Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σχετικά με την ανάρτηση "Αριστερο η παλλαικο μετωπο;"

Είμαστε πολύ λίγοι αριθμητικά για να μπορούμε να διαιρούμαστε. Όταν γίνουμε 300.000 +, μπορούμε να ασχολούμαστε με μικροπολιτικές και ιδεοληψίες, ώστε και να έχει ενδιαφέρον αλλά και χρησιμότητα...

Πάντως για δύο πράγματα είμαι σίγουρος...


α) Η αίσθηση του δικαίου δέν αποτελεί πνευματικό δικαίωμα (copyright)της Αριστεράς. (Σεισάχθεια)

β) Χρειαζόμαστε και τους 300 (ενδεχωμένος καινούργιους) να εργάζοντε για τον ίδιο σκοπό και όχι να χουλιγκανίζουν για ιδία συμφέροντα.

Τέλος η σιγή ιχθείος περί του Ισλάμ και των Αφρικανών δεν βοηθάει σε τίποτα ....


Θα πρέπει να μάθετε πως η πλατεία Αμερικής πλέον είναι πλατεία Αφρικής, καθώς η πλατεία Κυψέλης πλέον είναι πλατεία Μογκαντίσου και πάει λέγοντας ...

Δεν είναι μόνο τα μονεταριστικά φίλτατε ..
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

5 σχόλια:

  1. ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, μετα τη Νίκη θα έχουμε καιρό γοα χάσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΕΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΘΕΣΗ Ο ΛΑΟΣ ( οχι Λ.Α.Ο.Σ. ) ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΑΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Η ΣΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας τσοπάνης που άνοιξε μαντρί και περιμένει πρόβατα. Τρέξτε να προλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το περίμενα αυτό, εκλήσομαι (χωρίς πρόσημο).

    Σίγουρα δεν έχω διαβάσει σχετικές δηλώσεις του Οικονομολόγου Κου. Καζάκη και ζητώ συγνώμη γι αυτήν τη παράληψη. όμως από την άλλη πλευρά θα ήμουν ιδιαίτερα φιδολός στο να εμπιστευτώ τις βουλές ενός λαού, ο οποίος δήχνει να έχει εκμαυλιστεί σε επικύνδινο βαθμό.

    Κανένα μαντρί πιστεύω βαθιά πως ο κάθε άνθρωπος έχει υποχρέωση στον ευτό του να αποτελεί παράδειγμα ακαιρεότητας για το παιδί του, τον συνάνθρωπό του και κατ' επέκταση όλης την κοινωνία.

    Επίσης θέλω να τονήσω το γεγονός ότι η Αφρική είναι αναδυόμενη δύναμη και σε καμία περίπτωση η Ελλάς δεν πρέπει να χαρακτηριστεί ως Αντι-Αφρικανική κοινωνία καθώτι θα μας στοιχήσει στο μέλλον.

    Αυτό δεν σημαίνει ούτε όμως πως θα πρέπει να αλιωθεί ο "χαρακτήρα" μας χάρην του ενδεχώμενου κέρδους.

    Θα χρειαστούν έξυπνοι τρόποι ώστε και το Ισλαμ και οι Αφρικανοί να επιστρέψουν στις πατρίδες του αναβαθμησμένοι και με τον καλό λόγο στα χείλη τους για τον Έλληνα καθώς και με πνευματικά εργαλεία ώστε να αναπτήξουν τις κοινωνίες τους.

    Με ποιό τρόπο ... Δεν έχω ιδέα ...

    Συγνώμη για τον χρόνο που σας στέρησα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή