Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν να κάνουν συνένοχους όλους τους Έλληνες

Ελληνίδα, Έλληνα, πιστεύεις τα χρήματα που θα σε υποχρεώσουν να πληρώσεις στην ΔΕΗ για το σπίτι σου, με την απειλή να σου κόψουν το ρεύμα, θα μείνουν στην Ελλάδα; Κάθε ευρώ που δίνεις φεύγει στο εξωτερικό. Σε έχουν προδώσει. Αντέδρασε. Χιλιάδες Έλληνες οργανώνονται αυτή τη στιγμή. Κάνε το χρέος για την πατρίδα σου. Για εσένα, για τους γονείς σου, για τα παιδιά σου. Αυτοί που...
έκλεψαν και έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό θέλουν να νομοθετήσουν και κάνουν παράνομο κάθε έντιμο Έλληνα, θέλουν να φέρουν σε απόγνωση τους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 απόγευμα. Μην αφήνετε τους προδότες να εξαθλιώσουν τους πολίτες. Δεν μπορεί να μας χωρίσει κανένα κόμμα, καμία ιδεολογία. Έχουμε δύναμη. Θα... είμαστε εκεί όλοι. Κάθε ελεύθερο ελληνικό blog και site, κάθε Έλληνας στο Facebook, στο Τwitter, με κινητό, συμμετέχει στην ενημέρωση του Ελλήνων. Περισσότεροι από 2.000.000 Έλληνες από την Παρασκευή έχουν λάβει το μήνυμα. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, θα νομοθετήσουν και όποιος δεν έχει και δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο θα είναι παράνομος, θέλουν να κάνουν συνένοχους όλους τους Έλληνες.
Αναγνώστης
Πηγη 

9 σχόλια:

  1. Εάν και αύριο τα καταφέρουν,καληνύχτα Μαργαρίτα.
    Ακινητοποίησαν ζωντανό το σώμα της πατρίδας,έμπηξαν βαθειά τα νύχια καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει και τώρα είμαστε στο ξεψύχισμα.
    Αν δεν φύγουν τώρα δεν έχουμε θέση στο μέλλον,στα όνειρα,στην αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πανε να πνιγουνε ομαδικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΡΟ ΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ << Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ>> ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ:
    1)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9 ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
    2)ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 14 ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.Ο ΕΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 1000 ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ Η CIA Η ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ
    3)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 141 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2 ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΓΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004 ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.
    4)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    5)ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ (ο) ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    6) ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλά αν πάνε και οι μάνες ,οι πατεράδες,τα αδέλφια των ΜΑΤατζήδων,στην πρώτη γραμμή τί θα γίνει?
    Θα φέρουν την K force?
    Δυστυχώς για μας,η μόνη ενημέρωση γίνεται από το διαδίκτυο.Αν παρατηρήσατε τα κανάλια αναφέρθηκαν στα χθεσινά γεγονότα από ελάχιστα έως και κατά πολύ καθόλου.
    Τα σχέδια τους σατανικά όπως και οι ίδιοι.
    Προλαβαίνουν να αποκόπτουν όσους προσέρχονται στην συγκέντρωση, έγκαιρα και προτού προλάβουν να πάρουν θέση ή να αφιχθούν στον τόπο συνάντησης.
    Η ΔΕΘ δίδαξε ότι με την συνέργεια των ηγητών των συγκεντρώσεων οι οποίοι οργανώθηκαν σε μεμονωμένες ομάδες με ώρες συγκέντρωσης από τις 3 μ.μ εως και τις 6 μ.μ μπόρεσαν και απέκοψαν εν τη γενέσει την μαζική άφιξη στον χώρο ,εμποδίζοντας τους υπόλοιπους να προσεγγίσουν και επιβάλλοντας αυστηρό έλεγχο από το μεσημέρι πέτυχαν την κάμψη της εμπροσθοφυλακής εύκολα.
    Το ίδιο έκαναν και στην Αθήνα .Οι πολλοί των διαδηλωτών δεν πρόλαβαν καν να φτάσουν στο Σύνταγμα.
    Νομίζω ότι αναλόγως θα πρέπει να γίνει πρόβλεψη.Αν δεν γίνει ενιαία διαμαρτυρία μαζικά,δεν θα έχει τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν οργανώνεται από τα αντιμνημονιακά κινήματα μια συλλογική κίνηση δικαστικού αγώνα , με τη στήριξη έγκριτων νομικών, στην οποία να συμμετέχουν όσοι δεν θα πληρώσουν. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κινηθούμε μεμονωμένα τη στιγμή που είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες. Ο Σύλλογος Ελλήνων φορολογουμένων για παράδειγμα καταθέτει προσφυγή αλλά μόνο για το τέλος επιτηδεύματος για τα υπόλοιπα γιατί όχι; Ο κόσμος θέλει να αντιδράσει αλλά αισθάνεται μόνος του. Δε καταλαβαίνω γιατί τα αντιμνημονιακά (λέμε τώρα) κόμματα ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ παροτρύνουν τους ανθρώπους να μη πληρώσουν τα χαράτσια (και σωστά) αλλά δε τους λένε πως θα προστατευτούν από τις συνέπειες....δεν υπάρχουν νομικοί σ' αυτά τα κόμματα που θα μπορούσαν να στηρίξουν τη συλλογική αντίδραση των πολιτών;Για όλα τα παραπάνω αισθανόμαστε προδομένοι απ' όλους τους πολιτικούς χώρους που συνεχώς αοριστολογούν κι από ουσία τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ.
    ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ.
    ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΖΩΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΨΟΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ !ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΑΡΑΙΟΙ!ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!ΠΡΩΤΟΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΟΝ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ!ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ??????ΘΑ ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ???????ΩΡΑΙΑ,ΤΟ ΖΗΤΑΩ!ΜΑΚΑΡΙ,ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή