Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα στα τέλη Οκτώβρη μεταδίδει η Hurriyet – Φήμες και για συνεκμετάλλευση!


Μια μέρα μετά την τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου – Ερντογάν, ο τουρκικός τύπος αναφέρεται σε επικείμενη επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα.
Αυτή η εξέλιξη αφήνει να εννοηθεί, ότι προέκυψε από την χθεσινή συνομιλία τους, και....
αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου και στόχος της θα είναι η αναβάθμιση των σχέσεων των δύο πλευρών «σε όλα τα επίπεδα».
Αυτό το τελευταίο μας υποψιάζει ιδιαίτερα, αφού ακούγονται και πάλι «υπογείως» για συνεκμετάλλευση μέρους του φυσικού πλούτου που διαθέτει το Αιγαίο!
Τις πληροφορίες για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα, μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet επικαλούμενη πληροφορίες από πηγή του περιβάλλοντος του Ταγίπ Εντογάν.
Ο Γ. Παπανδρέου στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ερντογάν του είχε συστήσει “αυτοσυγκράτηση”, λόγω των εξελίξεων και της αυξανόμενης έντασης που προωθεί η Τουρκία, με αφορμή τις έρευνες της Κύπρου για φυσικό αέριο, στο οικόπεδο “12″.

10 σχόλια:

  1. ολοι στους δρομουσ σημερα ν διωχουμε τα μουνοπανα!!!!αλλιως μετα απλα θα ειμαστε θεατες στην γενοκτονια μας...τελιωσαν τα πσεματα ρεεεεεε ποσο ακομα θα μασ γαμανε?εγω παντος δεν αντεχω αλλο αθτην την κατασταση...τα λεμε στον αγωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ.ΚΑΙ ΤΙ ΚΩΛΟ??? ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΤΡΑΙΛΕΟ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ?????ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΙΜΑΣΤΑΝ????
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΛΩΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ.ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΠΟΜΗΜΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος ρε παιδιά με την ανορθογραφία! Κρίμα για τη γλώσσα μας! Ασχοληθείτε λιγάκι παραπάνω.Ορισμένους δεν μπορώ καν να τους διαβάσω από τα πολλά ορθογραφικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ 6.16 Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΗ? ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καθε ενας με τον πονο του.δω ξεπουλισανε την Ελλαδα,ο αλος χαλαει για την ορθογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:16 μ.μ. ακου Πασοκε μη ξαναγραψεις εδω κοματοσκυλε η ορθδογραφια σε χαλαει εεε ?

    Πισω απο την ανωνυμοτητα τζαμπα μαγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. RE AS MAZEPSOU ME AFTON TON KOLOMPINE TON PAPANDREOU KAI NA TON GAMISOUME NA DEI PWS ASKEITAI EKSWTERIKI POLITIKH..KOTA POULHMENH...GLIFTRAKI PALIOPOUSTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:45 επειδη το οτι η μανουλα σου δεν σου λεει ποιον εχεις πατερα, δεν σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους. Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι εισαι τουρκος, σλαβος ή οτι αλλο θες, προφανως θα εχεις τους λογους σου. Αλλα δεν καναν και οι δικες μας μαναδες πεζοδρομιο για να τα λες αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΡΙΟΣ JEFREY ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή