Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Βόμβες Καμμένου στον Flash και μία μεγάλη αποκάλυψη…

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΒΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..


Ακούστε την συνέντευξη εδώ: http://www.flash.gr/sites/flashradio/files/audio/KAMMENOS%2023-09.mp3
και προσέξτε ειδικά στο τέλος μία ενδιαφέρουσα διάσταση σχετικά με το θέμα των CDS που παραπέμπει στις πρόσφατες εξελίξεις στα σύνορα μας.
Πηγη 

55 σχόλια:

  1. αν ειναι ποτε δυνατον..................

    ο θεος να τους συγχωρησει που δεν το νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...ΜΟΝΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ειπε το ατομο στο τελος...πωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε οτι ειχανε πει οι γεροντες αυτο θα γινει.....ολα προς τα εκει πανε...ε ρε τι εχουμε να περασουμε.....εχετε γεια βρυσουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικα ετσι ειναι μονο οταν εχουμε πολεμο μονο τοτε τα σβηστουν ολα τα χρεη μας!
    Αιντε και σε καλυτερα. και καλη ανασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ένας επώνυμος ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 5:13 π.μ.

    Χρειαζόμαστε έναν, έστω και έναν μόνο Έντιμο Εισαγγελέα, που με τη βοήθεια του Στρατού και του Λαού να αναλάβει την προσωρινή πρωθυπουργία του κράτους ,να δημεύσει τη περιουσία όλων των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους , να τους δικάσει και όσοι αποδειχτούν ένοχοι να τους κρεμάσει για εσχάτη προδοσία.
    Επείγει λοιπόν ο σχηματισμός ομάδας έντιμων Αξιωματικών του Στρατού και της Αστυνομίας καθώς και επιτροπή δυναμικών επωνύμων και μη, πολιτών από όλες τις κοινωνικές τάξεις , που να σχηματίσουν την πρώτη ελεύθερη μεταβατική κυβέρνηση των Ελλήνων και με τη βοήθεια του Θεού να προχωρήσουν και σε όλα τα υπόλοιπα βήματα που πρέπει να γίνουν για να γλυτώσουμε την Ελλάδα μας από την εξαθλίωση και την καταστροφή .που ετοιμάσανε για μας οι ορατοί και «αόρατοι» εχθροί μας.
    Αν υπάρχουν έντιμοι Εισαγγελείς Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί οφείλουν να κινηθούν ΤΩΡΑ.
    Πριν να είναι αργά για όλους.
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν εγινε αυτο που λεει ο 5 13 καποιοι το βαγτισαν πραξικοπημα και χουντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 5.13 . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά ρε παιδιά. Εντάξει, δεν λέω, μάχιμος ο Καμμένος, αλλά αυτό που είπε στο τέλος ήταν καθαρά για εντυπώσεις. Δεν είχε καμμία βάση. Αμφιβάλλω αν και ο ίδιος μπορεί να το τεκμηριώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 5.13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνώ με 2.03μ.μ. Καλά είναι δυνατόν να γίνει πόλεμος στην Ευρώπη; Σκεφτείτε το λίγο... Δε συμφέρει απολύτως κανέναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο Καμμένε,δίνει μεγάλο και ουσιαστικό αγώνα,καλό κουράγιο!!!Ελπίζω να μη μας βάλουν σε πόλεμο Πάνο για να μην πληρωθούν τα cds,όπως είπες κι εσύ.
    καλά, ο δημοσιογράφος είναι κρυφοπασόκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.29 κατι τετοια λεγανε και το 1939...καλα ειναι δυνατον πολεμος στην Ευρωπη?? τελικα τι καταλαβες? ηταν η δεν ηταν δυνατον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re paidia epeidi de mporo na to akouso mporeite na mou peite ti leei sto telos o kammenos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στο τελος ο Καμμενος λεει:

    Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ο μόνος τρόπος να μη πληρωθούν τα CDS, είναι η κήρυξη πολέμου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. a malista.efxaristo file.telika de ksero an h agnoia einai h kaliteri apo tin gnosi.me tosa pou diavazo olo afto to kairo kai apo edo kai apo alla saits me pianei apelpisia,afta pou vlepame stis tainies simvainoun tora os promeletimena sxedia gia ti katastrofi tis xoras mas.tipota pia den tha einai to idio..makari na pane ola kala sto telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ...πρεπει να τους δειξουμε τι εστι Ελληνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.38, to 1939 einai entelws diaforetiko apo to 2011... de nomizeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν τα εκανε αυτα ο Καραμανλης θα τον ειχανε στησει στα τρια μετρα,αυτους γιατι δεν τους πειραζει κανεις ρε παιδια τι συμβαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11.12 ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ τους έχω ικανούς για όλα αν ειναι το χρήμα στη μέση. Ο θεός να βάλει το χέρι του, αν ειναι δυνατόν τι έχουμε να περασουμε ακομα ποιος ξέρει.

    Το μονο σίγουρο ειναι οτι όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία 2 χρόνια είναι μόνο η αρχή...

    Κρίμα, έχω απογοητευτεί πραγματικά με όλους και με όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H MONH ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 5.13 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ)ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΜΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ) ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΜΚΟ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΛΠ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΣ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΟΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Θεός να σε έχει καλά Πάνο Καμμένε. Μόνος σου ξεχωρίζεις από εκεί μέσα. Ας έχουμε όλοι μας φώτιση, δύναμη και θάρρος να αντιμετωπίσουμε αυτά που έρχονται. Ζήτω η Ελλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε ενας στρατηγος, ενας λοχαγος ενας λοχιας εστω να αναλαβει αυτη τη χωρα και να τους κρεμασει ολους δεν υπαρχει? θα γινουμε παλαιστηνη,εθνος χωρις χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5.13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σαν δεν ντρέπονται λίγο... έστω και λίγο...

    http://citypress-gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_4539.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_9298.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. λύσεις υπάρχουν για να μην οδηγηθούμε στο απροχώρητο..λόγια πολλά αλλα πράξεις δε βλέπω.τι να κάνουν οι απεργίες;επιτέλους ας κάνουμε κάτι να πιάσει τόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο μονος για να να πιασουν τοπο τα λογια ειναι τα ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΕΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!!!!
    ΗΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τύρανος χωρίς αίμα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.
    Καθάρισμα όλων των εβραιομασώνων προδοτών (και τα παιδιά τους και οι γυναίκες τους, κρέμασμα όλοι).
    Υπάρχουν περίπου 12000 σκληροπυρηνικοί μασώνοι που πρέπει ν΄αρχίσουμε με αυτούς και τις διαβρωμένες οικογένειές τους.
    Ακολουθούν στη κρεμάλα, οι ομοφυλόφιλοι και οι παιδεραστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7:36 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ? ΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ? ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ? Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν ξέρω αν θα γίνει πόλεμος πράγμα που δεν πιστεύω ,μιας και ζούμε σε αυτόν τουλάχστον με τη μορφή του οικονομικού για την ώρα. Αλλα αυτό που ξέρω είναι οτι προδοθήκαμε και συνεχίζουν να το κάνουν και εμεισ καθόμαστε και δεν κάνουμε τίποτα.Πειτε μου σε πιο κανάλι τον βλέπετε???? δεν τον ψήφισα ποτέ δεν τον άκουσα ποτέ και ούτε θα τον ψηφίσω ποτέ αλλα τον πιστεύω !!! δεν είναι φοβερό??.Η πλήρης απαξίωση ντρέπομαι που το λέω . Δεν βλέπω κανέναν μπροστά γιατί όλοι φοβούνται για τη ζωή τους. Μακάρι να μπορούσα να βγώ εγω μπροστά που είμαι άσχετος με όλα αυτα,αλλα όχι με τη πείνα. Λυπάμαι που δεν υπάρχει κανείς να κάνει το πρώτο βήμα στην Ελλάδα της <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ki omws to 1940 hmastan proetoimasmenoi gia polemo....oi mystikes yphresies mas eixan epignwsh twn pro8esewn tou Benito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος είπε…
    Molis sikothika apo ton kanape gia katourima k irtha na saw pw kati pou den tha to pistepsete.Idi exw skasei apo ta gelia giati enw ayto poy ua sas pw einai alithia kserw oti kaneis den tha me pistepsei.k ayto akrivws einai poy me kanei na pethainw sta gelia oti akomi kai an kapoios katalavei oti eimai aytos poy tha sas pw k pali tha exei tin amfivolia.
    na prosthesw episis gia na eimai dikaios oti i katapliktiki ayti idea einai toy benny.exei sataniko xioumor o xontros.
    Prin apo ola omws tha sas pw ayto:
    malakes!pou eistai k aganaktismenoi!! flwroi k tsoutsekia!!!kathomai kai sas moutzwnw sinexws apo ton kanape !!!! kai saw dilwnw ellinisti oti tha moy klasete mia mandra arxidia!!!!!
    kserete vre flwromalakes ellines oti me fylane sinexws 1200 astynomikoi 30 praktores tis eip 20 praktores tis mosant kai 70 tis cia?
    kserete vre sixamenoi ellines oti exo prostasia apo doriforika sistimata kai gnwrizoun oi bodyguard mou poios vrisketai konta mou se aktina 35 xiliometrwn?
    ksrete vre ktini oti opou k an paw se ayton ton sixameno topo me prostateyoun 6000 astinomikoi to ligotero?
    Kserete vre goim oti mporw na zitiso apo to NATO na sas liosei?
    apo kalo sas ta leo gia na min kanete adika oneira..giati emena den mou aresei to adiko.....xa xa xa xa xa xa xa....... ax tha skasw benny stamata (diki toy ataka kai pali) (sas to eipa o xondros den paizetai)!!!.
    k sto thema mas tora ....
    kserete vre kariolides ellines poy tolmisate kai vrisate ti mana mou ti sas etimazw?
    alla prin sas po ayto thelo na gnwrizete k kati akomi.den mporeitai na fantasteitai ti pleasure niotho otan me ekeino to lypimeno ifos moy sas anakoinwnw ta nea gamisia oups! sorry metra ithela na po! xaaaa xa xa xa xa aaaa xaxa benny stamata.
    an sas elega oti mou sikwnetai kiolas k sxedon xinw tha me pisteyate?!! vasika sta my balls k an den me pisteyate. egw ti vrisko afantasta. oi anakoinwseis metrwn einai ayti ti periodo I megaliteri diaskedasi gia emena k ton benny .koloellines sixamena goim pou tolmisate na valete sto gamimeno apo emena re stoma sas ti mana mou.
    k me liga logia tha sas eksigisw me oso to dinaton megaliteri akriveia ti prokeitai na sas kanw.
    I ekfrasi einai empneyseos benny alla tin oikoiopoioume parayta. K lete oti den ksero k ellinika.vre zoa. sas exo taposei se ola. amorfwtoi k astoixeiwtoi ypanthropoi.
    loipon epi to prokeimenw.(kalo etsi?!!)
    Na mi sas kratao allo se agwnia .eipame oti tha sas eksigiso poli kala ti prokeitai na sa kanw.
    loipooooon………e loipon tha sas to po den kratiemai allo benny thelo na to po giati nistaksa k ayrio exoyme na dioikisoyme kai ena kratos ksexases ?
    loipon ayto poy tha sas kano einai………………………………………………………………
    THA SAS GAMISO PATOKORFA KAI META THA SAS KSANAGAMISW SE OLES TIS STASEIS TOU KAMA SOUTRA MPASTARDA KTINI VROMERA IPOKEIMENA K ETSI K KSANAKOUSO KATI GIA TI MANA MOU TOTE THA SAS KANW NA AKOYTE PAPANDREOU K NA KRIVESTE STIS TRIPES SAS SIXAMERA SKOULIKIA.
    KALA GAMISIA

    Jefry
    26 Σεπτεμβρίου 2011 3:43 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. etsi gamaga kai ego ti manoyla soy kai ti gynaika soy malaka jefry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τριακόσιοι άνθρωποι είναι δεν είναι αυτοί, οι οποίοι έβαλαν τον λαό και την πατρίδα στο σφαγείο του ΔΝΤ.

    Για τριακόσιους ανθρώπους καταστρέφεται ένας ολόκληρος λαός.

    Για τα συμφέροντα δέκα μεγάλων οικογενειών μπαίνουμε ως έθνος σε περιπέτειες αιώνων. Ο γράφων μπορεί σήμερα να είναι από τους λίγους, οι οποίοι έχουν το θλιβερό προνόμιο να τους "βλέπουν".

    Αυτό όμως είναι κάτι, το οποίο εύκολα αλλάζει …ειδικά σήμερα στην εποχή της γρήγορης πληροφόρησης.

    Αύριο θα τους "βλέπουν" πολλοί περισσότεροι …Εκατομμύρια περισσότεροι.

    Τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα ψευτοπροστατεύονται από την ακριβοπληρωμένη αλητεία της Τρέμη και του Καψή;

    Τι μπορείς να κάνεις, όταν ένας λαός σε αντιληφθεί ως φονιά των παιδιών του;
    Τι μπορείς να κάνεις, όταν αυτός ο λαός μπορεί να σε εξατμίσει στην κυριολεξία;
    Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι μπράβοι για να σε σώσουν.

    Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν ούτε οι οδηγικές ικανότητες του Τζίγγερ για να ξεφύγεις.

    Μέσα σε μία ώρα μπορείς να γίνεις φωτιστικό χώρου της πρωτεύουσας.

    Αν είσαι και Celebrity ακόμα καλύτερα, εφόσον, εκτός από χρήσιμο, θα γίνεις ταυτόχρονα και καλό αξιοθέατο …

    Όμορφοι Celebrity όμορφα καίγονται.

    Αν είσαι και Πάγκαλος, δεν το συζητάμε.

    Όλα σε ένα.

    Τέσσερα χρόνια μπορείς να φωτίζεις το κέντρο της Αθήνας.

    Το κατάλαβε αυτό η συμμορία των δωσίλογων του Κολεγίου;

    ----------------------------------

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    Η συμμορια ΠΙΣΩ από τον Παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μπορεί κάποιος να μου πει που ειναι ολες αυτες οι τρομοκρατικές οργανώσεις που υπήρχαν πριν 2 χρονια και ρήμαζαν την Αθήνα καθε βραδυ.
    Αυτο δεν ειναι ύποπτο?Εξαφανίστηκαν ολες ετσι ξαφνικά.
    Ποιοι κρυβόντουσαν πισω απο αυτούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΡΟ ΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ << Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ>> ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ:
    1)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
    2)ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 14 ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.Ο ΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 1000 ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ Η CIA Η ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ
    3)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 141 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2 ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΓΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004 ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    4)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    5)ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ (ο) ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    6) ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αν τώρα χρειάζονται ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ οι κυβερνώντες μας, για να γλυτώσουν, τότε αν κυρηχθεί πόλεμος θα χρειάζονται ολοκληρο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ με τα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ γεμάτα, για να χωρέσουν όλοι τους...
    Πάλι εμείς θα κρατήσουμε τις Θερμοπύλες, και μάλιστα ΜΟΝΟΙ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε μαλάκες τι Καμμένος και παπάρια ο τύπος είναι μια σχιζοφρενής κουράδα. Είχε πυροβολήσει ΠΑΣΟΚτση επειδή πανηγύριζε. Και μιλάμε όχι επί Γιώργάκη αλλά επί Σημίτη που ακόμα ήταν σοσιαλιστικό κόμμα και η Ελλάδα πήγαινε μπροστά με μεγάλες επιτυχίες (Ευρώ, Ολυμπιακοί, γέφυρα Ριου κτλ κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. η Ελλάδα πήγαινε μπροστά με μεγάλες επιτυχίες (Ευρώ, Ολυμπιακοί, γέφυρα Ριου κτλ κτλ) χαχαχα ωραιος με εκανες και γελασα... τοτε διοριστηκες;;; 40 χρονια χαλι δεν σου εφτασαν;;;λες επιτυχια τα λιγα;;και τα πολλα τι λεξη θα βαλεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σκατοπασόκια του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΘΕΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ), ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Επειδή μας τα χάλασε λίγο ο Γιώργος μην τα μηδενίζουμε όλα. Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στο λαό και έχει ταϊσει πολύ κόσμο. Έχει πάει την Ελλάδα μπροστά μας έβαλε στην ΟΝΕ τι άλλο θέλετε αχάρηστοι. Επειδή ήρθε η ώρα να δουλέψετε και να ξηλωθείτε σας κακοφάνηκε τεμπέληδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να ξηλωθεις εσύ που τα πήρες,βολεμένε ή βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αδέλφια μου Έλληνες
    ΠΡΟΣΟΧΗ !
    Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !
    Αναλογιστείτε πάρα πολύ καλά αυτή τη παροιμία του λαού μας!
    Αυτό που επιδιώκουν με κάθε τρόπο, είναι η πρόκληση άναρχων βίαιων επεισοδίων και γενικευμένων ταραχών και οπωσδήποτε θέλουν να ξεκινήσει
    ΑΤΑΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ που να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.
    ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
    Επειδή αυτή τη στιγμή επείγει η προειδοποίηση, το σχέδιο τους πιο αναλυτικά θα σας δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
    Νομίζετε ότι το τόσο περισσό θράσος των ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πλέον κυβερνώντων είναι τυχαίο;
    Δεν είναι, καθώς δεν είναι τυχαία ούτε η επίθεση που έχουν πλέον εξαπολύσει εναντίον των πολιτικών τα «μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» Μ.Μ.Ε. που μέχρι χθες τους λιβάνιζαν!
    Υπάρχει εντολή να επιτύχουν τυφλή οργή κατά πάντων!
    Ταυτόχρονα σπέρνουν συνεχώς στο λαό τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
    Ούτε η απίστευτη και αλλοπρόσαλλη υπερβολή των μέτρων είναι τυχαία.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ και πρέπει ΚΑΙ η ιστοσελίδα μας να προσέξει πολύ!
    Μην ξεγελασθεί και παρασύρει το λαό σε ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΧΕΣ καταστάσεις.
    Το ΝΑΤΟ που έχει δίπλα μας (στο Κόσσοβο) το μεγαλύτερο στρατόπεδο στον πλανήτη και η ΚFOR προετοιμάζονται εδώ και 2 χρόνια για επέμβαση στην Ελλάδα σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ!
    Προσέξτε καλά! Γιατί θα την πατήσουμε.
    Θέλουν οπωσδήποτε πρόσχημα για να μπουν ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ !
    Και θα βρεθούμε εκτός από οικονομική, και υπό στρατιωτική κατοχή ταχέως και μάλιστα μετά από την απίστευτη επίθεση που έχουν εξαπολύσει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!!;;; ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ παγκοσμίως εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, η Παγκόσμια Κοινή Γνώμη είναι ήδη προετοιμασμένη !
    Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με κανέναν τρόπο να παρασυρθούμε σε αυτό που επιδιώκουν.
    Ότι ενέργειες θα κάνουμε προς αντιμετώπιση των Νοητών αυτών Θηρίων θα πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ από Έλληνες ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ γι’ αυτό το σκοπό.
    Έλληνες αδέλφια μου, πιστοί, άπιστοι, χλιαροί, αμφιταλαντευόμενοι, άθεοι ,σας παρακαλώ όλους σας να προσεύχεσθε ΣΥΝΕΧΩΣ!
    Το πρώτο και μεγαλύτερο όπλο μας ήταν πάντα και θα είναι η προσευχή.
    ΑΥΤΗ θα μας δώσει και θα βοηθήσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν τη σωτηρία της πολυαγαπημένης μας αιμορροούσας Ελλάδας.
    Έλληνες αδέλφια μου σας ικετεύω, κάντε προσπάθεια μετανοίας .Δεν υπάρχει πλέον χρόνος.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !
    Θα χαθούμε όλοι μας !
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
    Αφήστε τα πονηρά σας έργα και γονατίστε μπροστά στο Θεό μας , παραδεχτείτε τα σφάλματα σας και ζητήστε να μας συγχωρέσει. Και θα το κάνει.
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
    ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ…………………….


    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΔΩΝΑΙ
    +
    +
    +
    ΩΝ+++++++++ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ + ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ+++++++++ΗΝ + + + + + +
    + + + +
    + +
    + +
    + + + +
    ΣΑΒΑΩΘ

    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ
    ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ

    ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

    ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ

    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΞΥΠΝΑ!
    +Σοφία,Πίστη,Αγάπη,Ελπίδα,Θεοδότη,Ευξίφιος,Αναστάσιος,Πηλέας,Νείλος, Αγαθόκλεια,Λουκία-Γεμινιανός,Χαράλαμπος-Παντολέων και η συνοδεία τους, Μάξιμος-Θεόδοτος-Ασκληπιοδότη,Πατερμούθιος-Ηλίας,
    Ηρακλείδης Επίσκοπος Ταμάσου,
    Μύρων Επίσκοπος Ταμάσου,
    50 Παλαιστίνιοι
    100 Αιγύπτιοι +
    +ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΗΜΩΝ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ. ΑΜΗΝ.+

    ΑπάντησηΔιαγραφή