Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Toυμπεκί από τον λαλίστατο Μιχελάκη για τον Αντρίκο και τα CDS! Tι συμβαίνει στην αμαρτωλή Συγγρού;

Γιατί ο λαλίστατος Μιχελάκης που μας ρυπαίνει με τις ανακοινώσεις του, δεν έχει βγάλει άχνα για την σημερινή αποκάλυψη της Αριστέας Μπουγάτσου σχετικά με την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου στα περίφημα CDS;

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» παρουσίασε στοιχεία.


Τη ΝΔ-SATURN δεν την αφορά το θέμα η μήπως αισθάνεται ότι και η ίδια είναι μπλεγμένη στα σκατά, εξαιτίας κολλητού του Καραμανλή ο οποίος είναι συνέταιρος στη μπίζνα;

Μ αυτά τα χάλια θέλεις να γίνει πρωθυπουργός ρε Αντωνάκη;

Κρίμα που ο Καμμένος δεν κάνει ένα κόμμα να σας κλείσει τα σπίτια…

9 σχόλια:

  1. Όπως το είπατε, αμαρτωλή Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ;;;
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ...
    ΕΧΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ;;;
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πλάκα κάνετε? Είναι δυνατόν να πιστεύατε οτι ο Σαμαράς δεν είναι μέσα στο παιχνίδι? Όλη αυτή η χλιαρή στάση σας έκανε να νονίζετε οτι θα είναι ο επόμενος ηγέτης? Το επόμενο κόμμα που θα έρθει πρώτο θα είναι ακροδεξιό. Πιό ακροδεξιό δεν γίνεται γιατί τα ακραία προβλήματα θέλουν ακραίες λύσεις.Και το βροντοφωνάζει όλος ο κόσμος αλλά στις δημοσκοπήσεις τους ούτε καν που το αναφέρουν. Ποιό να 'ναι, ποιό να 'ναι? Το κόμμα που δεν θέλει τους λαθρομετανάστες, που πάνω απο όλα θέλει την Ελλάδα για τους ΈΛΛΗΝΕΣ, που είναι φασίστες για αυτή την ιδεολογία που έχουν. Αρκετα βοήθησα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάπου είχα διαβάσει ότι τότε στο κολλέγιο που είχε συγκάτοικο τον γαπ ,έκανε ρουφιανιές για την cia άλλους συμφοιτητές. Πάντως άνθρωπος που δεν του λείπουν τα φράγκα και η σταδιοδρομία και να εξαγοράζει τη θητεία του δεν μου κάνει ,δεν μου κάνει για ηγέτης της Ελλάδας. Αν δεν θές να φορέσεις τα χακί για την Πατρίδα σου τότε τα θές τα αρχηγιλίκια ? Θα δώσεις μετά εντολή σε ποιόν να πάει να πολεμήσει ?

    Αλλά αυτά αν τα πείς στο "πατριωτικό" site που αναφέρατε σε άλλη ανάρτηση σε πετάνε με τις ΚΛΩΤΣΕΣ (χωρίς γιώτα ) και είσαι και προβοκάτορας!!!
    Ετεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @10:43 @ΑΝΤΙ-ΝΤP 10:57

    την Χ.Α. εννοείς φυσικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κορακας κορακου ματι δεν βγαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή