Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΙΚΗΣ: Οχι στην Τουρκοποίηση της θράκης, του αιγαίου και προδοσία ΓΑΠ

ΔΕΙΤΕ: Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θεοδωράκη

«Όχι» στο Μνημόνιο, στην τρόικα και στην κυβέρνηση, είπε ο Μίκης Θεοδωράκης από το βήμα της συγκέντρωσης της «Σπίθας» στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της....
ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα ως τον Λευκό Πύργο φωνάζοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο, Έξω η Τρόικα, Κάτω η Κυβέρνηση της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος», τόνισε και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα του Λαού....
. Πρώτα στα Προπύλαια στην Αθήνα με τους 50.000 Αθηναίους και τώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην λαομάνα Θεσσαλονίκη. Έτσι κι εμείς, όπως ως τώρα φωνάζαμε «ΟΧΙ στο Μνημόνιο», ας βροντοφωνάξουμε σήμερα «ΟΧΙ και στο Νέο Μνημόνιο», που θα βάλει το μαχαίρι ακόμα πιο βαθιά στις σάρκες του Λαού και που αυτή τη στιγμή φέρνει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή η Κυβέρνηση για να ψηφιστεί. Γι’ αυτό το λόγο κι εμείς διαλέξαμε αυτό το ιστορικό μετερίζι, τη Θεσσαλονίκη των αγώνων, για να στείλουμε στην Αθήνα ένα ηχηρό μήνυμα: Έλληνες Βουλευτές, Αρνηθείτε να πείτε ΝΑΙ σ’ αυτό το νέο έγκλημα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας».

Επισήμανε ότι «από το καλοκαίρι του 2009 και όλο το 2010 έως σήμερα, βιώνουμε στην πλάτη μας τα αποτελέσματα της τελικής φάσης με την οικονομική και κοινωνική μας εξαθλίωση, που εκπορεύεται από τα διεθνή κέντρα οικονομικής και πολιτικής εξουσίας».



Κατηγόρησε την κυβέρνηση για ενδοτικότητα στα εθνικά θέματα και υποχωρητικότητα απέναντι στην Τουρκία και τους εθνικιστικούς κύκλους της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας.

Μίλησε για «ξένα αρπακτικά» που έχουν στόχο τη λεηλασία του πλούτου της χώρας, χωρίς να εξαιρούνται τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και σημείωσε: «Πιθανώς να έχω αλτσχάιμερ -όπως ισχυρίζονται μερικοί- και γι’ αυτό ίσως νοιώθω την ανάγκη να πάρω τη μαγκούρα μου και να πάω εκεί, στη φωλιά του λύκου, που συνεδριάζουν τα νέα μας αφεντικά, για να τους δείξω ποιοι είναι οι αληθινοί Έλληνες…Αν νομίζουν ότι οι Έλληνες μοιάζουν μ’ αυτούς που φορούν γραβάτα και που οι δικοί μας τους αγκαλιάζουν λέγοντας από μέσα τους «Σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω», κάνουν λάθος».



Εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορούσε η κυβέρνηση Παπανδρέου να συνεχίσει άνετα να δανείζεται με το συνηθισμένο επιτόκιο που πλήρωναν όλες οι κυβερνήσεις, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κώστα Σημίτη και του Κώστα Καραμανλή και υπογράμμισε: «Άλλο αν φόρτωναν με τόκους τις μέλλουσες γενιές. Μήπως το ίδιο δεν κάνει και τώρα; Όμως μ’ αυτόν τον συνηθισμένο τρόπο η ζωή θα κυλούσε με τις ίδιες δυσκολίες, χωρίς να φτάσουμε στο δίλημμα «Τρόικα ή θάνατος»! Άλλοτε λέγαμε «Ελευθερία ή θάνατος». Φτάσαμε τώρα -ή μάλλον μας φτάσανε- στο κατάντημα να ταυτίζουμε την Ελευθερία με την ξένη εξάρτηση! Ο ταχυδακτυλουργός Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε να αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την Τρόικα ως Ελευθερία. Το Μνημόνιο ως Λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Την φτώχια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση. Και έτσι κατόρθωσε για ένα ολόκληρο χρόνο να μας εγχειρίζει χωρίς αναισθητικό!»

πηγη

21 σχόλια:

  1. Για τα 200.000 ευρωπουλα που ζητησε εξτρα βουλευτικη αποζημιωση ειπε τιποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο 25 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ 12.07, αλλά είπε πράγματα που άλλοι δε λένε. Τα παπαγαλάκια βλέπεις ξεχύθηκαν στο σερβίρισμα των... αναγκαίων νέων μέτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς...
    Και τα παπαγαλάκια παίρνουν περισότερα από 200000€, για να μας σερβίρουν το δηλητήριο, μη ξεχνιώμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=405689

    Δείτε προπαγάνδα υπέρ των μέτρων. Μπείτε όλοι και μαυρίστε τους με σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε σεις δε ντρεπεσται?εχει παραιτηθει εδω και καιρο απο την αποζημιωση..αλλα το συστημα θελει να πολεμησει οποιον εχει δυναμη και αντιστεκεται..

    αντι να παρακαλατε για περισσοτερους θεοδωρακηδες, τον φτυνετε χωρις να εχετε ιδεα οτι εχει ηδη παρετηθει απο την αποζημιωση..

    η ημιμαθεια χειροτερη απ την αμαθεια...ολοι εχουν κανει τα λαθη τους σ αυτη τη ζωη και ο θεοδωρακης εκανε πολλα αλλα ολλοι εχουν δικαιωμα να διορθωσουν τα λαθη τους..τι εχετε να πειτε λοιπον για αυτα που λεει τωρα!

    σκατα γαμω τη κολοφαρα μου μια ζωη μιζεροι και αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ 83 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΖΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ? ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛ... ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στα 83 τι αρχίδια νάχει
    αφού δεν πρόκειται να τον πειράξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλάχιστον ο Μίκης είπε κάποιες αλήθειες που απο τους 300 βολευτές θεωρούνται ταμπού. Γιατί για τους 300 η Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι άφησε τα 200000 ευρωπουλα να πετάξουν στον ουρανό ελεύθερα! Βουταρια στους φτωχούς τα έκανε!!! το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε ???
    Και να μην ξεχνιόμαστε ο Μίκης όπως και ο Αντωνίου δεν είναι Αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πάτε καλά ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος πατριώτης.
    Στην συνεντευξη στον ΣΚΑΙ που είχε δώσει, ΄έλεγε ότι μοναδικό κριτήριο για ένταξη σε κομματικό πολιτικό σχηματισμό ήταν το συμφέρον της πατρίδας.
    Πάντα με βάση την προσωπική αντίληψη του.

    Είναι τεράστιος ο Μικης... Γίγαντας...
    Αν δείτε πολιτική διαδρομή θα καταλάβετε..
    Από το Μεταξά, στο ΕΑΜ μετά στο ΚΚΕ μετα ΔΉΛΩΣΗ ΚΑραμανλής η τανκς , ποτέ ΠαΣΟΚ..., μετά υπουργός Μητσοτάκη, κάτι που λέει ότι το κανε για χάρη της εθνικής ενότητας... και σήμερα ξεχωρίζει από όλους τους μνημονιακούς προδότες σαν ΦΑΡΟΣ στο Σκοταδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑ;;; ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΗΠΕΙΑΓΩΓΕΙΟΥ...ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ,ΤΙΣ ΥΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ε ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Ο ΜΙΚΗΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 90..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΑ 90 ΤΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ...Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΓΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ...ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9.41
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 1929 ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!! Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ανωνυμος 12:07 απο την επισημη ιστοσελιδα του Μίκη


    Η ανακοίνωση του δικηγόρου του κ. Θεοδωράκη, Κ. Σαμαρτζή, έχει ως εξής:

    Δημοσιεύματα αποδίδουν στον Μίκη Θεοδωράκη ότι ενεργεί δικαστικά για τη διεκδίκηση αναδρομικών ως συνταξιούχος βουλευτής, σε περίοδο που η χώρα διέρχεται δεινή οικονομική κρίση. Τα δημοσιεύματα αυτά, όπως είναι διατυπωμένα, δημιουργούν αρνητική εντύπωση, η οποία είναι άδικη διότι δεν απεικονίζεται ορθά η πραγματικότητα.
    Η αλήθεια είναι ότι:
    1. Ο συνθέτης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, όπως δικαιούται (αλλά και πράττει) κάθε Έλληνας πολίτης, σε άσκηση δικαιώματος που είχε ήδη αναγνωριστεί από αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων σε προηγηθείσες υποθέσεις.
    2. Η αίτηση κατατέθηκε στο αρμόδιο Δικαστήριο τον Μάρτιο του 2009, δηλαδή προτού εκδηλωθεί στη χώρα η οικονομική κρίση και σε περίοδο που δεν υπήρχε υποψία για την ύπαρξη και το μέγεθος του δημοσιονομικού προβλήματος, όπως αυτό αποκαλύφθηκε πολύ αργότερα.
    3. Η απόφαση του Δικαστηρίου ακολούθησε τη μέχρι τότε νομολογία.
    4. Μέχρι σήμερα, ουδέν ποσό έχει καταβληθεί σε συμμόρφωση με την εκδοθείσα απόφαση.
    Είναι αυτονόητο ότι, υπό τις τρέχουσες, δραματικές, οικονομικές εξελίξεις, εάν ποτέ το Δημόσιο καταβάλει στον συνθέτη οποιοδήποτε ποσό για τον λόγο αυτό, τότε αυτό θα επιστραφεί άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ..ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ..ΑΠΛΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΝ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ,ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΒΙΨΝΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ..ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε και να χαμε μερικους Μικηδες ακομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!! ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!! ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ) ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ!! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά ρε παιδιά,
    εσείς δεν μπορείτε να κρίνετε τις πράξεις μιας κυβέρνησης -και των πολιτικών εν γένει- και πρέπει να σας τα πει ο Μίκης όλα αυτά;

    Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν διάφορα μίγματα πολιτικής (δες συνέντευξη Νόαμ Τσόμσκυ) για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση και σίγουρα το ξεπούλημα δεν είναι η λύση. Ούτε η συμπίεση των μικρο-μεσαίων στρωμάτων είναι αναπόφευκτη. Απλώς οι μάγκες δε θέλουν να τα βάλουν με τους πλούσιους και προτιμούν να μας οδηγήσουν στην ύφεση. Γιατί; Γιατί είναι επαγγελματίες πολιτικοί και κοιτάζουν μόνο την καριέρα τους. Θέλει πολύ μυαλό;

    Ο Μίκης και η Σπίθες του είναι μόνο η αφορμή για να συγκροτηθούμε, να τους πετάξουμε στη θάλασσα και να πάρουμε την εξουσία, με αντιπροσώπους που θα τους εκλέξουμε με συγκεκριμένες εντολές. Χειρότερα από την κατάσταση όπως προδιαγράφεται δε γίνεται -δεν το βλέπετε; Πρέπει να προλάβουμε τα χειρότερα!

    Τι συζητάτε λοιπόν αν είναι καλός ο Μίκης, αν είναι ξινός, ή αν είναι αλμυρός. Κριτήρια δικά σας για αυτά που συμβαίνουν δεν έχετε, ρε γαμώτο;

    Οι σπίθες, οι αγανακτισμένοι και όποιο άλλο κίνημα ξεπηδήσει στη συνέχεια, πρέπει τώρα να συντονιστούν για μία εναλλακτική πρόταση (βλέπε π.χ. προτάσεις οικονομολόγου Καζάκη που τυχαίνουν ευρείας αποδοχής), ώστε να ΜΗΝ μείνει αυτή η αντίδραση μόνο στη διαμαρτυρία, αλλά να εξελιχθεί σε εναλλακτική πολιτική πρόταση εξουσίας. Προφανώς δεν περιμένει κανείς από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό να συγκινηθεί από τις διαμαρτυρίες του λαού, ε;

    Ο χρόνος πιέζει και πρέπει να φανούμε έξυπνοι...

    χκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή