Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Καμμένος: Ο Δένδιας είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ...

Ο Δένδιας με μαλλιά.....


Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ που σαν δικηγόρος δεν έκοψε ποτέ γραμμάτιο, ο κολλητός του Βορίδη στην ΕΝΕΚ τολμά να μιλά γιά άκρα λές και αναφέρεται στην στοα του....


ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ


"Στην ανίερη συμμαχία των άκρων με...
κοινό στόχο την έξοδο από το ευρώ, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Μου κάνει τεράστια έκπληξη η συμπόρευση των άκρων. Διότι, στην πραγματικότητα, και από άκρα δεξιά μας και από αριστερά μας, ακούμε μια πρόταση πολιτικής, η οποία λέει: έξω από την Ευρώπη και έξω από το ευρώ. Και για μένα είναι ανεξήγητο πώς αυτά τα δύο πράγματα συμπορεύονται. Αν υπάρχει ανίερη συμμαχία σε αυτήν τη ζωή είναι αυτή».

Ο κ. Δένδιας ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι θέσεις για λιγότερες θυσίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν και τόνισε «ούτε διανοούμαι στη ζωή μου να παίξω σε ζαριά το μέλλον της χώρας. Εάν κάποιος άλλος πιστεύει ότι μπορεί να εκβιάσει και είναι βέβαιος για το αποτέλεσμα, μπορεί να μας το πει. Διότι όλοι θα θέλαμε περισσότερα χρήματα, όλοι θα θέλαμε περισσότερες παραχωρήσεις, αλλά κάποιος πρέπει να μας πει ότι έχει τη βεβαιότητα ότι θα το πετύχει και να πείσει και τον ελληνικό λαό και να πάρει και την εντολή. Κι εμείς, ειλικρινά, μαζί του θα είμαστε και θα τον στηρίξουμε», κατέληξε."

από την σελίδα του καμμένου στο fb
http://www.facebook.com/AnexartitoiEllines

3 σχόλια:

  1. Και ο Πάκης με τον Αλιβιζάτο του Σόρος...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάνε εκπαιδευμένοι αναρριχητές ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και να επαναλάβουν τη διαδρομή υπό ανάλογες συνθήκες.

    Να κουβαλάνε, για παράδειγμα, στην κάθοδό τους ένα βάρος ανάλογο της κλαπείσας σημαίας και να κατέβουν τον Βράχο καθ’ υπόδειξη των "ηρώων".

    Ας είναι και μέρα και όχι νύχτα χωρίς φεγγάρι, όπως εκείνοι.


    http://www.youtube.com/watch?v=KINHhQBglCg&feature=youtu.be

    FNOUS-Γλέζος,Μίκης ,Κουβέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ! ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΗΣΤΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ! ΔΗΛ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΟΓΗΣΤΟ !


    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !


    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 15 ΕΤΗ ! ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ( ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ),

    ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΟΓΟΡΕΥΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΛ ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ !


    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ ΤΑΛΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΛΕΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ! ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !


    ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ !


    ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ 2 ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΙ ΛΟΓΟΥΣ ! ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΙΜΟ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !


    ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή