Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η συνέντευξη Βενιζέλου!!


Απο σπηλιές θα βγάζει πλέον τα ανακοινωθέν ο Βενιζέλος.. Τα πολλά νέα μέτρα δεν του δίνουν άλλα περιθώρια.. Σαν τον Μπιν Λάντεν και αυτός θα πρέπει να…. φυλάξει τα νώτα του.. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους 299 βουλευτές του Κοινοβουλίου..
Πηγη 

6 σχόλια:

  1. ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ! ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΜΑΙ! ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσα ΤΣΙΡΑΚΙΑ εργάζονται για το έγκλημα που λέγετε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και αμφισβητούν προκλητικά την κοινή λογική , πρέπει να ξέρουν ότι καμία ευγλωττία με επιχειρήματα χαμηλού ειδικού βάρους, επιχειρήματα του αέρα δεν θα τους αποτρέψει από την επιβολή της λαϊκή ετυμηγορίας όταν έρθει η στιγμή , η ιστορία διδάσκει ότι αυτή η στιγμή έρχεται πάντα και ενίοτε είναι πολύ σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετυχε σημερα να ακουσω την συνεντευξη ραδιοφωνικα...
    στις ερωτησεις των δημοσιογραφων, μια ΚΥΡΙΑ με ΨΥΧΗ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ (δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της) λεει στον χοντροκεφαλο-βαγγελα:
    "μας ειπατε λιγο πριν πως οι ελληνες περνουν καλα...πως με τα 400-500 ευρω που θα πατε τους μισθους;;; ακομη κυριε υπουργε συνεχιζουμε να δινουμε κατοχικο δανειο στους γερμανους, χωρις ομως να διεκδικουμε τις αποζημιωσεις απο τον πολεμο, θακανετε κατι γι' αυτο;;; και τελος...
    αφου τουλαχιστον το 60% των ελληνων δεν σας εμπιστευονται γιατι δεν πατε σε εκλογες;;;"
    απαντηση μπογου:
    "αυτα που ειπατα μου φανηκαν σαν διαγγελμα...
    θα δωσω απαντησεις το βραδυ στη βουλη...!!!;;;"
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    'Η ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ 'Η ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα περιμενες νακουσεις και τιποτα καλο απο ενα ινσουλινατο βοδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ " ΜΠΕΝΙ ΛΑΝΤΕΝ".ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ , ΒΟΔΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή