Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

"Μην βαράτε καμμένο"

Nikos Giannou είπε
Μην βαρατε τον καμμενο , στη παρουσα φαση ειναι χρησιμος στο να διασπασει το εθνοπροδοτικο μετωπο του δικομματισμου
Σε δευτερη φαση πρεπει να ξεκαθαρισει απολυτως την θεση του στο διλλημα που θα θεσουν οι φεντεραλιστες (υποδουλωση στο ευρω η ανεξαρησια στην δραχμη)
Απαντες θα κριθουν απο τις πραξεις τους]

Κατερίνα είπε:
 Συμφωνώ και προσθέτω ότι παρόλο που.....
οι Έλληνες αισθάνονται προδομένοι από τους πολιτικούς οφείλουμε να δώσουμε στον Καμμένο το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να το κερδίσει με πράξεις ή να το χάσει απ’αυτές.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ελπίδες από πρόσωπα. Ο Καμμένος και ο Καζάκης είναι κατά τη γνώμη μου οι πιο αξιόπιστοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
\

αναγνώστες ολυμπία

22 σχόλια:

  1. είναι αρκετά 'στρόγγυλος' για να κάνει κωλοτούμπα.
    υπάρχουν και λιγότερο διάσημοι που μπορούν να διασπάσουν το μέτωπο του δικομματισμού αρκεί να έχουν στήριξη, δεν είναι διαβρωμένοι από πολιτικά καρκινώματα και έχουν και ξεκάθαρη θέση μεταξύ της υποδούλωσης ή της ανεξαρτησίας. πάντος οφείλω να του αναγνωρίσω ότι παρόλο που δεν πρόκειτε να με πείσει, το πάει καλά το πράμα. ας με βγάλει ψεύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθωος οπως και στην υπόθεση "Ελίντα".Πως θεωρείται καποιος αξιοπιστος οταν έχει υπηρετήσει πιστα επι 19 χρόνια ένα προδοτικό κομμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να είμαι ειλικρινής τον είχα πιστέψει,αλλα κατά την γνώμη μου κάτι μου βρωμάει,όταν δεν το βλεπω να θελει να συνεργαστεί με αντιμνημονιακα κινήματα-κόμματα και περνει μαζι του παλιούς βολευτές νδούλας τον απέρριψα οριστικά και αμετάκλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑ.ΟΣ,ΔΗ.ΣΥ Η ΔΗΜ.ΑΡ.
    ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ...
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σίγουρα προέρχεται απο την ΝΔ αλλα ρε παιδια ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα κ ολους...ειναι μια διαφορετική φωνη στις μερες μας και πρεπει να του δώσουμε χρονο έργου πριν τον κρίνουμε...τωρα το τι θα κανει και πως θα εξελιχθεί θα το δουμε...
    Νομιζω οτι θα ηταν πολυ φρόνιμο πρωτα να σκεφτουμε και ο καθενας χωριστά τι και ποιους ψηφιζαμε τοσα χρονια..γιατι σε ολο αυτο μερίδιο ευθύνης εχουμε και εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:29
    Λές πολλά... και τα τονίζεις και με κεφαλαία...

    Σαφώς είσαι μέσα στο νόημα...
    που οφείλουμε όλοι, όπως πολύ σωστά αναφέρεις
    να το διαδώσουμε.
    Μόνο που πρέπει να το κάνουμε πιό διακριτικά...
    οι εχθροί έχουν μάτια παντού...

    καλή συνέχεια στον αγώνα...

    ο σχολιαστής των 10:06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα για αυτο ακριβως τον βαρανε ολα τα κομματοσκυλα εδω και σε αλλα μπλογκς...για να μην διασπασει το εθνοπροδοτικο μετωπο του δικομματισμου....ειναι πολλα τα λεφτα παιδες....πεφτει πολυ μαυρο χαρτζηλικι στα κομματοσκυλα αυτες τις μερες για να θαψουν τον Καμμενο....ανησυχουν μην χασουν τα ψηφαλακια αυτοι που τοσα χρονια μας κλεβουν και μας κοροιδευουν....εντελως τυχαια απο τοτε που αφησε να κανει κομμα ο Καμμενος και βγηκαν στην φορα και οι πρωτες δημοσκοπησεις που του δινουν 8% βγηκαν ολα τα πληρωμενα μπλε και πρασινα τρολλ και αρχισαν το θαψιμο...και το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλα προβατα που εξακολουθουν και τους πιστευουν ακομα...εχουν την λογικη ε αυτους ξερουμε τοσα χρονια αυτους θα ξαναψηφισουμε και ας μας κλεβουν και ας μας πηδανε.... τι διαολο μαζικη λοβοτομη σας εχουν κανει και ακομα πιστευετε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ? Εκανα το λαθος να ανοιξω την τηλεοραση χθες και εβλεπα τα διποδα ζωα που χειροκροτουσαν με μανια τον Μπενιζελ στο συνεδριο του Μπατσοκ και μου γυριζανε τα αντερα..ελεος ρε παιδια...απο το να ψηφισετε παλι Πασοκ και ΝΔ που στην ουσια ειναι οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος καλυτερα δωστε μια ευκαιρια σε κατι νεο ειτε αυτο λεγεται Καμμενος,ειτε Καζακης ειτε οποιοδηποτε αλλο μικρο κομμα.τοσο μαζοχας λαος ειμαστε πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νά παρακαλάτε νά έμφανιστεί κάποιος πραγματικός ήγέτης πού θά άγει τούς Έλληνες καί δέν θά σέρνεται άπό τό πλήθος καί άπό τά Μ.Μ.Ε...Πού θά έχει άριστους συνεργάτες.Μήν περιμένετε σωτηρία άπό καμμενοκαζάκηδες.Ό ένας έπι χρόνια ύπουργος τού συστήματος,ό άλλος σχέδον ήμιπαράφρονας....Γαμώτο,αύτούς έχουμε στήν έλλάδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O KAZAKHS EINAI AUTOS POU AXIZEI MONO KAI TON STHRIZW...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε φίλε manos2626 10.15 πολύ καλά τα λες. Και εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσα μου. Οχι πασοκ, νδ, δημαρ, είναι ίδιοι και θα συνεχίσουν το ίδιο δρόμο, θα εξαφανιστεί η Ελλάδα ως κρατική οντότητα αν αυτοί έχουν πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή. Οσοι γράφουν τάχατες οτι ο Καμμένος ήταν 20 χρόνια στην ΝΔ και για αυτό δεν τον θέλουν, είναι σίγουρο οτι αυτοί είναι κομματόσκυλα του σαμαρά ακόμη. Ο Καμμένος ρε μάγκες δεν τους τα έρριχνε συνέχεια; Δεν Ελεγε τον παπαδήμιο εγκάθετο και διορισμένο απο την Goldman Shacs; Δεν τους τα βρότηξε και έφυγε όταν ο κωλοτουμπας, κομάνέτσης, λίγος, πολύ λίγος, losser, σαμαράς σύρθηκε, πρόδοσε, και πήγε και έκανε κυβέρνηση μαζί με του χασάπηδες του πασοκ για να σφάζουν απο κοινού το λαό; Αυτά δεν σας κάνουν που έκανε ο Καμμένος; Είστε λοιπόν εγκάθετα κομματόσκυλα της νδ και σας καταλάβαμε. Θα διεμβολιστεί όλη η παράταξή σας απο τον Καμμένο και τότε θα έχει ελπίδες να σωθεί η χώρα. Μέχρι τότε θα χύνετε χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι ολοι λαμογια,μονο εσεις που τους ψηφιζατε τοσα χρονια δεν ειστε ε! Ποιος θα μας βολεψει τωρα??? Τωρα θελει αγωνα,που κουραγιο ομως, απο την ξαπλα τοσον χρονων παθαμε ακαμψια.Παλι απο τους λιγους περιμενετε σωτηρια.Παρε λοιπον τον καναπε σου στους ωμους σου και περιπατη πονηρε Ελληνα και θα την βρεις την ακρη,βλεπεις η πενια τεχνας κατεργαζετε.ΚΑΛΥΝΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέσα είσαι 12.11 τον καζάκη και εγώ ευχαρίστως τον ψηφίζω εαν κατέβει. Μου αρέσει που λέει οτι θα δηλώσει οτι δεν αναγνωρίζει το χρέος και οτι επιμένει όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να κάνουν τώρα μία κοινή δήλωση που να λένε οτι δεν αναγνωρίζουν τις πράξεις της μαύρης κυβέρνησης και όταν θα έρθουν αυτές οι δυνάμεις στην εξουσία οι δανειστές τοκιγλύφοι θα χάσουν τα λεφτά γιατί θα ακυρωθούν όλα αυτά τα μνημόνια που ψηφίζονται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:19 μ.μ. το μυαλό σου έχει μέσα 10 κιλά σκάτα, πανύβλακα..χαχαχαχαχαχα
    Ξύπνα βούρλο, που θα πιάσεις στο στόμα σου τον Καζάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενα μπουρδελο εχουν γινει ολα τα κομματα...
    Απ την ΝΔ φευγουν και πηγαινουν στο κομμα του Καμμενου και στην Μπακογιαννη.
    Απ το ΛΑΟΣ φευγουν και πηγαινουν στην ΝΔ.
    Απ το ΠΑΣΟΚ φευγουν και πηγαινουν στο κομμα του Κουβελη.

    Τελικα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Καμμενος,Μπακογιαννη και Κουβελης ειναι τα ιδια σκατα... οι ιδιοι και οι ιδιοι πολιτικοι...

    Ποτε δεν θα δουμε στην πολιτικη νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις οπως φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά κανένας σας δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνει επανεκκίνηση την ΝΔ ? θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβετε? ανεξαρτητοι έλληνες στην Ε.Ε. και στο euro? με παλιούς βουλευτές κοράκια τύπου μανωλη και γκιουλέκα,και από κάτω τα ζώα φωνάζουν ΖΗΤΩ!!! άντε καληνύχτα σας κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με συγχωρειτε ρε παιδια συμφωνειται με τον Καμμενο που λεει ναι στην ΕΕ και το ευρω. Ημαρτον Παναγια μου. Δεν μας δίδαξε τιποτα η ΙΣΛΑΝΔΙΑ αυτα που επαθαν οι ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΟΙ και τοσες αλλες χωρες που τις παιρνει και αυτες η κατρακυλα που βρισκονται εντος της ΕΕ και το ευρω. Δεν ακουτε τους Ελληνες οικονομολογους αλλά και πολλους ξενους οι οποιοι διατυμπανιζουν οτι η μονη μας σωτηρια ειναι να γυρισουμε σε ΕΘΝΙΚΟ νομισμα και να αποχωρισουμε απο την ΕΕ. Οι ανθρωποι το βρωντοφωναζουν δεν υπαρχει αλλη διεξοδος >ΠΡΕΠΕΙ σαν χωρα να σταθουμε μονοι μας στα ποδια μας. Ετσι κι αλλιως σ ολη μας την ιστορια ΠΟΤΕ καμια χωρα δεν μας βοηθησε.. Κοιτουσαν να μας εξοντωσουν και να μας παρουν τα πλουτη μας... Παρτε το χαμπαρι Παντα ημασταν μονοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Καμμενος τους τελευτειους 4 μηνες ξυπνησε και θυμηθηκε ξαφνικα οτι οι πολιτικοι κλεβουν και βγαζει στην φορα τα σκανδαλα τους (κυριως του ΠΑΣΟΚ). Οσα χρονια ειναι στην πολιτικη και στην ΝΔ δεν τα γνωριζε αυτα?? Οσα χρονια ηταν στην ΝΔ ο Καμμενος η χωρα δεν χρεωθηκε 150 δισεκατομυρια ?? που ηταν τοτε να βγει να φωναξει??

    Μνημονιακος ο Σαμαρας αλλά μια χαρα φιλος του ειναι ακομα και τωρα... Κι ακομα καμαρωνει οτι το κομμα του ειναι Δεξιό οπως και ο ιδιος...

    Για μενα χιλιες φορες να ψηφισω Καζακη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για μένα οι θέσεις του Καμμένου ότι θα πρέπει να πληρώσουμε έστω 110 δις για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μπαταξήδες, παραμονή σε ΕΕ και ΕΥΡΩ, επίκληση αβασίμων επιχειρημάτων για θέσεις του Καζάκη απάνω στο μεταναστευτικό και στο Μακεδονικό είναι πολύ ύποπτες. Το καλό είναι ότι συσπειρώνει δεξιούς που δεν μπορούν να ενταχθούν σε ένα πολυκομματικό μέτωπο όπως είναι το ΕΠΑΜ και σε αντίθετη περίπτωση θα ψήφιζαν ΝΔ ή Χρυσή Αυγή. Έτσι τουλάχιστο το αντιμνημονιακό μέτωπο διευρύνεται και θα μπορέσουμε ευκολότερα να ακυρώσουμε τα μνημόνια που μας έχουν επιβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ZOYME SE ENA AVEVEO MELON KANENAS DEN EBISTEVETE KANENAN.SIMFONO ME TI KATERINA KAI TON NIKO GIANNOU AS TOY DOSOYME MIA EYKERIA,I IPOTHESI EINE OTI ENAS KOYKOS DEN FERNI TIN ANIKSI.KALA TA LEI KAI O2:51P.M.GENIKA TA PRAGMA ENA MEGALO BAHALO GIA NA DOYME POIOS THA EINAI O SOSIAS.[TAXIARHIS]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον Καμμένο έχω επιφύλαξη, αλλά προτιμώ χίλιες φορές άνθρωποι που σκοπεύουν να ψηφίσουν προδοτικά κόμματα να προτιμήσουν Καμμένο.
    Το καλύτερο σενάριο για μένα είναι να μην πιστεύει πραγματικά τα περί ευρώ,αλλά να είναι διπλωματικός ελιγμός και να προετοιμάσει την χώρα για την έξοδο,ώστε να έχουμε τις μικρότερες δυνατές συνέπειες από την έξοδο, γιατί αν επικρατήσει μια δύναμη με ξεκάθαρη θέση εξόδου θα χάσουμε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !


    ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑΖΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

    ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ ,

    ΘΑ ΠΑΡΕΓΡΑΦΟΝΤΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ?

    .. ΚΙ ΘΑ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή