδες, να προβάλεται από αυτούς τους ίδιους.
    Προτιμώ να ακούω Καζάκη από το ίντερνετ ή να στήνομαι μήπως τον έχει κάποιο επαρχιακό ράδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:33 ότι να 'ναι. Ντάξει να 'ούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο καμμενε
    καλο μαρκετινγκ εκανες μεσα σε αυτην την σαπια πολιτικη σκηνη. Αλλα νομιζες οτι οι ελληνες ειναι βλακες και δεν θα σε περνανε χαμπαρι...χαχα το επαιξες λιγο πατριωτης, εκμεταλευτηκες κατι εγγραφα που πεσανε στα χερια σου, ξεσκεπασες τον τζεφρυ ο οποιος ηταν ηδη καμμενο χαρτι, εβγαλες στην φορα κατισκανδαλακια, το επαιξες αντιμνημονιακος, εφυγες απο ενα σαπιο μασονικο κομμα και τωρα το παιζεις και ελληναρας. Ασε ρε...Ενταξει το εστεισες καλα το παιχνιδι, εισαι καλος σκηνοθετης και ηθοποιος αλλα εισαι τοσο χαζος που νομιζεις οτι θα μας ξεγελασεις επειδη εχεις εφραδια λογου? ασε ρεεεεεεεεεεεεεε λαμογια ολα...και συ ρε μπλογκ μας βγαζεις δημοσκοπηση με τον καμμενο 80%. Αντε κοψτε τις μαλακιες και συγκεντρωθειτε γιατι θα σας παρει και σας η μπαλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας καίει ο Καμενος ε;
    Δεν σας αρέσει ε;
    Σως για να γλιστράει
    όλα τα κοματοσκυλα θα παθεττε ζημία να το περιμένετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα ρε παιδια μια φορα βγηκε στο μεγκα και τον καναμε τσιρακη του συστηματος.....για χαλαρωστε λιγο χθες εφτιαξε το κομμα ας περασει κανας μηνας να δουμε την πορεια του και μετα το συκοφαντουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τον καζάκη τον κάλεσαι ο αντ1 αρκετές φορες.... μακάρι πάντως να κάνανε οι 2 αυτοί καμια καλή συνεργασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή