Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ας ξυπνήσουν ορισμένοι πριν είναι αργά… – Σκοπιανοί θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονται να συμμετέχουν Σκοπιανοί επιχειρηματίες σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Οικονομικού επιμελητηρίου των Σκοπίων Brank Azeski, κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΕΒΕΘ Δημήτρη...
Μπακατσέλο. Ο κ. Azeski βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής και επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης για να διερευνήσει τις δυνατότητες διεύρυνσης των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων. Όπως ανέφερε ο Σκοπιανός επιχειρηματίας υπάρχουν 10 σκοπιανές επιχειρήσεις που είναι ήδη πελάτες του λιμανιού και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή σε πιθανή ιδιωτικοποίηση της ΟΛΘ ΑΕ.
Πηγη 

9 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά έχουμε πεθάνει και έχουν έλθει τόσα τσακάλια διψασμένα για αίμα,να κατασπαράξουν από ένα κομμάτι του πτώματος της χώρας μας?
    Τόση λύσσα μόνο σε βρυκολακικές ταινίες τρόμου έχουμε δει.
    Την ίδια ώρα ο κόσμος διαμαρτύρεται μόνο για τα ανεπιστρεπτί δικαιώματα του στην εργασία,την σύνταξη,τέλος πάντων στα υλικά του αγαθά,ενώ ένα μεγάλο μέρος του αγνοεί την μεγάλη συνομωσία,την άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας και τί σημαίνει αυτό για το μέλλον.
    Μια πατρίδα πουλημένη στις έχουσες όνομα αγορές εβραικών συμφερόντων και στην οποία θα έχουμε το δικαίωμα μόνο να σερβίρουμε και να καθαρίζουμε τις ακαθαρσίες των κατακτητών μας.
    τί ανείπωτη ξεφτίλα ζούμε θεέ μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ή ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΣΟΥ JZ .ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σις αυτοί οι σκοπιανοι Σ_Κ_Α_Τ_Α να φαν δεν έχουν!!!το λιμάνι μας τους μάρανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοί Σκοπιανοί βρε παιδιά, οι καταραμένοι οι Εβραίοι είναι από πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΟΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. jz ama to poulhsoun stous kinezous H stous araves 8a sou katsei kala re papara? eleos koloellhnes aksioi tis moiras sas...dustixos omos mazi me ta xera 8a kaoun kai ta xlora...THANATOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε τι νομιζεται οτι το λιμανι το εχουν ελληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!! ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΒΙΤΡΙΝΑ!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή