Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας!



6 σχόλια:

  1. αντινεα ταξη εισαι μεγαλος ξεφτιλάς κρυφοναζι...την μια μιλας για δημοκρατια και την αλλη βαζεις βιντεακια του ναζι πρωην μελος τη Κου Κλουξ Κλαν David Duke τα οποια ειναι γεματα απο ρατσιστικο και κυρως αντισημιτικο περιεχομενο...αποφασισε ρε γελοιε τι θες πια..την μια βριζεις τους εβριαους και των σιωνισμο αλλα απο την αλλη μιλας για ελλας κυπρος ισραηλ συμμαχια ,ΑΟΖ κλπ?αντε ρε παλιο ξεφτιλα...ουτε ιδεολογια εχεις ουτε τιποτα..ενας μαλακας κρυφοναζι εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισαακ, πάρε τον Αβρααμ και πάνε να ζήσεις στην πατρίδα σου το Ισραήλ όπου δεν υπάρχουν ναζι, αλλα μόνο Σιωνιστες. Θα νοιώθεις πολύ πιο άνετα ανάμεσα στους ομοϊδεάτες σου απο οτι εδώ. Οι Έλληνες δεν είναι προτεσταντάκια εβραιάκο, θα πρέπει να μας γενοκτονήσεται όλους μας για να γλυτωσεται. Σκλάβοι σας δεν θα γίνουμε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.18 σοβαρη επιχειρηματολογια εχεις...εξεφρασα εναν συλλογισμο προς τον βλακα υπευθυνο αυτου site επειδη φασκει και αντιφασκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν ο υπεύθυνος του site είναι βλάκας ή αν ο πρωταγωνιστής του βίντεο ηταν μέλος της Κου-Κλουξ-Κλαν. Προσωπικά εμένα με ενδιαφέρει το κατά πόσο έχουν βάση αυτά που λέει. Έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αρχικός έχει δίκιο. Ο Ντιουκ είναι όντως μέλος της Κου κλουξ κλαν και είναι και ανοιχτά μασώνος. Έχει τίτλο "Grand Wizard"
    Μια ματιά στη wikipedia αρκεί:
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke
    Αντιντπ, και σε ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα πάρω ανοικτά την θέση του Ισαάκ..
    Ο Ντιουκ ο τύπος ανήκει στην Κου-Κλουξ-Κλαν = μασονία = ... θα σας πω ότι έχω διαφορετική άποψη για το τι πιστεύει ο κάθε ένας και στο μεταναστευτικό... Όμως παντού βλέπω μια επιθέσει ότι για ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ φταίνε οι Ισραηλινοί!!!
    Μήπως οι Νορβηγοι ήθελαν τα πετρελαία μας!! λέω εγώ....

    Ο Λάος του Ισραήλ δεν μας πετσόκοψε σε κανένα πόλεμο!!!! ενώ Τούρκοι, Βούλγαροι, Ιταλοί, Γερμανοί, εεε ... Προσωπικά ναι θα ήθελα να ενωθεί η ΑΟΖ μας με Ισραήλ .. και αν σκέφτεστε λογικά και με τα συφεροντα μας που μόνο με άλλη δύναμη θα διώξουμε τους ΝΑΖΙ είναι η χώρα του Ισραήλ...

    Τώρα μην μου λέτε εμένα ότι τα έχουν χρήματα οι Ρότσιλντ κ.τ.λ αυτά τα ξέρω όπως ξέρω ότι στο ο πιο πλούσιος είναι από το Μεξικό , μετά από Ινδία , Κίνα, κ.τ.λ άρα δεν μου φταίει ο ΧΌΡΧΕ ο φτωχός Μεξικανός!!! Άλλο οι πολιτικοι-ΠΟΛΙΤΙΚΗ άλλο οι ΛΑΟΊ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ .. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΚΩΤΟΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΎ ΑΝΤΊ ΟΦΘΑΛΜΟΎ... δηλαδή τι θα μου σκοτώσεις το παιδί και θα σε κοιτάζω αν είσαι Ελληνας η Κρητικός;; ΜΠΑΑΑΑ::

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή