Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Διαβάστε Ελληνες την αλήθεια που προσπαθούν να μας καταστρέψουν

Ο λαός δίκαια έχει εξαγριωθεί, με όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια που έχουν κυβερνήσει τη χώρα τα τελευταία 35 χρόνια και την έχουν οδηγήσει οικονομικά, σε χρεοκοπία. Που κάναν τα έδρανα του κοινοβουλίου, ιδιωτικές τους επιχειρίσεις. Που τόσα χρόνια ήταν μόνο λόγια, κοροϊδία και υποκρισία απέναντι στο λαό, ενώ τα έργα τους ήταν άθλια και τρισάθλια, οδηγώντας σιγά σιγά τη χώρα και τους πολίτες από το κακό στο χειρότερο και στην οικονομική...
καταστροφή. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΙ... ΣΤΟ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ; Γιατί δεν είναι Έλληνες, γι' αυτό και δεν εργάζονται προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων, αλλά εργάζονται για τα συμφέροντα ξένων, οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα με όλα τα νησιά και τον ορυκτό της πλούτο στην τιμή των 110 δις ευρώ. Σε αυτή την προσπάθεια, βοηθούν πολλά ΜΜΕ και πολλοί δημοσιογράφοι. (Πιστεύει κανείς ότι ο Χρ. Κώνστας του Alter εργάζεται για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων;). Οι “Έλληνες” πολιτικοί βέβαια, που κάνουν τους “μεσίτες” τόσα χρόνια, έχουν πολύ καλές μίζες. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κάποτε λεγόταν ΟΤΤΟ ΦΡΙΝΤΡΙΧ. ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΒΙΤΤΕΛΣΜΠΑΧ (βασιλιάς ΌΘΩΝ). Όταν καταλάβαμε τι επεδίωκε και τι ρόλο έπαιζε, τον “σαλπάραμε” από τον Πειραιά για τον αγύριστο. Αυτοί όμως δεν το έβαλαν κάτω. Τους βάφτισαν με χριστιανικά ονόματα και μας ξεγέλασαν. Ήρθε ο Γεώργιος Α', ο Κωνσταντίνος Α', ο Αλέξανδρος Α', ο Γεώργιος Β', ο Παύλος Α', ο Κωνσταντίνος Β' αλλά είχαν όλοι κοινό επίθετο και λέγονταν ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. Αργήσαμε αλλά τους καταλάβαμε και αυτούς (από τα έργα τους) και το '74 τους στείλαμε και αυτούς στον αγύριστο με πιο δημοκρατικό τρόπο ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Αυτοί όμως πάλι δεν το έβαλαν κάτω και μας ξεγέλασαν πάλι, γιατί δεν τους έδωσαν τώρα μόνο χριστιανικά ονόματα, αλλά και ελληνικά επίθετα. (Παπανδρέου- Καραμανλής- Παπακωσταντίνου- Δήμας- Πάγκαλος- Βενιζέλος- Σαμαράς κ.ά.). Όλοι όμως για να κυβερνήσουν πρέπει να έχουν ένα κοινό επίθετο. Το “επίθετο” ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ. Τώρα Έλληνες γνωρίζετε, γιατί προσπαθούν πρώτα, να μας πτωχεύσουν σαν άτομα και μετά να χρεοκοπήσουν και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. Γιατί δεν είναι Έλληνες και γιατί εργάζονται για τα συμφέροντα ξένων κερδοσκόπων. Πρέπει όμως να γνωρίζετε και κάτι άλλο. Μπορεί να μας ξεγέλασαν και να μας εξαπάτησαν, μπορεί να βλέπουμε ότι καταστρέφουν και διαλύουν τη χώρα, αλλά έχουν το “άλλοθι”, ότι τους ψήφισε ο λαός. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ. Το σύνθημα πρέπει να είναι ένα. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
(οι Έλληνες να το διαδώσουν παντού και να μην σχολιάσουν).
Πηγη 

13 σχόλια:

  1. αν γινουν εκλογες τι θα γινει;μηπως αυτοι δεν θα ειναι οι ιδιοι που θα θελουν παλι την ψηφο του λαου για να τον εξαπατησουν αλλη μια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά, οπότε ας καθήσουμε σαν κοτούλες και ας τον τρώμε μια ζωή χωρίς να αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι γνωστό, για όσους ενδιαφέρονταν να διαβάσουν κάτι παραπάνω. Την ψάχνω για το θέμα του λευκού ψηφοδέλτιου, ξέρει κανείς με σιγουριά; Εστω και διάφορα λινκς στο διαδύκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΧΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ. ΠΡΟΩΡΙΣΘΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...βλέπεις να υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες πρόθυμοι να λάβουν μέρος στις εκλογές (όταν γίνουν) ρε 1:05?
    Γιατί εγώ προσωπικά δεν βλέπω κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπαρχει μια νεα πολιτικη κινηση ''η ΚΟΙΝΩΝΙΑ''.Αξιζει να το δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εκλογές ρε μαλακοπίτουρες, τι σας ψεκάζουν και σκέφτεστε σαν πρόβατα...

    Πόλεμος στους ριφιφήδες της ζωής μας!
    http://lefteria.blogspot.com/2011/09/blog-post_1859.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    1.ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    2.ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
    3.ΟΣΟΥΣ ΕΟΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΙΑ
    4.ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ
    5.ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    6.ΟΣΩΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΚΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι παπαριες λετε ρε?
    Νομιζετε οτι εχει ξυπνησει ο ελληνας?
    Παλι ο δικομματισμος θα κυριαρχησει στις επομενες εκλογες. Γιατι ο καθε νεοελληνας το μονο που κοιταει ειναι η παρτη του και πως θα τρωει και θα πινει φραππε. Πως θα βολευεται μια ζωη και πως θα βγαζει φραγκα χωρις να δουλευει.
    Αυτος ειναι ο ελληνας του σημερα. Μονο λουσα και μεταξωτα βρακια. Δωστου μπουζουκια, σουβλακια και φραππε. Ουτε τον νοιαζει πλεον για τον τοπο, ουτε για τον διπλανο του, ουτε για τα παιδια του.
    Στην εταιρεια που δουλευω οσους ρωτησα, πληρωσαν το χαρατσι εδω και μερες. Τρεξανε μη τυχον και χαλασει η βολεμενη ζωουλα τους και συμβει κατι ασχημο αν δεν πληρωσουν. Τπτ ρε ολα ειναι παπαρολογιες. Αν δεν πεινασει ο ελληνας στην κυριολεξια, θα συνεχισει το ιδιο βιολι. Μετα θα ξεσηκωθει, θα αποτιναξει τον σαπιο ζυγο και μετα θα αρχισει να φαγωνεται μεταξυ του παλι. Ενας γαμημενος φαυλος κυκλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.30
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΩ 6.30 ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...Η ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσα χρόνια η πλύση εγκεφάλου, το high class και η πνευματική παρακμή έπιασαν τόπο. Η χώρα όπου η αλληλεγγύη ήταν σημαία πέθανε. Τί περιμένεις από έναν λαό όπου το επιδεικνύειν είναι εθνικό σπόρ, όπου το γνώθι σ'εαυτόν αντικαταστάθηκε από το καταναλώνω άρα υπάρχω. Εκεί λοιπόν να περιμένετε την εντός εισαγωγικών αφύπνιση όταν λόγω μη ικανότητας κατανάλωσης θα αντιληφθούν κάποιοι ό,τι δεν υφίστανται ως άτομα. Όταν η μη ικανότητα ταυτοποίησης μέσω μιας Mercedes ή ενός Prada ζευγάρι δωδεκάποντων θα γίνει πραγματικότητα τότε θα δείτε μια μεσαία τάξη να γίνεται πραγματικά επικίνδυνη για το σύστημα. Τότε και μόνο τότε θα ανατραπεί το νόημα της λαικής θυμοσοφίας ό,τι νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Αμ, χορεύει και κανει και κωλοτούμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή