Το μισό κιλό ψωμί, που πουλάνε μερικοί φούρνοι, δεν είναι 500 γραμμάρια, αλλά 250-290 γραμμάρια! Δηλαδή κάποιοι κλέβουν τους καταναλωτές, οι οποίοι το έχουν αντιληφθεί και διαμαρτύρονται.
Δηλαδή πληρώνουμε 0,90 λεπτά τα ....
250 γραμμάρια ψωμιού, που εμφανίζονται ως μισόκιλο. Αυτό συμβαίνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.Μια κυρία στην Ηγουμενίτσα αγόρασε ένα μισόκιλο και το ζύγισε αμέσως. Διαπίστωσε ότι το βάρος του δεν ήταν 500 γραμμάρια, όπως θα έπρεπε, αλλά 280! Το είπε στους υπεύθυνους του φούρνου, οι οποίοι προσπάθησαν να την αποφύγουν με μισόλογα.
ΠΗΓΗ: katoci.com
Το μισόκιλο ήταν πάντα αν όχι τα τελευταία 10 χρόνια 250-350γρ. Αυτό γίνεται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Τελικά μήπως πρέπει να πληροφορούνε καλύτερα τους καταναλωτές για το βάρος ή και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επέμβει εισαγγελέας? Ε ρε κωλοκράτος που γίναμε σε όλα!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ λυση ειναι απλή: Αρχιστε να ζυμωνετε κυριες μου (και οι εργενηδες αν θελουν), 1 φορα τη βδομαδα και θα εχετε ποιοτικο ψωμι πολυ φθηνοτερο.
ΑπάντησηΔιαγραφήμισο κιλο ειναι μη ψημενο,οταν ψηθει βγαινει περιπου 300-350 γρ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ 0,18-0,22 ΛΕΠΤΑ/ΚΙΛΟ. ΠΕΡΣΗ Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ 0,08-0,12 ΛΕΠΤΑ/ΚΙΛΟ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΥΠΑΡΧΗ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή