Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πάνος Καμμένος απαντά σε προβοκάτορα

Aπάντηση σε προβοκάτορα έμισθο παπαγαλάκι που κατηγορούσε τον Καμμένο για πλουτισμό από το χρηματιστήριο.. Σχόλιο από το ολυμπία.. 


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΩΡΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 300000 ΕΥΡΩ ΠΟΥΒ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΙΡ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ……………….

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

5 σχόλια:

  1. το olympia δηλαδή δίνει τις ip ρε παιδιά ;
    εκτός αν διαχειριστής του olympia είναι ο Π.Καμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι αλλα αν κανεις μυνηση το βρισκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον , έλεγαν οι αρχαίοι προγονοί μας.
    Αλλά βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος, το πρόβλημα δεν είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση,αλλά αν είναι κάποιος σωστός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί,αν λες αλήθεια λοιπόν φίλε κανένα δεν τολμά να σε ακουμπήσει -καίει τζιζ πως το λέμε--¯..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μην δώσει???
    Από τα 3000000 δεν θα τσιμπήσει και το olympia κανένα ψιλό???
    Όταν θα φτιάξει κόμμα θα είναι εκπρόσωπος τύπου του Καμμμένου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @10:15
    μα αφού του λέει "ΑΛΛΑΞΕ ΙΡ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ..." σημαίνει οτι την ξέρει και βέβαια δεν του έχει κάνει μήνυση για να την μάθει!!!

    @10:26
    > "αλλά αν είναι κάποιος σωστός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί,"

    Δηλαδή με αυτή τη λογική τόσα που έχει πεί ο κόσμος για ΓΑΠ,Πάγκαλο και άλλους θα έπρεπε να μοιράζονται μηνύσεις στις IP και να τρέχουν να αποδείξουν ότι λένε σωστά κατά των κυβερνώντων?

    Και αυτό δεν το λέω κατά του olympia ή του Πάνου Καμμένου που αγωνίζεται να σώσει ότι μπορεί στην Πατρίδα μας εκθέτοντας σε πραγματικό κίνδυνο τον εαυτό του και την οικογένεια του (αν δεν νικήσει η Ελλάδα ποιός ξέρει τι αντίποινα θα δεχθούν τα παιδιά του από το σύστημα) , απλά ρε παιδιά όταν έχουμε δύναμη(administration ενός site) άσχετα αν μας αρέσει η γνώμη ενός άλλου ή αν δεν ξέρουμε ποιός είναι αυτός που είπε το "κάτι καλό ή κακό" μην κάνουμε αυτό που δεν θέμε να μας κάνουν! Αν είναι βρισιά απλά κόψε την να μην εμφανίζεται. Όλοι έχουμε μπινελικώσει και όλοι έχουμε δεχθεί λίγο ή πολύ βρισίδι .
    Αυτά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή