Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ιστοτόπος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δέχτηκε επίθεση "χάκερ"!

Στις 11.00 το βράδυ της Κυριακής ώρα Ελλάδας, ο ιστοτόπος του κινήματος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δέχεται ανηλεή ηλεκτρονική επίθεση απο "χάκερς" για άγνωστη ακόμη επίσημα αιτία!

Το πιθανότερο είναι οτι επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ιστοτόπος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω 1) Της καταγγελίας της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το πολύκροτο θέμα της υπόθεσης Γεωργαντά (ΕΛΣΤΑΤ) και των ενεργειών που προτείθεται να κάνει επ' υτού  δια του προέδρου της Ηλία Μαρκόπουλου, 2) για το Δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σχετικά με την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ και τις θέσεις του κινήματος πάνω στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ και 3) για τα άρθρα που αναρτήθηκαν σχετικά με τη καταστροφή της Σμύρνης με τον γεινκό τίτλο "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…" πιθανόν "κάποιοι" να ενοχλήθηκαν τα μάλλα απο όλη αυτή την ιστορία.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τους τρείς τελευταίους μήνες έχει αυξήσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ τη δύναμή του κυρίως στην ελληνική περιφέρεια, στην Ομογένεια της Αυστραλίας αλλά και του Καναδά, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις του παλαιοκομματικού συστήματος το οποίο πλέον δείχνει να έχει χάσει τη ψυχραιμία του και με τέτοιου είδους ενέργειες απόλυτα καταδικαστέες, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Αυτό, του επαίσχυντου Φασισμού. Το κίνημα σε συννενόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα καταθέσει σήμερα καταγγελία για το συμβάν και θα ζητήσει επισήμως την προστασία απο τις Αστυνομικές Αρχές.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα, όσες επιθέσεις και να δεχτεί, όσα χτυπήματα κι αν της δώσουν. Η σοβαρότητα και η μεθοδικότητα που την διακρίνουν, την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως ανάμεσα στις νέες πολιτικές δυνάμεις που έχουν γεννηθεί αυτόν τον καιρό και σχεδόν αμέσως έγινε  στόχος του συστήματος, που θέλει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία. Το κίνημα του λαού της πλατείας χτυπήθηκε άνανδρα απο τους φύλακες του παλαιοκομματισμού και το σύστημα νόμιζε πως όλα τέλειωσαν. Επεσαν έξω όμως, μιας και ο λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, το κίνημα που γεννήθηκε απο τα ΣΠΛΑΧΝΑ του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, φαίνεται πως θα γίνει η αιχμή του δόρατος στην ύστατη μάχη μέχρις εσχάτων του λαού εναντίον των δοσίλογων που λυμαίονονται χρόνια ολόκληρα τη πατρίδα μας, φέρνοντάς την στα όρια της εξαθλίωσης.

Εχοντας αποκλειστεί απο τα ΜΜΕ των Αθηνών με "επίσημη βούλα" (ωμό κλείσιμο στα μούτρα του τηλεφώνου απο τους καναλάρχες στο άκουσμα του ονόματός μας) και απαξιωθεί παντελώς απο όλους τους επίσημους κρατικούς φορείς, δίνει τη μάχη μέσω των μπλόγκ, του διαδυκτίου και των περιφερειακών τηλεοπτικών καναλιών που την φιλοξενούν, με έναν άνισο και μέχρις τελικής πτώσεως αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας μας απο τα νύχια των οικονομικών κατακτητών της και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει να εδραιώσει την παρουσία της πρώτα στη χώρα μας και μετά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ολα τα μέλη της Ιδρυτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη καθώς και ολοι οι υπόλοιποι πατριώτες που πιστεύουν σε μας, θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

6 σχόλια:

  1. Δεν σας ξερω εσας εκει στην νεα Ελλαδα αλλα μια παρατηρηση.
    Σχολειο εχετε παει;
    Αν ναι κανεις δεν ενοχληθηκε απο το ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντι το σωστο, ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ;
    Διοτι ειναι σαν να λεμε ΝΕΑ ΓΕΛΑΔΑ.
    Αν πραγματι ειστε πατριωτες ξεκινηστε πρωτα απο τα σωστα Ελληνικα.
    Απο Αυστραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγκες, μια απο τα ίδια είναι και η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μην το τρώτε το παραμύθι.
    Θα βρεθεί το σωστό κόμμα που μας εκφράζει, και που ξεφευγει από τις κομματικές συνήθειες. Και θα γίνει γνωστό σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο φίλε μου, ωραία τους τα λές. Φαγώθηκαν με το ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Πατριωτικό Κόμμα λένε και μιλάνε σαν τους κομμουνιστές. Οπως λέμε Κομμουνιστικό Κόμμα ΕΛΛΑΔΑΣ.Λές και ακούς την Αλέκα Παπαρήγα. Μιλήστε ρε την ωραία ελληνική μας γλώσσα.
    Από Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπου ακούτε νέο είναι Νεοεποχίτικο, στον διάλο να πάνε καί αυτοί οι μασσώνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μασσωνικά απόσκατα καί τούτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκατά στα μούτρα τους. Κωλομασώνοι του κερατά είναι κι αυτοί. Αλήτες, καλά σας κάναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή