Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Γυρίζει ο T.Κουίκ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ΑΝΤ-ΝΤΠ κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι ο Τέρενς   επιστρέφει τη Δευτέρα (το αργότερο) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα.

Άνθρωπός μας στο κανάλι, μας μετέφερε την επιθυμία του Γ.Κουρή να συναντηθεί άμεσα με τον Τ.Κουικ ζητώντας την επιστροφή του και προσφέροντάς του μάλιστα εκτός από την Θέση του παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού,  την θέση του Διευθυντή στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης. Φυσικά ο Τάσος Παπαδόπουλος...
παραμένει ως έχει και ελπίζει το δελτίο να ξαναπιάσει τα νούμερα που είχε επί Τέρενς. Μάλλον αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο Γ.Κουρής δεν έχασε πολύ χρόνο και κάλεσε ξανά τον Κουικ. Το κύρος του δελτίου και τα νούμερα τηλεθέασης έπαιξαν τον ρόλο τους καθώς τελευταία με την νέα παρουσιάστρια φαίνεται να είχαν μειωθεί αισθητά.
anti-ntp: Του Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλόν αγώνα ενάντια στην νέου τύπου κατοχική κυβέρνηση.
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

7 σχόλια:

  1. καλύτερα ο Κουίκ,είχε άλλο χαρακτήρα το δελτίο ,με την αποχώρησή του η αντιπολιτευτική γραμμή είχε αλλάξει με έντεχνο τρόπο,δεν είναι όπως παλιά ,ίσως γιατί σώσανε τον alter του Κουρή και τα συμφωνήσανε για πιο light αντιπολίτευση.Μακάρι να ξαναρχίσουν τα MΑΧ ΚΑΙZER κτλ καταλαβαίνετε τι λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεχώς: Μεγάλη καταστροφή στην καρδιά των ΗΠΑ
    July 3, 2011 by FT | 0 comments

    Κάτι περίεργο παίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα στην Κεντρική Αμερική.
    Το Gavin’s Point Dam είναι στα όρια του και κοντεύει να ξεχιλήσει. Δεν υπάρχουν περιθώρια συγκράτησης του νερού.
    Περιθώριο για να απελευθερωθεί νερό ανοίγοντας τις στρόφιγγες περισσότερο και παλι δεν υπάρχει επειδή οι περιοχές πιο κάτω είναι ήδη πλημμυρισμένες.
    Προσπαθούν να αφήνουν όσο το δυνατό λιγότερο νερό μπορούν.. το οποίο από οτι φαίνεται δεν είναι και τόσο λίγο. Με όλο το νερό που φαίνεται στο βίντεο ότι αναγκάζονται να αφήσουν φαίνεται πως η περιοχές πιο κάτω θα έχουν όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα.

    Το πράγμα όμως έχει και συνέχεια..
    Έχουν διαρεύσει πληροφορίες οτι το φράγμα έχει σημεία που ράγησαν και κινδυνεύει να σπάσει.
    Ακούστε όμως το καλύτερο… ανεπίσημες μαρτυρίες λένε οτι έχουν φυτέψει στο φράγμα εκρηκτικά!
    Μη με ρωτάτε γιατί… Μπορεί κάποιοι να θέλουν να προξενήσουν την καταστροφή και να το ρίξουν στο οτι το φράγμα είχε ραγίσει και δεν άντεξε… Δεν ξέρω τι να πω…
    Οι θεωρίες συνομωσίας δεν σταματάνε όμως εδώ.
    Η περιοχή είχε σφοδρές βροχές τον περασμένο χειμώνα και τα επίπεδα νερού είναι υψηλότερα από κάθε άλλη φορά στην ιστορία. Λέγεται οτι αυτά τα καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργηθεί με HAARP (σ’υστημα που εκτός των άλλων ελέγχει και τον καιρό.)
    Και τώρα το καλύτερο…
    Στις περιοχές που κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν βρίσκονται πηρυνικά εργοστάσια! Ένα από αυτά είναι ήδη πληημυρισμένο.. Δείτε τη φωτογραφία!

    Για περισσότερα διαβάστε αυτό: Νέα “Φουκουσίμα” στην Καρδιά των ΗΠΑ

    Και τώρα το κερασάκι στην τούρτα…
    Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν όλο αυτό συνδυαζόταν και με έναν πολύ μεγάλο σεισμό. Όλο το ποτάμι του Missouri river βρίσκεται πάνω από το σεισμογενές ρήγμα “New Madrid Seismic Zone” που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει δραστηριότητα και έχει ανησυχίσει τους σεισμολόγους.
    Και όταν ακούμε σεισμό πρέπει πλέον να θεωρούμε σχετικά σίγουρο οτι και οι σεισμοί μπορούν να “σπρωχτούν” τεχνικά…
    Και το φινάλε; Η αμερική κόβεται ουσιαστικά στα 2. Ο παρακάτω χάρτης λενε οτι είναι “μελλοντικός” χάρτης της αμερικής του Αμερικάνικου Πολεμικού Ναυτικού. Τα μπλε είναι νερό! Τι να πω…

    Χολιγουντιανό σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Μάλλον ναι… μπορεί και όχι…
    Η NASA πάντως εδώ και ένα μήνα προειδοποιεί τους εργαζόμενούς της για πιθανή καταστροφή με επίσημο βίντεο στην ιστοσελίδα της.
    http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html
    Η Αμερική βρίσκεται σε πολύ χειρότερη οικονομικά κατάσταση από την Ελλάδα. Λέγεται πως ο μόνος τρόπος να μην χρεοκοπήσει άμεσα είναι να ξεκινήσει κάποιον ακόμα πόλεμο. Χρειάζεται όμως μία αφορμή. Κάτι επιπέδου 9/11 και ακόμα χειρότερο…
    Ευχομαι να βγω λαθος αλλά φοβάμαι ότι αυτή την εβδομάδα θα δούμε κάτι πολύ άσχημο να συμβαίνει στην κεντρική Αμερική. Κάτι που θα μας ταρακουνήσει πολύ και ενδέχεται να έχει και αλυσηδωτές επιπτώσεις στις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
    Αλλά και πάλι… όλα αυτά μπορεί να είναι χαζομάρες… Θα δούμε!
    Αντε και μία ακόμα τρελή πρόβλεψη… Σικάγο… Sears tower.. To ψηλότερο κτήριο στην Αμερική και Δεύτερο ψηλότερο στον κόσμο. Το αγόρασε η εταιρία που είχε και το World Trade Center με λεφτά της ασφάλειας που πήρε από την επιθεση στους δίδυμους πύργους. Το Σικάγο είναι στην κορυφή του σεισμογενούς ρήγματος. Μία επίθεση εκεί. Μαζί σεισμός, σπάει φράγμα, βουλιάζει το πηρυνικό εργοστάσιο! Ρε σεις θα φάω και τον Spielberg σε λίγο.. Λέω να γράψω κανα σενάριο για το Hollywood.. Τα λέμε!…
    Related Articles:

    Προσεχώς: ΜΟΥΦΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!
    Προβλέψεις για Φθινοπωρο 2011
    Ο ELEnin πλησιάζει με άγριες διαθέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας ενδιαφερει η φυσιογνωμια του Κουίκ, μας ενδιαφερουν οι ουσιαστικες ειδησεις και οι σωστοι παρουσιαστες. Η νεα παρουσιαστρια ειναι λιγο εκνευριστικη επειδη ολο διακοπτει τον ομιλητη για να δειξει οτι ειναι ενημερωμενη. Πρεπει να μαθει να ακουει υπομονετικα και να ειναι πιο ήρεμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω, ειναι αγενης οπως οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι(μιλαει μονη της λες και δινει ρεσιταλ), καλυτερα ο κουικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή