Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Οι Σκοπιανοί είναι καλοί άνθρωποι και δεν έχουν έχθρα για την Ελλάδα"!!!


Μαρτυρίες Ελλήνων, που πάνε συχνά για ψώνια στα Σκόπια, αλλά και σε οδοντιάτρους, λόγω φθηνού κόστους!!!

Πολλοί Έλληνες, κυρίως από την Μακεδονία, αλλά ακόμη και από την Ήπειρο, πηγαίνουν καθημερινά για ψώνια στα Σκόπια, γιατί, εκεί, αγοράζουν φθηνά πράγματα. Αλλά ταξιδεύουν στην γειτονική χώρα και για άλλο έναν λόγο. Φτιάχνουν τα δόντια τους, με πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα θα χρειάζονταν στην....

Ελλάδα. Και δουλειά των οδοντιάτρων των Σκοπίων, όπως λένε οι πελάτες τους, είναι εξαιρετική. Αυτοί οι συμπατριώτες μας, λοιπόν, που επισκέπτονται συχνά τα Σκόπια, λένε θετικά λόγια για τους Σκοπιανούς.
Οι πολίτες της γειτονικής χώρας είναι καλοί άνθρωποι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Και το κυριότερο, διαπιστώνεται ότι δεν τρέφουν καμία έχθρα για την Ελλάδα. Το αντίθετο μάλιστα. Την θεωρούν πολιτισμική κοιτίδα τους. Οι εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της χώρας μας και οι εθνικιστικές κορώνες, που κατά καιρούς διατυπώνονται, δεν εκπορεύονται από το λαό, αλλά από κέντρα, που θέλουν διαταραγμένες τις σχέσεις Ελλάδας και Σκοπίων. Κρίνεται ότι η φιλική συμπεριφορά των Σκοπιανών απέναντι στους Έλληνες δεν είναι υποκριτική, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα, αλλά αποτελεί πεποίθησή τους.
πηγη

15 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΦΙΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Μ.Α.Λ.Α.Κ.Α. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ποτέ βρεθείτε στα σκόπια θα διαπιστώσετε ότι τα παιδάκια κυκλοφορούν με μπλούζες που έχουν το άστρο της Βεργίνας και γράφει ότι η Μακεδονία είναι δική τους......... Φυσικά και είναι φιλικοί με τους Έλληνες, αφού τους αφήνουμε λεφτά και είναι ποιο πλούσιοι εξαιτίας μας, τουλάχιστον κοντά στα σύνορα!!!!
    Εμείς παμε εκεί ώς τουρίστες, χαζοί είναι να μας διώξουν?? μέχρι και Ελληνικά μάθανε να μιλούν για να πουλάνε ποιο εύκολα...... Η προπαγάνδα όμως είναι προπαγάνδα και όπου και να βρεθείς θα δεις σιντριβάνια με ήλιο τις Βεργίνας, μπολυζάκια στις βιτρίνες, αγαλματάκια με τον Αλέξανδρο και το άλογο του και άλλα αμέτρητα σχετικά που σε πνίγουν..... μόνο οι ανόητοι δεν τα βλέπουν. Για φόρα και εσύ, πανέξυπνε αρθογράφε, ένα μπλουζάκι με τον ήλιο της Βεργίνας, ή καλύτερα βάλε στα παιδιά σου τέτοια μπλουζάκια που να γράφουν στα Ελληνικά ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και πήγαινε μια βόλτα στα Bitola και να δούμε σε ποιό φιλικό χαντάκι θα σε βρούμε.......... Πριν γράψεις άρθρο να σκέπτεσαι...... Κάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

    ΑΡΘΡΟΓΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ @@ ΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

    ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ;;;;;;;
    ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΦΙΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΝΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ;;;;;;;;;
    ΑΠΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ!!!!
    ΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΣΕΙΣ
    ΕΛΑ ΠΑΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;;;;;;;
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
    ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάνετε λάθος αρκετοί απο εσάς. Υπαρχουν πολλα ατομα εκει που ειναι κολημένα με την Μακεδονία αλλα και πάλι υπάρχουν πολλά ατομα που δεν τους ενδιαφέρει να μας κάνουν εχθρούς τους. Μην ξεχνάτε οτι πολύ απλα αυτά τους μαθαίνουν στα σχολεία αυτά λένε... αυτό δεν συμαίνει οτι ειναι κακά ατομα όλλοι τους. Στο κάτω κάτω στην πραγματικότητα αυτοι ειναι μίγμα Σέρβων και Ελληνων κομμουνιστών που διόχθηκαν μετα τον Εμφύλιο και μερικούς Σεφαρδίτες Εβραιους απο την Θεσσαλονίκη που πήγανε εκει με τον καιρό (+ άλλες εθνικότητες), πράγμα που σημαίνει οτι καποιοι πρόγονοι των σκοπιανών καποτε πολεμίσαν μαζι μας στους Βαλκανικούς. Αρα δεν ειναι γενικά ανθέλληνες ,απλά αυτο μαθαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδια αυτοι δεν εχουν παιδεια..οτι θα τους πεταξεις θα το μασησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλακες δεν ειναι αυτοι.Εμεις ειμαστε.Οι βορειοελλαδίτες για να γλυτώσουν 100 ευρω ψωνίζουν απο εκει.Αφήστε τους στην πείνα τους και θα δείτε πως θα μας αγαπάνε.Ετσι οπως μας κατάντησαν τρέχουνε στα σκοπια και τους δίνουν λεφτα και αυτοι φτιάχνουν γιαλαντζί αγάλματα.Καλό το παραμυθι σας αλλα δεν εχει δρακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟΝ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ.ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΩΣΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΑ'.ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΥΠΝΩΤΙΖΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή