Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ - Ψήφο στον Γιώργο - Εκπέμπει αξιοπιστία








Δείτε το βίντεο...

5 σχόλια:

  1. Αλλο η Ελλαδα και αλλο ο ΓΑΠ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα σιγα να φευγουν οι αργοσχολοι που τους χρυσοπληρωνουμε. Σιγουρα υπαρχουν ατομα που παραγουν αλλα ειναι εγκλωβισμενοι απο την ασυλια των κομματοσκυλων που υπονομευουν τον δημοσιο τομεα(παρανομες προσληψεις και επιδοτησεις).

    Οχι βεβαια πως με την μαζικη απολυση δ.υ. θα λυσουμε τα προβληματα μας. Χρειαζεται ενας ικανος και υπερσυγχρονος φοροεισπρακτικος μηχανισμος...Με το πατημα ενος κουμπιου ο εφοριακος υπαλληλος θα πρεπει να εχει προσβαση στα οικονομικα στοιχεια μιας επιχειρησης αλλα και ιδιωτη. Αυτο με τα δελτια και τους ελεγχους της ΣΔΟΕ θυμιζει μεσαιωνα...

    Ενα αλλο καλο μετρο θα ηταν να κοψουν τις συνταξεις σε ατομα κατω των 60 ετων. . Εχω στην γειτονια μια συνταξιουχο νηπιαγωγο απο τα 40 και τωρα ειναι γυρω στα 65!!! Ε οχι ρε παιδια..Ξερετε ποσο ασχημα αισθανομαι που βλεπω κατι τετοιους/ες να γεμιζουν ταβερνες και καφετεριες ενω πολλοι απο μας εχουμε κοψει τετοιες εξοδους εδω καιρο?? Εγω δηλαδη γιατι να ειμαι πολιτης δευτερης κατηγοριας?? Εγω σαν νεος δεν εχω δικαιωμα στην ζωη και στην ελπιδα?? Γιατι με σκοτωνουν??? Ευχομαι πραγματικα να χρεοκοπησουμε για να νοιωσουν ολοι πως αισθανθηκα εκεινη την ημερα που απολυθηκα.

    Μακαρι μεσα απο το αδικημενο και εξοργισμενο πληθος νας βγει ενας νεος Παπαδοπουλος αλλα δυσκολο το βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ 1:05 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ.ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ.ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΟΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ΄΄ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:29 μ.μ. Εγω θελω εναν Παπαδοπουλο οπως και η πλειοψηφεια των Ελληνων να τους κρεμασει ολους!!!!!. Δεν διαβασες φαινεται την τελευταια παραγραφο.

    Οσο για αυτα που ειπα ενα κρατος με ανικανους πολιτικους αποτελειται και απο ανικανους πολιτες αφου κανεις δεν καταφερε να προβλεψει οτι ολα αυτα γυρω μας ηταν ενα ψεμα,μια απατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαϊβάνια και γελοίοι είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή