Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

“Κίνημα” στα γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από εξοργισμένους ψηφοφόρους

Στα γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πηγαίνουν και αφήνουν τα σημειώματα του υπουργείου Οικονομικών για την έκτακτη εισφορά πολλοί πολίτες που δεν είναι σε θέση να πληρώσουν γιατί δεν έχουν χρήματα. Ο αριθμός αυξάνεται μέρα με τη μέρα, καθώς όλο και περισσότεροι απελπισμένοι αλλά και εξαγριωμένοι Έλληνες που
βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης, μη έχοντας τι άλλο να κάνουν, πηγαίνουν στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και απαιτούν να τους βρουν αυτοί την λύση. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να τρομοκρατούνται από το φαινόμενο αυτό και φοβούνται ότι τα «κρούσματα» θα πολλαπλασιαστούν όταν θ’ αρχίσουν να έρχονται και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με τα χαράτσια για τα ακίνητα. Κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να επικοινωνήσουν έντρομοι με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών , αλλά οι περισσότεροι δεν τα κατάφεραν. Με κάτι τέτοια θα βάλουν λουκέτα στα πολιτικά τους γραφεία πριν την ώρα τους.
Πηγη 

10 σχόλια:

  1. Δεν αποτελεί λύση αυτό, λύση είναι η συγκρότηση ομάδων κρούσης που θα ξυλοφορτώνουν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους νταβάδες που τους φυλάνε. Αφού ξυλοκοπηθούν όλοι τους μετά κάλλιστα μπορούμε να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το παραπάνων σχόλιο! Ξύλο..πολύ ξύλο!! Μετά πίσσα και πούπουλα..Τέλος ευχαρίστως τους βάζουμε και τις κρεμάλες στους γουρουνίστικους λαιμούς τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ! ΞΥΛΟ!!!!
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ .
    ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ - ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ - ΧΕΣΑΤΑ - ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΙΔΙΑ - ΚΑΤΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΧΑΜΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!! ΑΝ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ, ΞΥΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ.ΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΜΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ.ΞΥΛΟ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή