Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ (12 Ιουλίου)

altΣτις 12 Ιουλίου (νέο ημερολόγιο) του 1994, στις 11:30 τη νύχτα, την ησυχία τάραξε μια δυνατή βροντή! Κατόπιν με συνεχείς αστραπές φωτιζόταν όλο το Άγιον Όρος. Το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γέροντας είχε περάσει στην αιωνιότητα.

Στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπως κάθε χρόνο στις 11 Ιουλίου  το βράδυ στις 21:00, θα τελεστεί αγρυπνία για την επέτειο κοιμήσεως του Αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου. 
Επιμέλεια: Κυριάκος Διαμαντόπουλος
πηγη

7 σχόλια:

  1. Ρε αθεε δεν χρειαζεται να μας το δειχνεις ευχομαι να τον δεις μπροστα σου τον ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟ μηπως και πιστεψης......χρηστος..... βαλε και κανα ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι, θρησκευόμενοι και μη...
    Προσωπικά αγαπάω αυτή την οσιακή μορφή του γέροντα Παϊσίου, αν και δεν τα πάω καλά με την εκκλησία και τους θρησκευτικούς κανόνες γενικότερα.
    Να είσαι καλά παππούλη από εκεί που βρίσκεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΙΣΙΟΥ
    1.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΛΙΓΟ,ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

    2.Η ΕΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη η χάρη του......Οι προφητείες του και ο βίος του ας γίνει φωτεινό παράδειγμα όλων μας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να ζούσε περισσότερο!! ' Η να υπήρχαν άνθρωποι τόσο φωτισμένοι & αγνοί που να συμβούλευαν με σοφία και παρρησία!! Δυστυχώς, από τις γελοίες & επιφανειακές τηλε-περσόνες ΔΕΝ μπορούμε να σωθούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή