Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πήρε το δακτυλίδη ο Βενιζέλο Οριστικά μοναδικός υποψήφιος

Οριστικό: Ο Βενιζέλος μοναδικός υποψήφιος!Πριν από λίγο, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου καταψήφισαν δι’ ανατάσεως χειρός »ως αντικαταστατικές» τις υποψηφιότητες των Παπουτσή-Τζουμάκα.

Ως εκ τούτου ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της επόμενης Κυριακής 18 Μαρτίου.
τσαντιρι

10 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε σκουλικι και που ναξερες τι σου ετοιμαζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κατάφερε ο Μπακατσέλος τελικά...σε έκανε αρχηγό κόμματος...επειδή σε άφησαν βέβαια, γιατί άμα ήταν άλλος για τη θέση από τα ανώτερα αφεντικά σας, δε θα την έπαιρνες! Όλοι μαζί για ένα νέο ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, υπάρχουν ενδείξεις ότι ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ-"ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σηκωθουν να φυγουνε να ησυχασουμε....παντως οσο περισοτερα κανουνε τοσο και εξοργιζουν τον κοσμο.Παντως τετοιο θρασος και κοροιδια δεν τοχω ξαναδει πουθενα.Καθολου τσιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωωω τι ανορθόγραφοι κυκλοφορούν..
    στο σχολείο σας δεν σας μαθαίνανε ελληνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουτε την ψηφο τους δεν θα βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το δαχτυλιδι βαλτο στο βρωμοκολο σου χοντροκουραδα,εχεις να εισπραξεις παπαρια αν γινουν εκλογες αλλα αποτι καταλαβαινω ταγγουρακια βρυξελλων σαρεσουν πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παχύσαρκη έκδοση του Γκόλουμ είναι ο μπένι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΧΟΝΤΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή