Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Απαλλάχθηκε οριστικά από το Συμβούλιο Εφετών, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγή Βουρλούμη, από την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης, απαλάχθηκε μαζί με τον Γιώργο...
Ιωαννίδη, διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών, ανατρέποντας, ένα χρόνο μετά, το βούλευμα του Πρωτοδικείου το οποίο έκρινε πως τα δυο πρώην ανώτερα στελέχη έπρεπε να καθίσουν στο εδώλιο για υπόθεση υπερτιμολογήσεων σε συμβάσεις που υπέγραψε ο ΟΤΕ για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης των δικτύων του, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που αφορούσαν την περίοδο 2003 -2007 με εταιρείες, μεταξύ των οποίων η INTRACOM και η SIEMENS. Σύμφωνα με τους εφέτες δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για να παραπεμφθούν σε δίκη οι κατηγορούμενοι και τους απάλλαξαν οριστικά. Η επίμαχη συμφωνία του ΟΤΕ είχε τίμημα 130 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Διεύθυνση Διαχείρισης Δικτύου και Συντήρησης (ΔΔΔΚΣ) του Οργανισμού είχε κοστολογήσει στο ήμισυ, ενώ το πρωτόδικο βούλευμα θεωρούσε πως το τίμημα στις συμβάσεις αυτές ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχε εκτιμήσει και προϋπολογίσει η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης και Συντήρησης Δικτύων του ΟΤΕ και έτσι διαπίστωνε την διάπραξη αδικήματος.
Πηγη
Ενα κείμενο για το τι εστί Βουρλούμης μπορείται να δείτε ΕΔΩ
Καταδικάζονται ποτε τα τσιράκια του ΕΛΙΑΜΕΠ και της Bilderberg;

4 σχόλια:

  1. Τι αψυχο και παγωμενο βλεμα ειναι αυτο! Αντε μπραρμπα, καλο τάφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά που τα έχει?Δεν έφαγε τίποτα κι αυτός όπως κι όλοι οι άλλοι???????????Να δούμε θα τα πάρει μαζί του??????ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας φιλέλληνας ρε παιδιά σε αυτόν τον τόπο δεν θα υπάρξει ποτέ; Ένας που να αγάπησε την πατρίδα του πέρα από την τσέπη του; Δεν μπορεί...να είμαστε τόσο διαβρωμένοι. Μου είναι αδιανόητο, δεν μπορώ να το πιστέψω. Σε αυτόν τον τόπο μόνο ο κλέφτης και ο ψεύτης πάνε μπροστά. Κρίμα....τόσους μήνες είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου όντας άνεργος και ντρέπομαι να αντικρίσω γνωστούς και φίλους και αυτοί κυκλοφορούν με παρρησία περισσή. Στο ικρίωμα όλοι σας πουλημένοι που ο Φαουστ μπροστάς ήταν άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μανιφέστο της Πλατείας

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    -------------------------------------------

    Από εκεί και πέρα να ελεγχθούν όλες οι αγορές ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου από πλευράς των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα.

    Να ελεγχθεί ο τρόπος με τον οποίο διείσδυσε στον ΟΤΕ η Ντόιτσε Τέλεκομ.

    Να διερευνηθεί ο ρόλος των χαφιέδων των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

    Να διερευνηθεί το πόθεν έσχες των διοικητών και υποδιοικητών του ΟΤΕ κατά την επίμαχη περίοδο της εισβολής.

    Το πόθεν έσχες του Μανασή, του Βουρλούμη, του Σκαρπέλη, αλλά και του Παπακωνσταντίνου και του Αλογοσκούφη και του Λιάπη.


    Να γίνει ένας μεγάλος φάκελος με τη γερμανική άποψη περί οικονομικής "ηθικής" στην Ελλάδα και μετά η Ελλάδα να στραφεί στα διεθνή δικαστήρια εναντίον της Γερμανίας.

    Εκεί όπου θα στρεφόταν σε περίπτωση που θα δεχόταν στρατιωτική επίθεση από μέρους της.

    Να ζητήσει νέες αποζημιώσεις για τις νέες ζημιές που υπέστη και να ζητήσει και τις παλιές, οι οποίες ακόμη δεν της έχουν αποδοθεί. Να δούμε τότε ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Να δούμε όλα τα "σκουλήκια" του νεοναζισμού να κρύβονται στις "τρύπες" τους.

    Να δούμε τι θα πει η Bild στο κοινό των "διανοουμένων" της.

    Μέχρι ν' αποφανθεί η διεθνής δικαιοσύνη για το νέο γερμανικό έγκλημα, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται σαν αγαθό θύμα και να πάρει θέση άμυνας.

    Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε έναν ιδιόμορφο "πόλεμο" με τη Γερμανία …

    Έναν πόλεμο οικονομικό, του οποίου όμως οι συνέπειες μπορεί να είναι βαρύτερες και μονιμότερες ακόμα και από αυτές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
    "Θέσεις μάχης" σημαίνει ολοκληρωτική άρνηση "συνεργασίας" με τον εχθρό …

    Πλήρες και απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων…

    Πλήρες και απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία διατηρούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Lidl, Praktiker, Saturn, Aldy, Mediamarkt κλπ., θα πρέπει για τους σύγχρονους Έλληνες να είναι ό,τι ήταν για τους πατέρες τους όροι όπως Βερμαχτ, Γκεστάπο, Κομαντατούρ και Λουφτβάφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή