Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(ο προστάτης της φτωχολογιάς…): ΜΕΙΩΣΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Στη χθεσινή του ομιλία στη βουλή, κατά τη συζήτηση επί της ψήφου εμπιστοσύνης στη «νέα» κυβέρνηση Jeffry, ο Καρατζαφέρης είπε τα εξής «περίεργα»:
«Ξέρετε τι μου είπε ένας Σλοβένος συνάδελφος; Μου είπε: «Εμείς εδώ έχουμε μέσο όρο 300 ευρώ σύνταξη, ενώ εσείς έχετε 700 ευρώ! Πώς θα πείσω το Σλοβένο πολίτη...
να συνεισφέρει;» Ένας, πάλι, Γερμανός μού είπε ότι από την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ, στη Γερμανία έχει δοθεί 5% αύξηση ......
στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ στην Ελλάδα 31%!. Πώς θα πειστεί ο Γερμανός να δοθούν στην Ελλάδα κι άλλα λεφτά; Χρειάζονται λοιπόν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Ερωτώ: Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα πρακτικά ερωτήματα και να τους αντιμετωπίσουμε; Ή θα συνεχιστούν τα “κρεσέντα” μέσα στην Αίθουσα –που θέλω να πιστεύω ότι είναι στιγμιαία και δεν αποτελούν μόνιμη πολιτική; Γι’ αυτό λοιπόν σας εγκαλώ! Όχι κλάψες και ευχές, περισσότερη αποφασιστικότητα και αποτέλεσμα».

Τι εννοεί ο «ποιητής» (εκ του προχείρου…); Μήπως, ότι προκειμένου να… πείσουμε τους Σλοβένους κ.λπ. χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους δυστυχείς πολίτες των πρώην χωρών των «σοσιαλιστικών παραδείσων» που μπήκαν στην Ε.Ε., να… συνεισφέρουν για τη… σωτηρία μας, πρέπει να αναπροσαρμόσουμε προς τα κάτω τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων, έτσι ώστε να φτάσουν τα ψίχουλα που παίρνουν αυτοί; Μήπως, εμμέσως πλην σαφώς, ο ΛΑ(Γ)ΟΣ του Jeffry τηλεπρόεδρος προτείνει να μειωθούν οι ήδη τσεκουρωμένοι μισθοί και συντάξεις στο μισό και παρακάτω; Ναι, καλά καταλαβαίνουμε, αυτό ακριβώς εννοεί! Οι χειμαζόμενοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας, που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον έστειλαν στη βουλή για να προτείνει τώρα το χαμό τους, έχουν πλέον το λόγο…
πηγη

πηγη

24 σχόλια:

  1. αμα ξαναδεις ψηφο κωλοτουμπα να μου τρυπισεις την μυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ ΣΦΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙΣ..ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρεμάλα στον πούστη τον κωλοτούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι, ομιλει ο Μητσοτακης με τη σκατοφατσα του γελοιου αυτού υποκειμενου. Και βεβαια τα συμφεροντα του στεμματος...Παντως πολυ χριστιανός ο γαλατάς...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντάξει ρε γαλατά. Και οι Κινέζοι δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι! Τι να κάνουμε? Να γίνουμε σαν αυτούς? Α και για δες σε παρακαλώ τα επίπεδα των τιμών στη Γερμανία και μετά ρίξε μια ματιά στις ελληνικές τιμές...Έχετε δει ξένους τουρίστες σε σούπερ-μάρκετ? Παρατηρήστε τους και θα δείτε πως ελέγχουν τις τιμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσεις παλι με τις κρεμαλες.. ολους θα τους κρεμασετε! Ποσο δειλοι ειστε! Απειλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re kwrokourada esy eipes posa perneis sto sunnadelfo sou syn ta ola ta extra kai tis meiwseis se sygkoinwnies pou exete, to pes re kourada?????? xamilwse kai sy to mistho sou skatofatsa kai meta mila, grothe!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο ΑΖ πολυ ευστοχο το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν θέλουμε ανταγωνιστική οικονομία πρέπει ή να χρησιμοποιήσουμε αλλοδαπούς ως φθηνό χειρωνακτικό εργατικό δυναμικό, ή να εξαθλιώσουμε τους Έλληνες, ώστε αυτοί να κάνουν τις δουλειές των μεταναστών και με κινέζικα μεροκάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ.ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @East
    Δικαίωμά σου να υποστηρίζεις αυτές τις αθλιότητες, αλλά επειδή είσαι γνωστός μαϊντανός, θα σε παρακαλούσα να αφαιρέσεις την ορθόδοξη παραπλάνηση και να πας να σε κοιτάξει κάποιος ειδικός.
    Η χριστιανοσύνη δεν είναι προνόμια προς καπηλεία του κάθε βαρεμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κάποτε μιλάγανε για ευρωπαϊκή σύγκλιση και τώρα για κινέζικη :)

    το μόνο που θα χαρώ είναι τους μπάτσους που θα δουλεύουν για 100 ευρώ το μήνα... και χωρίς ρεπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aλλο ανταγωνιστικη οικονομια κι αλλο ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΙΖΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...καταλαβες "ανατολικε";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ti perimenete apo enan mastropo?
    fthnes poutanes apo Slovenia thelei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "κύριε" καρατζαφύρερη προπαγανδιστή πες στον υποτιθέμενο γερμαναρα (στανταρ νεοναζι) φίλο σου πως αν τα βάλουμε κάτω αναλογικά με απλές πράξεις προσθαφαίρεσης θα αποδείξουμε πολύ εύκολα, ότι ο μισθός του Έλληνα οχι μονο δεν αυξήθηκε, αλλά μειώθηκε κι ολας, γιατι μάλλον είστε λίγο ξεχασιάρης και ξεχάσατε ποσο έχουν ανέβει, -απο την είσοδο μας στο γαμωευρώ- οι τιμές βασικών προϊόντων και η φορολογία, αφαιρώντας αγοραστική δύναμη απο τον Έλληνα πολίτη, ο πλούτος δεν υπολογίζεται με τα λεφτά που παίρνεις, υπολογίζεται με το τι μπορείς να αγοράσεις με αυτά (=αγοραστική δύναμη), και επειδή δεν πιστεύω οτι δεν το ξέρεις ήδη αυτο, το μόνο που μένει να υποθέσω είναι οτι το λες ψέματα εν γνώση σου και επίτηδες θέλοντας να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο. Επίσης, πες και στο άλλο υποτιθέμενο συνομιλητή σου, εκ Σλοβακίας, πως θα μπορέσει πολύ εύκολα να πείσει τον Σλοβένο πολίτη να συνεισφέρει, λέγοντας του την εξής αλήθεια, οτι κάθε χώρα που δανείζει στην Ελλάδα, τα παίρνει πίσω πολλαπλάσια, καθώς οι χώρες που υπέγραψαν το μνημόνιο δανείζονται απο τν ΕΚΤ με επιτόκιο 1% (ενα τις εκατό) και δανείζουν τα ιδια χρήματα στην Ελλάδα με επιτόκιο 5,2% (κυμαινόμενο) για τα πρώτα 3 χρόνια, και έπειτα το επιτόκιο ανεβαίνει στο 6%, μια πολύ καλή επένδυση για την εκάστοτε χώρα λοιπών! Κανονικά θα πρέπει να παρακαλάνε να μας δανείσουν. Και μπορούν επίσης να τους πούν οτι αν δεν δώσουν το δάνειο στην Ελλάδα ετσι ώστε να την κρατήσουν στην ζωή με τεχνητά μέσα, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και μαζί της ο μισός δυτικός πολιτισμός, καθώς θα καταρρεύσει το ευρώ και θα χρειαστεί να πληρωθούν πολλά δις απο τράπεζες σε κατόχους CDS, κατι που θα διαλύσει το τραπεζικό σύστημα οδηγώντας το στην χρεωκοπία, με εκατομμύρια ανθρώπους να χάνουν τα λεφτά τους. Ποιο σωστή ερώτηση απο τον τον υποτιθέμενο φίλο σας θα ήταν η εξής: Πώς θα πείσουμε τον Γερμανοσλοβενογαλλοαγγλοιταλο κλπ κλπ πολίτη να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα (που μας κάνει πλούσιους), για ακόμα μια φορά οταν αυτό θα καταρρεύσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΕΛΠΙΔΟΣ 12
    ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
    Δ.424419 Α.Τ. ΒΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αντι νεα ταξη στη θεση του predator ημουν εγω
    ειναι η τριτη φορα που σβηνεις σχολιο μου ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΨΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαμπουρης τουρκαλβανος προδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πολυ καλα σας ανεθρεψε η νεα ταξη αντι να τους
    κρεμασετε τους βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προδοτης γιατι ολοι εδω σε αυτο το μπλοκ ασχολειστε με το λαος εχει και αλλους προδοτες ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΞΕΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή