Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Θέλω να βγούμε απο την ΕΕ... η Ισλανδία σας λέει κάτι;"

Εξω απο την ΕΕ και το ευρω καθως και επιστροφη σε εθνικο νομισμα.Δεν δινουμε φραγκο για το χρεος.Να δικαστουν οι δοσιλογοι.Αυτα ειναι μερικα που δυστυχως ο Πανος δεν τα υποστηριζει.Αν τα υποστηριζε αυτα θα ημουν και εγω μαζι του .Τωρα ομως εχω απογοητευτει...δεν θελω να μεινω στο ευρω και την ΕΕ θελω να απαλαγω απο δαυτους.ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΙΣΛΑΝΔΙΑ σας λεει αυτο κατι.......................
αναγνώστης

anti-ntp.net: Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν τα υποστηρίζει




19 σχόλια:

  1. φιλε αρθρογραφε... επαμ και μονο επαμ
    όσα ζητάς κι άλλα τοσα..

    δε θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά σε κανέναν ηγέτη σε κανεναν καζάκη σε κανέναν καμμένο να μας προδώσει

    και ο ΓΑΠ μια χαρα τα ελεγε στα λόγια(δειτε κουλογλου ιουνιο 2009)

    το θέμα είναι να υπάρξει δέσμευση και να μη τους δώσουμε πάλι λευκή επιταγή...

    Ξυπνήσαμε... κάποιοι έχουν αρχίσει και τρέμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφειστε τις μασκες και τις μαριονεττες...δεν χρειαζομαστε ουτε επαμ ουτε κανεναν...ολοι τα ιδια ειναι με διαφορετικες ενδυμασιες...και με διαφορετικες φανφαρες!!!ποτε οι ελληνες δεν χρειαζονταν βοηθεια...ημασταν παντα αυτοδυναμοι..

    Grider77

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμμένος μέχρι τώρα είναι υπέρ του ευρώ και υπέρ της ΕΕ. Δηλαδή να συνεχίσουμε τα χάλια, αλλά να μην πληρώσουμε το χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψηφιστε Καζακη (ΕΠΑΜ) τοτε!!

    Καλά κανένας σας δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνει επανεκκίνηση την ΝΔ ο Καμμενος? θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβετε? ανεξαρτητοι έλληνες στην Ε.Ε. και στο euro? με παλιούς βουλευτές κοράκια τύπου μανωλη και γκιουλέκα,και από κάτω τα ζώα φωνάζουν ΖΗΤΩ!!! άντε καληνύχτα σας κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με συγχωρειτε ρε παιδια συμφωνειται με τον Καμμενο που λεει ναι στην ΕΕ και το ευρω. Ημαρτον Παναγια μου. Δεν μας δίδαξε τιποτα η ΙΣΛΑΝΔΙΑ αυτα που επαθαν οι ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΟΙ και τοσες αλλες χωρες που τις παιρνει και αυτες η κατρακυλα που βρισκονται εντος της ΕΕ και το ευρω. Δεν ακουτε τους Ελληνες οικονομολογους αλλά και πολλους ξενους οι οποιοι διατυμπανιζουν οτι η μονη μας σωτηρια ειναι να γυρισουμε σε ΕΘΝΙΚΟ νομισμα και να αποχωρισουμε απο την ΕΕ. Οι ανθρωποι το βρωντοφωναζουν δεν υπαρχει αλλη διεξοδος >ΠΡΕΠΕΙ σαν χωρα να σταθουμε μονοι μας στα ποδια μας. Ετσι κι αλλιως σ ολη μας την ιστορια ΠΟΤΕ καμια χωρα δεν μας βοηθησε.. Κοιτουσαν να μας εξοντωσουν και να μας παρουν τα πλουτη μας... Παρτε το χαμπαρι Παντα ημασταν μονοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καμμενος τους τελευτειους 4 μηνες ξυπνησε και θυμηθηκε ξαφνικα οτι οι πολιτικοι κλεβουν και βγαζει στην φορα τα σκανδαλα τους (κυριως του ΠΑΣΟΚ). Οσα χρονια ειναι στην πολιτικη και στην ΝΔ δεν τα γνωριζε αυτα?? Οσα χρονια ηταν στην ΝΔ ο Καμμενος η χωρα δεν χρεωθηκε 150 δισεκατομυρια ?? που ηταν τοτε να βγει να φωναξει??

    Μνημονιακος ο Σαμαρας αλλά μια χαρα φιλος του ειναι ακομα και τωρα... Κι ακομα καμαρωνει οτι το κομμα του ειναι Δεξιό οπως και ο ιδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καμμένος έχει μεγάλη αγάπη στο σιωνιστικό Ισραήλ. Όλο για συνεργασία με το Ισραήλ μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ο Καζάκης βάζει το ερώτημα στη σωστή του διάσταση κανένας άλλος. Η εμείς η αυτοί.Η φέυγουμε απ αυτη την μαυρη τρύπα αυτο το άθλιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και δεν πληρώνουμε δεκάρα στους δανειστές, η μένουμε και μας καταπίνει.Τό σίγουρο είναι ότι γρήγορα πολύ γρήγορα θα εξελιχθούν τα πράγματα και ολοι αυτοί οι λαγοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΩΤΑΚΗΔΕΣ ΜΑΔΙΑΔΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ θα εξαφανιστούν και όλοι θα τρέχουν στο ΕΠΑΜ και στον Καζάκη .Ειναι θέμα χρόνου και μόνο αλλά καλό θα ήταν όλοι ασς ακόμη και εσείς που τον κατηγορείτε να έλθετε γρήγορα στο ΕΠΑΜ μήπως και γλυτώσουμε τον πολύ πόνο που έρχεται οσονούπωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Grider77: αυτοδύναμοι να κάνουμε τι; έχεις κάτι να προτείνεις ή ότι του καπνίσει του καθενός;
    το ΕΠΑΜ προτείνει να πάρουμε εμείς την τύχη μας στα χέρια μας. εμείς και όχι ο καζάκης ή κάποιος άλλος. άλλωστε αυτό λέει και ο ίδιος ο καζάκης.
    αν διαφωνείς σε αυτό, περιμένω τη δικιά σου πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. anti-ntp.net: Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν τα υποστηρίζει

    Δηλαδή ρε αντι-ντπ, μυστικό μας το φυλάει ο καμμένος; εκπληξούλα για τα γενέθλιά μας; θα μας το ανακοινώσει όταν ο θρύλος πάρει πρωτάθλημα; τι σκατά πολιτική είναι αυτή; παιδάκια είμαστε, για να δεχόμαστε σχόλια σαν το παραπάνω δικό σου;
    Όταν μια πολιτική δύναμη υποστηρίζει κάτι, βγαίνει και το λέει και το παλεύει. Αλλιώς η πολιτική δύναμη, όταν άλλα λέει και άλλα έχει στο μυαλό της, στο χωριό μου λέγεται λαοπλάνα και ψεύτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά ο καινούργιος Πρωθυπουργός τους πάει να τους προδώσει
    Iceland Will Adopt Euro or Other Currency, Prime Minister Says
    Πάνε να τους κλειδώσουν το νόμισμα με ευρώ η δολάριο αλλά Αργεντινή..Εχει αρθρο το Bloomberg 10 μαρτίου.

    http://www.bloomberg.com/news/2012-03-10/iceland-will-adopt-euro-or-other-currency-prime-minister-says.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dhmhtrh kazakh ...oloi mazi gia na swthei h partida---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε κολλημένοι ρεε. Δείτε λίγο Youtube πόσα χρόνια φωνάζει ο Καμμένος και τον έχουν γραμμένο όλοι (κόμματα, κανάλια και το πρώην κόμμα του). Αυτά που έλεγε πριν τρία χρόνια και του κάνανε μηνύσεις τώρα τα ανακάλυψαν οι υπόλοιποι δήθεν αντιμνημονιακοί. https://www.youtube.com/watch?v=cea6_No3VAE&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΟΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !

    ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΣ ΣΑ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ !

    Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 10 ΕΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ !

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    , ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ 100 ΔΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑΖΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

    ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ ,

    ΘΑ ΠΑΡΕΓΡΑΦΟΝΤΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ?

    .. ΚΙ ΘΑ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΈΛΛΗΝΕΣ *




    Ειρησθω εν παρόδω να τονίσω το πως στη σελίδα του Γ.Παπανδρέου στο FACEBOOK που αρθογραφεί ο ίδιος έχει γίνει χαμός στον τοίχο του απο σχόλια . . .

    Ναι έχουνε λογοκρίνει τα μισά και συνεχιζουν διακρητικα , αλλά είναι τόσα πολλά που δεν την παλεύουν κι τα αφήνουν !

    Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK EINAI . . .

    http://www.facebook.com/george.a.papandreou

    MΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ . . .

    George A. Papandreou

    ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ . . .

    by the way οι παρακάτω χαρακτηρισμοί ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ πλήρως και δε μπορούνε να κινηθούνε νομικά . . . * ( επειδη χαρακτηριζουν τη πολιτικη σταση του )

    ΠΡΟΔΟΤΗΣ !

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ !

    και εκφράσεις με το προθεμα μπροστα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ οπως . . .

    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ

    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    κι οτι αλλο θετε . . .

    Υ.Σ.

    ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΤΛ . .

    Υ.Σ. ( 2 )

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΝΕΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ! ! ! πριν τη σβησουν με σφουγγαρι . . .






    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ξεχνάτε φίλοι πως πρόθεση του Καμμένου είναι η συνεργασία με όλους τους αντιμνημονιακούς Έλληνες. Οπότε δεν πρέπει να σας φανεί παράξενο αν συνυπάρξουν μαζί με τον Καζάκη. Από την άλλη δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάπου τον Καζάκη να αρνείται την συγκεκριμένη συνεργασία. Αναφορικά με την φιλοϊσραηλιτική στάση του Καμμένου μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητα Μασόνος ένας Εβραίος. Από την άλλη αναλογιστείτε πως και ο Καραμανλής όταν επεδίωξε να συνεργασθεί με την Ρωσία βρέθηκαν κάποιοι που θεώρησαν πως δεν είναι δυνατόν ένας δεξιός ηγέτης να ζητά την βοήθεια ενός «οιωνεί» κομμουνιστικού κράτους! Αφενός μεν δεν είναι κομμουνιστικό κράτος η Ρωσία ή η Κίνα αφετέρου δε την δεδομένη στιγμή η συνεργασία με τις προαναφερόμενες υπερδυνάμεις ήταν ότι καλύτερο θα γινόταν για την Ελλάδα. Οι ισορροπίες στον παγκόσμιο χάρτη είναι ευμετάβλητες και θα πρέπει δυστυχώς διαρκώς να επαναπροσδιορίζουμε τις συμμαχίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή