Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο στρατός καθαρίζει τις παραλίες!

Ο στρατός καθαρίζει τις παραλίες!

Αφού δεν μεριμνούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες για την καθαριότητα των παραλιών, ανέλαβε δράση ο στρατός. 30 Αξιωματικοί και κληρωτοί στρατιώτες, από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου καθάρισαν την παραλία της Καραθώνας και την προσεχή Κυριακή αναμένεται να προβούν σε ανάλογη δράση και πάλι...


Γι’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού, λέγεται ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Διοικητή της μονάδας. Αλήθεια, ο κ. Πάγκαλος δεν είχε πεί ότι οι στρατιωτικοί δεν παράγουν έργο; Αλλά έτσι είναι… Αφού οι Δήμοι και οι Περιφέρειες «σκοτώνονται» στη δουλειά και δεν προλαβαίνουν να φροντίσουν για την καθαριότητα, ας το κάνουν οι στρατιωτικοί… Έτσι θα είναι ευχαριστημένος και ο κ. Πάγκαλος!

trelokouneli

4 σχόλια:

  1. καθαριστε καλα για να ερθει να κανει μπανιο ο αντιπροεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ...
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ !
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 8 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !
    ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΝΗ - ΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑΠΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε την εντύπωση ότι τα στελέχη όπως αποκαλούν τους βαθμοφόρους του στρατού βάζουν χέρι να βοηθήσουν; Όλα οι καϋμένοι οι φαντάροι τα κάνουν, μόνο για καμμιά φωτογραφία είναι πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΥΠ)ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!!!! ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;; ΑΙΣΧΟΣ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή