Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σχετικά με την ανάρτηση "Προβάλεις αντίσταση"

ότι να ναι...το βίντεο έχει ενδιαφέρον.Μην ξεχνάτε όμως ότι η κατάργηση των συνόρων δεν ενώνει τους ανθρώπους, απλά μπερδεύει την τάξη. Μήπως εγώ είμαι ενωμένος-αγαπημένος με το γείτονά μου τον Έλληνα; όχι! πώς λοιπόν θα ενωθώ με τον ισπανό τον ιταλό ή πολύ περισσότερο τον μουσουλμάνο; Νομίζω ότι ο μόνος χώρος που πραγματικά ενώνει τον κόσμο είναι η ορθόδοξη εκκλησία, μέσω της συμμετοχής στη θεία κοινωνία! Και αυτό δεν είναι μεταφορικό, αλλά πραγματικό. Πρόκειται ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΩΝ! Άλλωστε το μήνυμα της ένωσης των ανθρώπων μέσω του Θεού είναι πανανθρώπινο και για αυτό έχουμε και τιμούμε όχι μόνο Έλληνες αλλά αγίους όλων των χωρών και των αποχρώσεων. Όλα τα άλλα για μένα είναι ουτοπίες
αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. Φιλε μου ξεκινας με την φραση οτι να ναι...Ε λοιπον εσυ εισαι μαλλον οτι να ναι...
    Τι σε κανει καλυτερο σαν ανθρωπο απο καποιον οπως εσυ λες ''πολυ περισσοτερο αν ειναι μουσουλμανος''??Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν ειχες γεννηθει καπου στην ασια δεν θα πιστευες σε καποιον βουδα η μια θεα με καμια δεκαρια χερια μας λες...??? τι σε κανει τοσο μη μου απτου...??Γιατι σου αρεσει να βαζεις δεσμα στους ανθρωπους και να τους κατατασεις σε ταξεις οπως λες? Ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι για οτι ειμαστε και κανουμε υπευθυνοι ειμαστε εμεις και μονο εμεις...!Ξεκινα λοιπον να γνωρισεις καλυτερα τον διπλανο σου...ετσι θα εκανε κι ο Χριστουλης...Ετσι θα εκανε ενας ΚΑΛΟΣ ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΟΥ!!! ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε 12:52 μην αναφερεις τον Χριστο που αλλαξε τον κοσμο κ το χρονο σα ((χριστουλη)) ......εισαι πολυ μικρος !!!!
    εχεις διαβασει το κορανι ποτε???
    διαβασετο κ μετα μιλα μας για τους μουσουλμανους...

    εσυ αγαπητε 10:44 .....τι σου εκανε ο χριστιανισμος? οσο για το αν ολοι οι ανθρωποτητα απο την αρχη ειναι ανοητη και εσυ αθεε φιλε εισαι εξυπνος τι να πω?????


    αν ημουν στη κινα θα ειμουνα βουδιστης! αν ημουν στο ιραν μουσουλμανος μπλα μπλα μπλα.....αρα δεν υπαρχουν εκατομυρια χριστιανοι σε μη χριστιανικα κρατη!!! ουτε 200 μαρτυρες κινεζοι !!!! ειμαστε σα τα ζωα ερμαια της τυχης και του περιβαλλοντος !!! και μετα ρωταμε γιατι μια ζωη ειμαστε αποκατω...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή