Η Αλεξάνδρα Πάλλη είναι επίσης Γραμματέας του ΕΒΕΑ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας όρισε επίσης τομεάρχη για θέματα Ενέργειας το Χρόνης Ακριτίδης, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και μέλος Δ.Ε. ΤΕΕ.
Επιπλέον σύμβουλοι της κ. Μπακογιάννη ορίστηκαν ο καθηγητής χειρουργικής Κ. Παπαπολυχρονιάδης σε θέματα υγείας, ο καθηγητής ΝΟΠΕ-μέλος Κ.Ε. Κώστας Υφαντής σε θέματα Παιδείας και η επικοινωνιολόγος Όλγα Βησσαράκη σε θέματα δημοσίων σχέσεων.
πηγη
ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΤΑΠΙΝΟ ΣΠΙΤΙ 3ΟΟΟ ΤΜ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ λαός πήρε χαμπάρι τους λύκους που αλλάζουν προβιά αλλα όχι και συνήθειες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαύρισμα μεχρι Παναγίας στους προδότες και πρώτα από όλους στούς Βανιζελικούς (Μπεν Ζολά) μητσοτάκιδες, σημίτιδες, παπαεβραίου και όλα ατ προδοτικά καθάρματα που κατέτσρεψαν την Ελάδα μας.
etsi einai otan h mia glifi to pagoto ths alhs, kai asbestonoun ths berantes mazi
ΑπάντησηΔιαγραφήαι σιχτίρ.........τζάκια...τζάκια....τζάκια........!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήμου έκανε κλικ!!! γουστάρω πολύ , θέλω να την πηδήξω !
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΩΦΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΠΣ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΣΤΑ ΑΡΧ*Δ*Α ΜΑΣ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΕΣ;
ΣΤΙΣ "ΑΛΛΕΣ" Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ,ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ Κ ΤΕΜΠΕΛΗΣ - ΒΛΕΠΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ)
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο/Η ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΣ/ΤΕΜΠΕΛΗΣ/ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ/ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ/ΗΝ "ΕΡΓΑΤΙΚΟ/Η" ΥΙΟ/ΚΟΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΕΓΝΑ.
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ;
ΔΗΛΔΑΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1-2% ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΟΝΚΑΣΕ