Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

O Μεγαλύτερος κολοτούμπας πολιτικός στην ιστορία της Ελλάδας. (όχι δεν είναι ο συνήθης ύποπτος)



Δείτε ποιος κατέχει τον τίτλο!

OXI” στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου λέει τώρα ο Π. Οικονόμου



Τη διαφωνία του για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ99,5.
“Δεν συμφωνώ με την πρόταση της Ν.Δ. αφού το μνημόνιο επικαιροποιείται και θα συνεχίσει να επικαιροποιείται. Δεν υπάρχει περιθώριο για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες και στην Ευρώπη είναι μια συζήτηση για ένα διαφορετικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, με άλλο περιεχόμενο και άλλη σύνθεση”.
Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι κατά του Μνημονίου με αφορμή θέσεις που είχε διατυπώσει στο παρελθόν είπε «Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε. Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών»
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων στο μεσοπρόθεσμο: «Υπάρχει ατελείωτος χρόνος όταν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο για να βρούμε μέτρα που δεν θα επιβαρύνουν τους αδύναμους της κοινωνίας και να ακυρώνουμε άλλα μέτρα που τους έχουν ταλαιπωρήσει».

15 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
    ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΛΟΙ
    ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ
    ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ
    ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ
    ΓΕΛΙΟΙ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ
    ΑΝ ΤΡΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
    ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ 5 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ 3 ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ 8 ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπή σου κερατά.. βρομιάρη! και μετά περίμενε ο κόσμος τόσα χρόνια από εσάς να φτιάξετε την Ελλάδα και να δώσετε ιδανικά στους νέους. Ουστ από εδώ !! αλλά καλύτερα έτσι που ήρθαν τα πράματα για να ξεμπροσταιστούν τα λαμόγια που πάνε να κρυφτούν πίσω από αντιμνημονιακές αναρτήσεις! να ξέρεις ότι μόνο σου έγραψες τον εαυτό σου στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτής της Πατρίδας....... και έρχεται η ώρα της τιμωρίας...και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξεχάσουμε κανέναν-ΤΕΛΟΣ!! THEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το τελος σας φτανει μασωνακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ. ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ALLO ENA GELIO APOBRASMA META TON KARATZAFYRER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κωλοτουμπασ τζουνιορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φατσα για πολυ γιαουρτι και αυγο....βρωμοπουστας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΓΕ ΓΑΜΗΘΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΗΜΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΑΡΑΤΤΕ ΚΟΛΟΥΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα σκουλήκια που έρπουν στη γη , έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια στον εαυτό τους από αυτό το κατακάθι . Σαπιοκοιλιάς και πρόστυχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα παιδια του ξερεται τη λενε απο μεσα τους??????
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΑΑ??????ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή