Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Χρυσός" ὁ Δημήτρης Χονδροκούκης- Ὁ Ἐθνικός μας ὕμνος ἀκούστηκε μέσα στήν Πόλη!

H Eλληνική σημαία και ο Εθνικός μας Ύμνος μέσα στην Κωσταντινούπολη, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Φώναζε «ΕΛΛΑΣ» μέσα στην Πόλη και στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν να πνίξουν... αλλά το αίμα των αθώων θα γίνει ποτάμι και θα πνίξει τα λαμόγια στον ύπνο τους....




5 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Ελληνικό παλικάρι.Χίλια εύγε σε κάποιον(άγνωστο σε μένα,το ομολογώ)που αυτές τις δύσκολες στιγμές έκανε να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος μέσα στην Πόλη.Και να είστε σίγουροι ότι εάν το ξέραν απο πρίν οι δικοί μας προδότες πολιτικοί μπορεί να μην άφηναν να παίξει ο Εθνικός μας Ύμνος προς αποφυγή επεισοδίου.Είμαι σχεδόν σίγουρος.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε παλλίκαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΞΑΣΕ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΑΜΕ 1000 ΜΕΤΑΛΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΟΠΟ ΑΓΩΝΑ.ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ,ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑ.ΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΑΑΑΑΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ......ΣΑΛΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε μαγκα! Σευχαριστω που άκουσα τον εθνικό ύμνο μας μεσα στην Πόλη. Συγχαρητηρια! Παντα πρώτος και παντα Ελληνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε! Παλληκάρι μου, πάλι κλαίω από συγκίνηση για τη χαρά που μας προσέφερες. Μέσα στην σκλαβωμένη Πόλη μας ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος και υψώνεται η τιμημένη γαλανόλευκη. Όταν φώναξες Ελλάς ανατρίχιασα. Συγχαρητήρια στους γονείς σου για το ήθος με το οποίο σε μεγάλωσαν! Συγχαρητήρια και στο άλλο παλληκάρι μας που κατέλαβε την τέταρτη θέση. Μας κάνατε υπερήφανους! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή