Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έξω από το ξενδοχείο Πόρτο Ρίο σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με ρίψη χημικών και δακρυγόνων, καθώς οι απεργοί, προσπάθησαν να πλησιώσουν το χώρο .
Δύο ομάδες ταξιτζήδων και άλλων πολιτών έσπασαν αρχικά το ένα μπλόκο των ΜΑΤ, όταν όμως πήγαν να σπάσουν και το δεύτερο, δέχτηκαν δακρυγόνα.
Τότε άρχισε πετροπόλεμος και στο Porto Rio επικράτησε το πανδαιμόνιο. Αστυνομικοι χτύπησαν με γκλομπ τους ταξιτζήδες, ενώ και εκείνοι απάντησαν με χρήση... καδρονιών.
Πηγή: dete.gr
ΒΡΕ ΓΑΤΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ?
ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
Αν είχαν αποκλείσει την βουλή στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου τώρα δεν θα είχαν πρόβλημα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤαρίφες τώρα χαλαστήκατε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκατοφλοροι ολοι οι πιο πανω, αναβληθηκε η διασκεψη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΙΛΕ 9.30 ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ???
ΑπάντησηΔιαγραφήαντε οι ταριφες ξυπνησαν
ΑπάντησηΔιαγραφήειναι ωρα και εμεις
και ομως λεει ο Κοσμας ...θα τους παρουν με τις πετρες...νατα δειτε το βιντεο
παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
etsi.eprepe na einai stin vouli ohi na droun gia tin parti tous.
ΑπάντησηΔιαγραφήνα πανε να γαμηθουνε οι κινεζοι...αν ηθελαν μπορουσαν πολυ ανετα να αποκλεισουν τη βουλη οταν η χωρα τους ξεπουλιοταν...τωρα κλεισανε στο δευτερολεπτο λιμανι και αεροδρομιο που θιχτηκαν...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή