Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

H CIA κρατά κλειστό το στόμα του Καραμανλή!

H CIA κρατά κλειστό το στόμα του Καραμανλή!Όσοι έχουν την δυνατότητα να συνομιλούν με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραμανλή, ξέρουν από πρώτο χέρι πως ο πρώην πρωθυπουργός -με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις που οδήγησαν στην σύσταση κυβέρνησης συνεργασίας- ήταν έτοιμος να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα μέσω ανεπίσημων δηλώσεων σε εφημερίδα μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος. Γι’ ακόμη μια φορά όμως έκανε πίσω μέχρι νεωτέρας….


Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα… μηνύματα που έλαβε και πάλι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, εξαιτίας των οποίων κρατά το στόμα του κλειστό όλο αυτό τον καιρό. Άλλωστε, δεν πάει καιρός από τις αποκαλύψεις περί σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή και εμπλοκή πρακτόρων της CIA στην ελληνική πολιτική σκηνή προκειμένου να αναχαιτιστεί η σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.

Πάντως, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει… Απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή, αφού σκοπεύει η παρέμβασή του να είναι συνολική και ίσως… καθοριστική.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

7 σχόλια:

  1. αυτό είναι καινούργιο ανέκδοτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, Κ ΑΣΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΗΣΥΧΟ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ..... ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ Κ ΡΩΣΙΚΕΣ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά που έγινε κυβέρνηση και μας έσωσε. Τι άλλες μλκ θα ακούσουμε. Μην ξεχάσεις ΝΔ να ψήφισης άντε μην πω κάτι πιο βαρύ .....$#%&.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστο μωρέ καλύτερα.
    Πιό καλά ξέρει να τρώει παρά να μιλάει...
    Να πετάγονται ψίχουλα και κέτσαπ πάνω μας την ώρα που ανοίγει το στόμα του;
    Άστο σου λέω καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμος ειπε...

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(;) ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην λετε μεγαλα λογια, περιμενετε πρωτα να μιλησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δολοφονία, δεν είναι απαραίτητο να είναι ένας θάνατος. Μπορεί να είναι ένας πολιτικός θάνατος, με την διάρευση κάποιων μυστικών που δεν πρέπει ποτέ να αποκαλυφθούν, για να μην "πεθάνει"πολιτικά ένας πολιτικός.
    Κι αν είναι όντως έτσι, τότε τι φοβάται άραγε και με τι τον κρατάνε;

    Αν πάλι είναι το θέμα του θανάτου πραγματικό, τότε έχει να επιλέξει στην ζωή του και στη πατρίδα του.

    Τι είναι όμως πιο σημαντικό για έναν άνδρα και πόσο μάλλον για έναν πολιτικό άνδρα, στον οποίο η πατρίδα έχει ήδη χαρίσει στιγμές χαράς, δόξας, τιμής και διεθνούς σεβασμού;

    Στα εύκολα ήρωας και στα δύσκολα κάνουμε το φάντασμα της σιωπής;;

    Ετσι όλοι μπορούν να γίνουν πρωθυπουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή